Most, amikor már bármikor mehetnénk bárhová... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Megértelek.
Az idő múlásával lassul az ember. Az anyagcseréje, a gondolkodása, a mozgásigénye, és általában kezd befelé forduló lenni, amikor egészségesnek érzi magát akkor is. Ki jobban, ki kevésbé. De tény, 30-40 évvel ez előtt minden téren aktívabbak voltunk.😉
Mintha csak én írtam volna...
Mert fiatal korában az ember még rohan mindenfelé. Meg meg akarja váltani a világot.
De most már én is azt érzem, hogy a saját kis fészkemnél nincsen jobb hely a világon!!!
fiatal koromban szerencsére sokat utaztam a világban, így amiket akkor láttam az már nem elvehető tőlem, most öregségemre is mennék szívesen, de már az egészségem nem engedi.
öregen a legjobb itthon.
Ki van ez találva rendesen. Én is azt hittem, amikor ingyenes lett a nyugdíjas utazásom, hogy most aztán hajrá!, annyi lesz a máv-nak meg társainak, kiutazom ingyenesen magam ezerszer! Aztán jó ha 10-szer utaztam ingyenesen azóta.
Nagy úr a kényelem, lehet mondani lustaság, hogy az ember már az utca végére is kocsival megy... :(
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin?
- Kire haragszol most a legjobban?