Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább? fórum

Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább? (tudásbázis)

1 2
2010. máj. 27. 21:22

Na holnap este találkozunk. Szerintetek elő a farbával, és kérdezzem meg amit meg kell, mondjam el hogy én mit szeretnék?

vagy várjak, míg kiforrja magát a dolog? ha ugyan kiforrja...

2010. máj. 26. 18:08

"mivel elvesztette az érdeklődését irántam, később esetleg újra felkelthetem?"

Nem jellemző. Ilyesmi csak a mesékben van.

(Most azt gondolod hogy biztos megkeseredett vagyok, azért mondom ezt, de ha elolvasod a "Mit (T)akar a Nő?" Százszorszép Kiadó 2002. c. könyvet rá fogsz jönni miről beszélek )

"hogyha megismerni az igazán laza énem, barátság lesz belőle."

Ha nem vagy őszinte, görcsölsz, és az nem hiszem hogy vonzó tulajdonság már csak ezért sem mert ellentmondásokat tapasztalhat azzal kapcsolatban amit mondasz, és ami az arcodra van írva, és az nagy nagy MINUSZPONT

2010. máj. 25. 21:00

Teszem azt, ha most nem jön össze vele, mivel elvesztette az érdeklődését irántam, később esetleg újra felkelthetem?

Ugye cask pár hónapja ismerjük egymást, és mivel ő tetszik nekem, nem is tudtam feloldódni nála teljesen, mivel féltem, hogyha megismerni az igazán laza énem, barátság lesz belőle....ezért akartam titokzatosabb maradni...

szóval, ha megismeri más oldalam is, lehetek számára érdekes újból?

Hiszen külsőleg bejövök neki...legalábbis ezt mondta, akkor csak a belsőn kell "dolgozni"..

22. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 21. - 8fd47b681f)
2010. máj. 24. 19:30

Sokan azt vallják, hogy járt utat a járatlanért...ismered. Bocs, hogy egy közhelyes példát említettem, de nagyon találó.

Bár ha nincs veszítenivalója (a családra, közös ingatlanra gondolok, de ugye erről nincs szó...)és ha nem működik olyan fényesen a kapcsolata, nem tudom, miért nem lépett már eddig is. Ehhez nem kell egy külső személy (de szerencsére most te vagy neki), magáért tegye meg.

Egy kalappal a beszélgetéshez, ha van valami fejlemény, írd meg.

2010. máj. 24. 18:59
És miért hivatkozna a 2 évre? Mármint ha azt teszi? Fél egyből kilépni abból a kapcsolatból, és beleugrani egy újba velem?
20. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 18. - 8fd47b681f)
2010. máj. 24. 17:06

Hogy lehet megszokásból egy kapcsolatban maradni, ami már nem nyújt semmi plusszt?:) Ez nem fizetésemelés, hogy az évek száma számítson...

A beszélgetés után tisztán fogsz mindent látni. A lényeg, hogy konkrét választ adjon, ne pedig nem tudom, vagy talán...ez így már nem tiszta.

Nyilvánvalóan mérlegelni fog...és azt választja, amit jobbnak lát. Ha a párjával eltöltött két évre hivatkozna, és azért nem dönt melletted, felejtős...

19. Vecy (válaszként erre: 18. - 8fd47b681f)
2010. máj. 24. 17:00

Igen.

Ha tényleg vívódik kettőtök között, és látja, hogy Te elszánt és őszinte vagy, komolyak az érzéseid, biztos elgondolkozik.

Persze 100%-os választ ne várj. Csak azt lehet mondani, hogy igen, elképzelhető, hogy dobná érted a már így is expasiját.

2010. máj. 24. 16:21

Beszélek vele!!!! - mindenképpen...

De ugye köztem, és a két éves kapcsolata között vívódik, ami nem nagyon működik, legalábbis ahogy mesélte...bár 2 év az mégiscsak két év.

Én meg belecsöppentem ebbe az egészbe, a lány is vonzódott hozzám, ám nyílvánvaló okokból (barátja) nem jöttünk össze.

Én igazából hol kimutattam, hol palástoltam, mit érzek iránta, talán ő sem biztos bennem.

Viszont én meguntam ezt a "játszadozást" már, és el fogom neki mondani/rákérdezni, hogy mi is ez az egész.

Szerintetek ha látja, mennyire komolyan gondolom, dobná értem a pasiját, akivel talán már csak megszokásból van együtt?

17. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 14. - Tashadow)
2010. máj. 23. 22:03
:D Majd lassacskán...azért nem olyan egyszerű megtalálni a megfelelő és legjobban odaillő szavakat...hogy ne is legyen túl sok, de legyen egyértelmű...
16. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 15. - 8fd47b681f)
2010. máj. 23. 22:01
Küld neki egy smst...utalj rá, hogy felhívnád...ha jelentesz neki valamit,és veszi a lapot, visszahív.:)
15. 8fd47b681f (válaszként erre: 14. - Tashadow)
2010. máj. 23. 21:58

Tudom hogy meg kell kérdeznem/beszélnem vele a dolgokat. Pár napig még nem látjuk egymást, szóval most egyenlőre nem meggondolható, de amint alkalmam nyílik rá, megteszem.

