Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Mortadella-tekercs recept

Mortadella-tekercs recept

A Mortadella-tekercs hozzávalói:
mortadella
krumpli
tojás
tej
parmezán
bazsalikom
paradicsompüré



A Mortadella-tekercs elkészítési módja:
200 g krumplit héjában megfõzünk, megtisztítjuk és megtörjük. Két kanálnyi parmezánt adunk hozza és pár apróra vágott bazsalikomlevelet (lehetõleg frisset). Fûszerezzük, 2 evõkanál paradicsompürét adunk hozza és egy pohár meleg tejet. A keveréket 7-8 közepes vastagságú mortadellára helyezzük, összegöngyöljük és fapálcikával rögzítjük. Egy lábosba 4 evõkanál paradicsompürét teszünk, 20-25 percig sütõben pároljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A mortadella-tekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook