Mitől mászom a falra? (beszélgetés)
Ááh, majdnem elfelejtettem azt, ami mostanában a legjobban bosszant:
-Ha valaki előszeretettel fórumozik, de nem tud helyesen írni.
-Ha valaki előszeretettel fórumozik, de feszt elütögeti a betűket és nem veszi az energiát, hogy átolvassa a szöveget, mielőtt elküldi.
Itt van ez a tökelütőtt Kiszel Tünde, akik szintén olyan típus ő azzal dicsekszik, hogy neki olyan kapcsolatai vannak,és nyílnak meg olyan kapuk, amig másoknak nem, de engemet nem érdekel. Lehetne még
sorolni, de ilyenkor az undor fog el más semmi.
Üdv.Ágnes
-a butaságtól
-a csökönyösségtől
-a nagyképűségtől
-a flegmaságtól
-az embertelenségtől
-az önzőségtől
Hirtelen ennyi! :)
NEKEM A GAZDAG EMBEREK TUDNAK RONGYOT RÁZNI, MINTHA ŐK TALÁLTÁK FEL VOLNA A SPANYOL VIASZT OLYAN LEKEZELŐEK AZ ALACSONYABB RENDŰEKKEL, DE NEKIK IS NYUGODJ MEG MEG VAN A BAJUK. ITT VANNAK A HÜLYE CELEBEK, AKIKET SZÍVBŐL UTÁLOK OLYAN SEMMIREKELLŐK, ÉLŐSKÖDÖK HOZZÁ VANNAK SZOKVA, HOGY MINDEN AZ ÖLÜKBE HULL ÉS SEMMIÉRT NEM KELLL MEGDOLGOZNI CSAK OSTOBÁN ADNI A MARHASÁGOT. EZ A FEKETE PÁKÓ ÉS A TÖBBIEK IS AKIK UTÁNA CSATLAKOZNAK, MIND IDOMÍTOTT PÁVIÁN ÉS ATTÓL TUDOK A SOK SÜKET DUMÁJUKTÓL A FALRA MÁSZNI.
ÜDV.ÁGNES
"Ebben közrejátszott az is, hogy az MNV nem tudta megfogalmazni, hogy pontosan mire van szüksége."
:D
(origo.hu)
Attól: ha egy nő a gazdagsággal kérkedik. Amit persze nem ő keres meg, de dicsekszik és játsza az eszét. Feltűnően hazudik...
Attól: ha valaki többet gondol magáról, mint amennyit ér.
Az arrogáns, beképzelt emberektől.
Te mitől mászol a falra?
További ajánlott fórumok:
- Alapvető helyesírás hibák... amiktől falra mászol? :)))
- Kérdések, amiktől falra másztok?
- Tud valaki olyan mesefigurás rajzokat, amit meg lehet venni és felrajzolni a falra?
- Baba neve falra ragasztva. Te hogy csinálnád?
- Anyósom egy olyan képet tett ki a falra, amin kövér voltam....
- Van a legjobb barátnőtöknek olyan tulajdonsága, amitől falra tudnátok mászni?