Basszus, úgy felhívnám. Csak hogy megkérdezzem, mi van vele. Lassan 4 napja semmi hír róla, pedig 7végente mindig beszéltünk....

14. tashadow (válaszként erre: 13. - 95a0f7ade3)
2010. máj. 23. 21:50

"ha finoman kipuhatolod (nem kell letámadni), mit is gondol a kettőtök kapcsolatáról."

Igen én is valami ilyesmit tanácsoltam neki, hogy valahogy próbálja meg lerántani a leplet az illúzióiról, de nem jön rá reakció, gondolom mert nem igazán győztem meg. Ezért bíztam a dolgot "SLAVOJ ZIZEK"-re, csak neki meg elég kemény nyelvezete van.

13. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 11. - 8fd47b681f)
2010. máj. 23. 21:31

Előfordulhat esetleg, hogy téged talonban tart? Ha a barátjával nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné, vagy valami negatív történik közöttük, és akkor jössz te a képbe...akkor keres, akkor szeretne talizni veled?

Abból nincs semmi baj, ha finoman kipuhatolod (nem kell letámadni), mit is gondol a kettőtök kapcsolatáról. Az legyen a mérvadó, amit mond (biztosan el tudja dönteni, hogy veled szeretne lenni, vagy a jelenlegi párjával).

Ha ugyanis csak te gondolsz többet ebbe a kapcsolatba, szépen lassan, de biztosan egyedül maradsz, és ezt ugye te sem szeretnéd? Közben találkozhatsz egy másik lánnyal, aki nagyon is biztosan tudja, mit szeretne veled, tőled, melletted...

Tudod...ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel...

12. tashadow (válaszként erre: 11. - 8fd47b681f)
2010. máj. 23. 21:20

Kérlek szedd össze a gondolataidat, és nagyon figyelmesen olvasd el ezt:

[link]

Jól gondolt végig, és utána tegyél fel kérdést.

Az ilyen mondatokon hogy: "a lovagi szerelem meghatároz egy mátrixot, amelyből későbbi, összetett variációit levezethetjük." egyszerűen lépj át. Csak azt nézd ami számodra érthető, de azt alaposan.

Alapvető szemlélet váltásra van szükséged, először is meg kell értened önmagadat.

2010. máj. 23. 17:49

A csaj ugye mellőz, kerül (sztem tudatosan, a saját érzései miatt, mivel úgy gondolhatja, hogy bűn az, amit irántam érez, mivel van barátja)...szóval ilyen esetekben a csajok fejében mi játszódik le?

Egyszerűen nem gondol rám, kiver a fejéből, vagy neki is nehéz, és esetleg eszébe jutok napjában többször is? (feltéve ha tényleg érzett valamit..)

10. tashadow (válaszként erre: 9. - 8fd47b681f)
2010. máj. 22. 12:52

Én úgy értettem hogy a barátság mint kollektív fogalom nem áll rátok fent, mert egy elég súlyos kompromisszum van köztetek. Te eltitkolod az érzéseidet, és elviseled hogy nem lehetsz önmagad, cserébe ő "semmit sem tud", és fenntartások nélkül bízik benned mint barát.

Ezt felbontani "én részemről"-"ő részéről" felosztásban nem ilyen egyszerű. Te nem vagy igazi barát mert titkolózol előtte, ő törődik veled de nem barát ha meg kéne szakítania veled a kapcsolatot megtudván az igazságot(de ezt nem tudhatjuk). Ugyanakkor mind a ketten barátnak gondoljátok a másikat.

9. 8fd47b681f (válaszként erre: 8. - Tashadow)
2010. máj. 22. 12:14
Ezt hogy érted? A részemről nem barátság, vagy a leírtak alapján a csaj részéről nem barátság?
2010. máj. 22. 10:01

xti_: coccole: Ez mind nagyon szép és jó, csakhogy szerintem ő már túllépett azon a kritikus ponton ahonnan még vissza tudna fordulni. Már csak igazolást keres magának, és mindenbe csak is AZT látja bele. Valami nagy villámnak kell hogy becsapjon, ami kitisztítja a ködöt. Én is ilyen vagyok, onnan tudom.

Csak gondolj bele, a barátság azt is jelenti, hogy nem kell attól félned hogy önmagadat add. Én viszont úgy látom, hogy itt nagyon is kell, tehát ez ebben a formájában nem "barátság".

7. 8fd47b681f (válaszként erre: 4. - Coccole)
2010. máj. 22. 00:27
Köszi. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ő mesélte, neki nincsenek fiú barátai, csak úgynevezett haverok, viszont engem havernál többre tart...ezt még anno mondta, amikor kijelentette, hogy barátkozna...
6. xti_ (válaszként erre: 31. - B3dass)
2010. máj. 21. 22:26

egyszer már kezdeményeztél, és ő visszautasított. ideje továbblépni. ha azt mondja, hogy csak barátként tud rád gondolni, akkor az úgy is van, tiszteld meg azzal, hogy hiszel neki.

ő tudja, hogyan érzel iránta, felesleges magadat ismételni. nem valószínű, hogy az ő érzelmei megváltoznak irántad, de ha mégis, azt hadd mondja meg ő, ha úgy érzi, eljött az ideje.

5. coccole (válaszként erre: 4. - Coccole)
2010. máj. 21. 21:40
Te azt mutasd magadbol, ami segiti a lànyt hozzàd èrzelmileg kozelebb kerulni. Mutast meg az erodet (àtvitt èrtelemben) mutasd meg, hogy veled biztonsàgban lehet, hogy mennyire vagy korrekt vele, mennyire bizhat benned. Màr pozitiv, ha belso dolgokban is egyetèrtetek, ha elmondhatjàtok egymàsnak az èrzelmeiteket, persze csak aprànkènt, apro lèpèsekben.Egy rendes-normàlis lànynak ezek nagyon fontosak. A mobil, az auto, a pènz, mind ezek utàn kovetkeznek....a szerelem ha nem ezek nèlkul szuletik, akkor feleslegesen dobod ki az idodet az ablakon. A komoly pàrkapcsolat szememben ilyen szempontokra èpul. Azt hiszem èn egy rendes làny lehetek:-) Lègy eros, ès ne lovald magd semmibe addig, amig jàtszadoztok. Ne kèpzelj be semmit, csak azt amit O maga mond neked ès amit O maga mutat a cselekedeteivel. Remèlem picit tudok segiteni.
4. coccole (válaszként erre: 31. - B3dass)
2010. máj. 21. 21:29

Szerintem, egy làny ha azt mondja, hogy baràtkozna az azt jelenti, hogy anèlkul, hogy komoly dolog tortènne koztetek szeretne jobban megismerni.Tegyuk fel, csak baràtkoztok. Jol osszebaràtkoztok.....ez lehet alapja egy komoly pàrkapcsolatnak is ès alapja egy komoly baràtsàgnak is. Hogy merre veszi az irànyt ez a baràtkozàs idovel ki fog derulni. Kèrlek ne higgy abban, hogy tobbet akar, mint egy baràtot. Higy abban, hogy baràtot keres, majd nèzd meg, hogy a tobbi fiuval hogyan viselkedik. Probàld meglàtni a lènyeget: csak veled akar baràtsàgot, vagy az osszes korulotte lepzselo fiuval. Ha csak veled akkor az jot jelent. Ha mindenkivel ugyanugy baràtkozik, akkor tudnod kell, hogy jelen pillanatban, mint fèrfi egy fiokba a tesz a tobbi fiuval egyutt. Ez szerelem szempontjàbol neked rosszat jelent.Termèszetesen itt nem 2-3 naprol beszèlek, hanem nèhàny hètrol.Kozben a làny is vizsgàlodik magàban, ès az èrzèseiben, amik idovel szàmodra is làthatovà vàlnak.Mint no azt mondom, ne lovaldd bele magad semmibe, amig jàtszadoztok. Lègy eros, ès tudd, hogyha te egy lànynak, mint fèrfi kellessz, annak ki kell egy napon derulnie.A lànyok sokszor olyan jeleket adnak a fiuknak, amiket a fiuk màskèppen èrtelmeznek, mint a lànyok. Viszont ha te, mint fèrfi, mint szerelem kellessz a lànynak, az idovel ki fog derulni.

Ne ess szerelembe, illetve ràncigàld ki magad onnan, ha nem vagy biztos, abban, hogy a làny is ezt èrzi, ès ennek èrdekèben jàtszadozik.

2010. máj. 21. 12:56

Jaaj!

Most esett le hogy ugyan az vagy aki a:

Tudásbázis: Összekaptam a csaj haverommal/barátommal. Mit tegyek?

fórumot nyitotta.

Azért volt olyan ismerős a nicked.

2. 76ea67e69d (válaszként erre: 31. - B3dass)
2010. máj. 21. 09:11

szerintem meg ha van csaj akivel tényleg barátok vagytok, legyetek együtt minél többet persze csak taktikából, és meglátod hogy féltékeny lessz e az a csajszi akit nagyon szeretsz, ez hamar kiderül. és pontot tehetsz az ügy végére.

kicsit szélsőséges amit irtam de hatásos.

2010. máj. 21. 09:11

szerintem meg ha van csaj akivel tényleg barátok vagytok, legyetek együtt minél többet persze csak taktikából, és meglátod hogy féltékeny lessz e az a csajszi akit nagyon szeretsz, ez hamar kiderül. és pontot tehetsz az ügy végére.

kicsit szélsőséges amit irtam de hatásos.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook