Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Most, amikor már bármikor mehetnénk bárhová... fórum

Most, amikor már bármikor mehetnénk bárhová... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

19. globus (válaszként erre: 18. - 55Judit)
ma 14:35
Ez még az állatvilágban is így van.
18. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:41

Megértelek.

Az idő múlásával lassul az ember. Az anyagcseréje, a gondolkodása, a mozgásigénye, és általában kezd befelé forduló lenni, amikor egészségesnek érzi magát akkor is. Ki jobban, ki kevésbé. De tény, 30-40 évvel ez előtt minden téren aktívabbak voltunk.😉

ma 13:36
20-30 évesen jobban eljárkál szerintem mindenki.
ma 12:52

Mintha csak én írtam volna...

Mert fiatal korában az ember még rohan mindenfelé. Meg meg akarja váltani a világot.

De most már én is azt érzem, hogy a saját kis fészkemnél nincsen jobb hely a világon!!!

15. Érdekes73 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:09
Jól teszed
14. globus (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:40
Pont erre céloztam, amiért nincs céltalan csavargás. Legalábbis engem az fáraszt, de kinek mi :)
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 10:35
Unatkozásról szó nincs, minden napomat tartalmasan töltöm. És aktívan. Akinek van kiskertje, szerintem tudja mire gondolok😉 De mindig mindenből csak annyit, ami jólesik. Végre ezt is megértem. Nem muka után, kapkodva, hanem beisztva, nyugisan, kedvtelésböl. A kert, a sütés-főzés, a torna stb.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Érdekes73)
tegnap 10:31
Rendszeresek az elmenős programok, de most nyert értelmet a "mindenütt jó, de legjobb otthon".🙂
tegnapelőtt 08:35
Azért szerintem időnként legyenek elmenős programok is
10. globus
jún. 17. 19:50
Annyira még nem unatkoztam.
jún. 17. 12:33
Én is így vagyok.
jún. 16. 10:08
Mindenhol jó, de legjobb néha kimozdulni.
jún. 15. 11:06

fiatal koromban szerencsére sokat utaztam a világban, így amiket akkor láttam az már nem elvehető tőlem, most öregségemre is mennék szívesen, de már az egészségem nem engedi.

öregen a legjobb itthon.

6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Komor)
jún. 15. 06:01
Meg aztán nem is pont úgy érzed magad mióta ingyen utazhatsz. Bizony ki van találva. Mint a nyögdíjbavonulás időpontja. Sokan erre az időre dobják fel a talpukat. Aki nem, azok nagy része addigra lepukkan.
jún. 14. 19:32
Másban is így van ez. Mire eljön amire vágyunk, már nem is akarjuk annyira.
jún. 14. 19:17

Ki van ez találva rendesen. Én is azt hittem, amikor ingyenes lett a nyugdíjas utazásom, hogy most aztán hajrá!, annyi lesz a máv-nak meg társainak, kiutazom ingyenesen magam ezerszer! Aztán jó ha 10-szer utaztam ingyenesen azóta.

Nagy úr a kényelem, lehet mondani lustaság, hogy az ember már az utca végére is kocsival megy... :(

jún. 14. 07:24
Nem baj az. De ennek is legyen egy kifutási ideje. Nehogy zárkózottságba fordujon a dolog.
2. Myra
jún. 14. 07:07
Nem baj, én is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook