Nagy döntés! Megcsinálom! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nagy döntés! Megcsinálom!
2010. jún. 30. 16:11
Akaraterő kell hozzá, ami neked megvan és sikerülni fog!Szorítok neked, de ez a tea engem is érdekel, írnál róla többet, lehet privátban is, mi a pontos neve és ki gyártó!Köszi
1. dca7af89ee
2010. jún. 30. 16:08
Sokat gondolkodtam, megírjam-e ezt a cikket. Kiskoromtól kezdve, pontosabban miután elkezdtem serdülni, elkezdtem hízni is.
Most 99 kilóról indulok egy hosszú, rögös úton. Célom: először 80 kg, majd 75, és végül 70! Eddig 1 kiló mínuszban vagyok. Megcsinálom. Meg tudom csinálni. Ismét tornázok, teázok és diétázok. A szerelmem maximálisan támogat engem.
Ugrás a teljes írásra: Nagy döntés! Megcsinálom!
Most 99 kilóról indulok egy hosszú, rögös úton. Célom: először 80 kg, majd 75, és végül 70! Eddig 1 kiló mínuszban vagyok. Megcsinálom. Meg tudom csinálni. Ismét tornázok, teázok és diétázok. A szerelmem maximálisan támogat engem.
Ugrás a teljes írásra: Nagy döntés! Megcsinálom!
További ajánlott fórumok:
- 9 éve újonnan üzletben vásárolt számítógép nagyon lassú. Állítólag RAM, és winchester kellene bele. Érdemes megcsináltatni?
- Mennyi időbe telik kb. megcsinálni a tetkósnak olyan 10 cm nagyságú lepkét?
- Idősek otthonában kinek a felelőssége megcsinálni az otthonba a nagymamámnak vett motoros ágyat, nekünk vagy az ott dolgozóknak?
- Holnap ivartalanítják a lány cicám....Most ivarzik, de megcsinálják a műtétet. nagyon aggódom érte...Mennyi ideig tart majd a lábadozása?
- Segítsetek! Hogyan készül a kínainál kapható csilis káposzta saláta? Nagyon szeretem, szívesen megcsinálnám itthon is!
- Láttam olyan naplót, amelybe ha rákattintok a képre, jó nagyban jön ki (táblázat igazából). Hogy lehet ezt megcsinálni?