Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen? (beszélgetés)
Szerintem a tipped nélkül is ezt teszi. :(
Adok tippet, kukkold tovább közösségi oldalakon!
Tegnap nagyon sokat sírtam hogy már nem láthatom őt csak párszor
Szerintetek miért emlegeti neki a szexes témákat folyton?
Ma folyamatosan a csajt valami szexel kapcsolatos dologgal piszkálta. Említett valamit hogy bement egy másik irodába a kollégákhoz és a pasi megkérdezte hogy és nem vetkőztél le? Meg mindenre ilyeneket mondott mintha egy prosti lenne
Én szomorú vagyok. Soha többé nem látom majd
Végre vége lesz ennek a drámai rémálomnak!
Van Isten!!
De lehet jobb lesz majd mert már tényleg túl sokat gondolok rá. Csak miatta nem szívesen veszek ki szabadságot mert nem akarok lemaradni róla. Nem tudom mennyi a felmondási idő meg mennyire komoly ez az egész. De sajnálom ha már soha többé nem látom
Úgy látszik megoldódik mert a pasi mondott fel. Ma jelentették be. Nagyon rossz lett a kedvem még el is sírtam magam a mosdóba
Á, rajta az se segítene, mert akkor a csajok boldogságát irigyelné. :( Siránkozna: "mindenkinek van párja, csak nekem nem".
Majd 8 ezernél ébressz fel!
Akkor szerintem mondj fel.Keress új munkát.Lehetőleg olyat ahol csak csajok vannak.A te esetedben talán ez a minimum...
Igen nekem ha megtetszik valaki és az valami kapcsolatban van egy másik nővel én magamat ahhoz hasonlítom. Ennél a pasinál a párjához vagy ehhez a kolléganőnkhöz vagy ahhoz aki tetszik neki. És nagyon összetör ez
az a baj, hogyha így viselkedsz, meg ilyen a stílusod, akkor esélyed nincs senkit kifogni.
Mert nagyon nem abban a kategóriában keresgélsz, aki egyáltalán észre venne téged.
Én is álmodozhatok itthon Brad Pittről vagy akárkiről, valószínű, hogyha találkoznánk, kb szóba se állna velem.
Magadban kellene helyre raknod a dolgokat, ezt az egész témát meg elfelejteni.
Azért ha igaz, hogy emiatt sírsz otthon, meg erről álmodsz, az már elég komoly lelki probléma....
De egyik héten nagyon kikérte magának mikor valaki cikizte hogy ő csajozik. Azt mondta neki komoly barátnője van és ez csak vicc amit bent csinál. De közben látjuk mindenki hogy valami mintha mégis lenne köztük. Tegnap a csaj egy nővel beszélt a pasikról és nagyon fülelt meg rá is kérdezett hogy csak nem tetszik neki az a másik illető?
Mikor bekerültem ebbe az irodába már előtte is látásból ismertem és tetszett. Mert mikor megláttam először rákerestem a facen. És láttam van párja. És akkor nem is érdekelt már. De ahogy teltek a napok láttam milyen vicces meg okos meg aranyos. És teljesen belezúgtam. Szerintem egyedülálló férfi már nincs ilyen mert a nők hamar kifogják őket. Fiatalon kikötnek a nők mellett. Mert ő még megbízható is neki a család az első meg a munka. Nem is jár bulizni hanem odahaza vannak kettesben. Esetleg néha mozi meg kirándulás meg welness
Hát, nekem alakult már ki szerelem munkahelyi nevetgélésből. Addig nevetgéltünk, amíg egyszer csak elhívott randira.
Ott derült ki, hogy tud nagyon komoly is lenni, nem csak ökörködni.
Mondjuk az kicsit más szitu volt.
Ne sírj, ne irigyeld a barátnőjét! Te magad írtad, hogy nem örülnél, ha a párod így viselkedne mással a munkahelyen.
Számomra az a fura, hogy neked mindig foglalt férfi tetszik.
Mintha tudat alatt félnél attól, hogy valósággá válik egy elképzelt kapcsolat.
Nem hiszem el, hogy ne találnál valakit.
Először küzdd le magadban a félelmet, aztán majd alakul.
De tudod mi jutott eszembe? Ezzel a csajjal egész nap hülyülnek meg röhögnek. Néha van hogy ugyanazt a poént vágják rá dolgokra. Ma azt mondta nekik valaki hogy nagyon egy húron pendültök látszik a sok együtt töltött műszak. De ha bele gondolok ez idétlen ökörködés. Nem ebből alakul ki a szerelem. Esetleg barátság
Nem mindegy az neked? Nem leszel boldogabb csak még savanyúbb !
Azért szerintem nem olyan ártatlan a pasi. Folyamatosan enyeleg a kolléganőnkkel úgy hogy párja van. És sokunknak feltűnt már. De olvastam hogy ez lehet az önbizalmának jó csak. Feltüzeli a csaj és így odahaza meg a párjával boldog élete lesz
De ne figyeld!
Neked milyen lenne ha egy pasival élnél egy idióta meg figyelné minden lépésed, minden rezdülésed?
Nehogy azt hidd hogy észrevehetetlen vagy!
Annyiban hogy nem kellesz neki, de tudja mit művelsz!
Az lenne a legjobb ha találnék valakit aki engem is szeret. Ez fáj mikor a párjával beszél. Hogy őt szereti
Melyik része? Hogy tetszik? Nem bántom őt csak figyelem őt meg a dolgait
Semmi újat nem mondtál, mostmár azt is kezd el belátni hogy ez amit te művelsz ez beteges!
További ajánlott fórumok: