Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mostanában nem az igazi a szex fórum

Mostanában nem az igazi a szex (beszélgetős fórum)


25. Regin_a (válaszként erre: 23. - Norma2)
2023. jan. 26. 14:46

Nagy igazság amit írsz.


"így nyilj meg egy nőnek :DD)"

Nem nem soha! :) Megérne egy külön témát ez, milyen meséket tudnak a nők költeni egy női név említésére

24. Regin_a (válaszként erre: 21. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 14:43

De valahogy saját kudarcnak élem meg..."

Ne éld meg annak, deha mégis ne szembesitsd a férfit vele

Én ugyan jópár évtizeddel vénebb vagyok, és hasonló a helyzet. Örülök annak is ha "feláll", nemhogy mi a vége. Jellemző hogy másnap hajnalban ha egy kézimunka beesik, az sikeres szokot lenni. Tény hogy a barátnőm is sokszor, vagy mindig, azon görcsöl, hogy nem elég jó nekem

Marhaság, én csak tudom :)


Pszichót meg az urologust hagyjátok a fenébe, ebben nem tud segiteni, saját tapasztalat

23. norma2 (válaszként erre: 21. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 11:34

A legrosszabb amit tehetsz, ezáltal őt is frusztráltá teszed, még ha nem is mondod kisugárzod érzésed a dologgal kapcsolatban. Ettől ő is befeszül, és ez addig megy egyfajta ördögi körként, hogy már kezdeményezéshez is eltűnik nála a libidó.

Nem kell ráfeszülni, hidd el ez a legjobb, hogy ezt hogy lehet elérni?: nem kell tulbeszélni, sem agyalni ezt, minél inkább e körül forognak a gondolataitok meg mi lehet a baj, annál rosszabb lesz, azt kell elérni hogy benne megszűnjön ez iránt a szorongás, és benned is.


Nekem anno volt ilyenben részem fiatalabb koromban, nekem még a barátnőm utána rá is tett, piszkálni próbált vele (nem nála volt ez hanem korábban csak elmeséltem neki így nyilj meg egy nőnek :DD)

22. Pasionella (válaszként erre: 21. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 11:25

Szerintem ne tedd. Most ha férfi lennél: legtöbb nő nem tud vagy csak nagyon ritkán élvez el pusztán attól, hogy benne van a pasi... most minden pasi görcsöljön ezerrel amiatt mert a nők többségének rásegítés kell? Hidd el nem görcsölnének annyit.

Szerintem max akkor kellene aggódnod vagy agyalnod ha közben nem is állnak neki.

21. pozsonyij (válaszként erre: 20. - Pasionella)
2023. jan. 26. 11:08

Megvan a pozitív oldala. :)

De valahogy saját kudarcnak élem meg...

20. Pasionella (válaszként erre: 10. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 10:47
Ez azért nem akkora tragédia, nem kell úgy felfogni, be lehet azt fejezni másképp is, addig pedig ha áll és áll az neked csak jobb, annál hosszabb az aktus, én lehet inkább örülnék a helyedben :-)
19. libikóka (válaszként erre: 18. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 09:41

Te azt gondolod hogy,,,,

Ő azt gondolja hogy,,,,,


Ne pörgessétek bele magatokat ebbe,,főleg abba ne hogy szex közben hogy egymást figyelitek már azon gondolkodva mi lesz a vége.Ha ez bevésődik nehéz belőle kijönni.

Legyen játék a szex. Akkor is lehessen együtt vigyorogni ha félre mennek a dolgok.

18. pozsonyij (válaszként erre: 17. - Handymandy)
2023. jan. 26. 09:24
Utolsó részre: igen, én is gondoltam erre, az újdonság varázsa múlt el, és a dolgok beálltak valami "normál" módra.
17. handymandy (válaszként erre: 16. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 09:15

Azért abban nem lehetsz biztos másokkal hogy volt. Lehet csak vetít,hogy ne kelljen beismerni.

Ifjú még most is, 33 évesen még éppen férfi,főleg hogy sokáig nem volt kapcsolata.

Arra még semmiképp ne építs, hogy mi volt az első hónapokban. Az egy tök más időszak. Visszagondolok, anno minden találkozásunkkor szexeltünk, ma már jó heti 1-2 alkalom is.☺️

16. pozsonyij (válaszként erre: 14. - Handymandy)
2023. jan. 26. 08:57
Csak ne lenne z a rossz érzés,hogy másokkal miért volt olyan "egyszeru", velem meg miért nem az már...
15. pozsonyij (válaszként erre: 14. - Handymandy)
2023. jan. 26. 08:56

Megprobalom lazábban venni, ha megváltoztatnibugyse tudom a dolgokat.

Olyan fura, hogy ifjú korában nem volt ezzel gondja, pont hogy általában máshogy nem is fejezték be neki. És q kapcsolatunk első idejében köztünk se volt ez a fura helyzet.

14. handymandy (válaszként erre: 13. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 08:53
Kellett idő míg megszoktam, pedig mi ezen a téren elég neccesen tudunk kommunikálni. De végül csak beláttam,hogy felesleges ezen rugozni,felesleges bárkit hibáztatni,mert neki ez a természetes. Tízensokévig megszoktam,hogy a szex az egy bő félóra döngetés,aztán jött egy másik pasi,totál más beállítottsággal. Ezeket meg kell szokni, nyilván, ha az ember nem találkozott még hasonlóval,akkor főleg. De én azt mondom engedd el fejben, ha nem jön össze, jatsz vele, vagy magaddal, tartsatok egy cigiszünetet 😃 és utána lehet folytatni.
13. pozsonyij (válaszként erre: 12. - Handymandy)
2023. jan. 26. 08:34
Mennyi idő kellett ahhoz,hogy ezt eflogadd magadban?
12. handymandy (válaszként erre: 10. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 08:08
Ő másképp működik szokj hozzá. Nem baj ez. Én hasonlóképp voltam pár éve, de azóta teljesen megszoktam,hogy az esetek kb.30% végződik bennem🙈
11. handymandy (válaszként erre: 9. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 08:07
Nahát, akkor hajrá tanítsd a kisfiút 😉☺️ szex jelmez, ilyenolyan kellék és már nem vagy hétköznapicsa 😜😉☺️😁
10. pozsonyij (válaszként erre: 8. - Handymandy)
2023. jan. 26. 08:05

Volt rá precedens, elég nyitottak vagyunk egymás előtt. :)

De akkor pl a végén egymással végeztünk. :)

Időnként jó neki egyéb módon is, csak amikor hagyományosan nem, akkor lehangolódom és képtelen vagyok máshogy megtenni, olyan erős bennem a nem vagyok elég jó érzés. :(

Lehet a terhes hormonok is rontják a lelki állapotom.

9. pozsonyij (válaszként erre: 7. - Handymandy)
2023. jan. 26. 08:03
Én 40 ő 33
8. handymandy (válaszként erre: 5. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 07:43

Amúgy ez nem akkora nagy baj, nyugodtan vezesd le őt kézzel vagy szájjal. És ha volt anno pornó,akkor te is lehetsz neki néznivaló. Ne félj tőle. Nem szégyen egyikotöknek sem, ha te játszol magaddal ő meg nezi és teszi ugyanezt magával.☺️☺️

Mi néha szünetet is tartunk szex közben, aztán egy kis pihi után folyt.köv.😁

7. handymandy (válaszként erre: 6. - Pozsonyij)
2023. jan. 26. 07:39
Mennyi idősek vagytok?
6. pozsonyij (válaszként erre: 4. - OldPinokkio)
2023. jan. 26. 06:49
Elvileg régóta nincs önkezűség, de persze bár együtt élünk és sokat vagyunk együtt, mindent én se tudhatok.
5. pozsonyij (válaszként erre: 4. - OldPinokkio)
2023. jan. 26. 06:48

Szia

Beszélgettünk erről néhány hete, ő inkább azzal indokolta, hogy van benne egyfajta teljesítménykényszer, hogy én elégedett legyek, illetve hogy ne legyek csalódott amiért nem ér a végére. Szóval elvileg közben azon igyekszik gondolatban, hogy megmaradjon az állaga, és elsüljön. Ez is egy logikus magyarázat lehet.

Tény,hogy rossz érzéssel tölt el ha nem lesz vége, magamat okolom (nem vagyok elég jó), és lehangolódom.

4. OldPinokkio (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 26. 06:42

Teljesen egyetértek Minimanócskával.


Magam is eltévedtem a pornó nézés világában. Miután abbahagytam, ami meglepően könnyen ment, már az első hét után visszaállt a reggeli merevedésem. Pár hét után a szexuális együttlétek alkalmával is keményebb partner tudtam lenni.

A személyes tapasztalatom megosztása mellett, néhány szóban azért reragálnék a leveledre.


Az, hogy a párodnak nehézségei vannak a szexuális teljesítményével, valószínűleg számos tényező miatt lehet. Az egyik lehetséges ok a túlzott pornó nézés, ami hozzájárulhat a szexuális diszfunkcióhoz. A túlzott pornó nézés a férfiakat lehet, hogy hozzászoktatja a különleges, nagyon erős izgalmakhoz, ami nehezebbé teszi számukra, hogy valós kapcsolatban éljék át az izgalmat.

Elképzelhető, hogy a párodnak szorongása van a szexuális teljesítménnyel kapcsolatban. A szorongás és a stressz gyakran okoznak szexuális diszfunkciót, mert ezek az érzelmek csökkentik az izgalmat és a véráramlást a péniszben.

Másik lehetőség, hogy a párodnak fizikai problémái vannak, amelyek befolyásolják a szexuális teljesítményét. Például, ha a párodnak magas vérnyomása, cukorbetegsége van, vagy ha elhízott, ez mind befolyásolhatja a szexuális teljesítményét. Egyéb fizikai okok, mint például a prosztata problémái, az alacsony tesztoszteronszint, vagy a merevedési zavarok is okozhatnak nehézségeket.

További lehetőség, hogy a párodnak mentális problémái vannak, mint például a depresszió, ami befolyásolhatja a szexuális teljesítményét. A mentális problémák gyakran hozzájárulnak a szorongáshoz és a stresszhez, ami pedig befolyásolhatja a szexuális teljesítményt.

gyakori lehetőség, hogy a párodnak és a te kapcsolatotoknak vannak problémái, ami miatt nehézségei vannak a szexuális teljesítménnyel. A kapcsolati problémák gyakran befolyásolják a szexuális teljesítményt, mert azok csökkentik az izgalmat és a teljesítő képességet. A kommunikáció hiánya, a sértések, a bizalomvesztés, és az érzelmi távolságtartás mind mind befolyásolhatja a szexuális teljesítményt.

Mindezek miatt fontos, hogy a pároddal együtt dolgozzatok ki egy megoldást, és beszéljetek együtt az okokról, és a lehetséges megoldásokról. Az orvoshoz, vagy egy terapeutához fordulás is segíthet a probléma megoldásában, valamint együtt dolgozva a kapcsolatotokon is javulhat a helyzet.

Ezenkívül kérlek tedd fel a kérdést egy szexológusnak vagy urológusnak, mert a leírtak is lehetnek fiziológiai okok, amelyeket orvosilag kell kezelni. A férfiaknál előforduló szexuális teljesítményzavarok, mint például a diszfunkciók, gyakran kezelhetők orvosi beavatkozással, vagy gyógyszeres terápiával.

Ezenkívül, ha a párodnak van egy függősége a pornótól, akkor szakember segítségére lehet szüksége a függőség feldolgozásában és a valós kapcsolatokban való részvétel javításában.


Mindenesetre, a legfontosabb, hogy a kapcsolatotokban legyen nyitott kommunikáció, és dolgozzatok együtt a probléma megoldásán. A szexuális teljesítmény problémái gyakran megoldhatók, ha időben észreveszi és kezeli őket.

3. pozsonyij (válaszként erre: 2. - 068c3c8b2e)
2023. jan. 26. 06:40

Szia

Nagyon érdekes amit írtál. A hosszú kapcsolat mentes évek alatt nála is a pornó és az önkezűség volt. Felmerult bennem is ez a lehetőség, olvasgattam is ezt+azt a neten erről. Az első hónapokban nem volt ilyen gondunk, lehetséges hogy az volt az újdonság varázsa. :(

Ezt erősíthető meg az is, hogy voltak zsinórban olyan napok, hogy a hagyományos úton lankadt, kézzel pedig erőre kapott...

2023. jan. 26. 02:09
Volt egy ilyen cimborám, valamiért megtisztelt engem azzal, hogy beavatott a szexuális életébe és elmesélte, hogy ott van neki élete szerelme és képtelen elélvezni benne. Rögtön rá is vágta, hogy miért, ugyanis pornófüggő volt, évekig mindennap maszturbált pornóra és emiatt azok az ingerek izgatták fel. Aztán nagyon-nagyon későn sikerült a párjával szex közben elélveznie. Hiába élvezte a dolgot korábban is, nem sikerült mégsem. Nagyon megszenvedett azért, hogy végül ez összejöjjön neki. Tudom, hogy ez csak egy lehetőség a sok közül, más is állhat a háttérben.
2023. jan. 26. 01:15

Sziasztok!

Van egy kapcsolatom másfél éve. Az első 6 hónapban minden jól működött,de azóta vannak nehézségek.Viszonylag gyakran elofordul,hogy egyuttletkor a párom nem ér a végére,vagy oda érne de kézi vagy oral módon,a hagyományos úton nem sikerül.Pár hónapja költözünk össze, akkor gyakran, naponta- kétnaponta voltunk együtt. (Napi egyuttletnel szinte sose ment el, inkább a minimum második napokon.)

Az elmúlt 1-2 hónapban az együttlétek ritkultak, 3-4 napra, néha 5. És ilyenkor se mindig garantált a siker. Pl tegnap a 3. napon volt romantika, nem lett vége.Iyenkor én magamat okolom,ő pedig ilyenkor rossznak érzi magát. Ma meg se próbált közeledni. Nem tudom mi a gond. Előttem sokáig nem volt kapcsolata, évekről beszélünk. Amikor meg volt még a hosszú szünet előtt, akkor nem volt semmi gondja, akár naponta is sikeres lett. Azt mondja azok a lányok nem voltak fontosak, sokkal onzobb volt a szexben. Viszont ez számomra sovány vigasz.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook