Mosó- és szárítógépről tapasztalatok, vélemények? (beszélgetés)
Nekem volt már 20 évvel ezelőtt Indesit, de nem használtam szárításra, mert nagyon összegyűrte a ruhákat.
Hely takarékosság miatt, én sem akartam külön szárítógépet, így tavasszal vettem egy Candy mosó-szárítógépet. Teljesen elégedett vagyok, bár most fog következni az igazi beavatás.
Tavasszal már kipróbáltam néhány alkalommal a szárítást. Minden OK volt. Nem gyűrte össze a ruhákat! Tényleg szárazon vettem ki a géppől a legtöbbet, hajtogathattam és kész is volt a mosás. Azt hiszem mennyiség függő, de volt, hogy ici-picit nyirkos maradt, azokat 1 órára kiteregettem, de vasalni pont jó lett volna.
Nem bántam meg. Ha pl. törölközőket vagy ágyneműt mosok, akkor azt ugye 60 fokba mosom, ez az én gépemen 1 óra 32 perc+kb. ugyan ennyi a száírtás (szekrény száraz).
Annyival jobb, mint az én régi gépem volt, hogy ennél a gépnél lehet állítani a szárítás milyenségét, régen ezt nem lehetett beállítani.
Ja, ami nagyon tetszik: a törölközők puhák lesznek mosás-szárítás után. :D
Régebbi fórumokat találtam, ott nagyon vegyes a megítélés. Esetleg a mai gépek már jobbak? Kicsi a lakás es ezért gondolkodom a kombi verzióban.
Előre is köszi! :)
További ajánlott fórumok:
- Kinek mi a véleménye a szárítógépröl.Érdemes venni vagy nem?
- Lehet kapni olyan mosógépet,ami szárítógép is egyben? Ha igen, milyen árban van és milyen márkát érdemes megvenni? Esetleg tapasztalatok?
- Indesit mosó-és szárítógépnél a hosszú szárítós programokból ki lehet venni a szárítási programot?
- Melyiket érdemesebb venni: mosógépet és külön szárítógépet vagy pedig egybe a kettőt mosó- és szárítógépet?
- Mosó- vagy szárítógépben megy össze jobban a farmer? (Ez a cél!)
- Milyen mosó- szárítógépet érdemes vásárolni?