Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen? (beszélgetés)
Valószínüleg nagyon fognak neked örülni, ha egész nap ott koslatsz a nyomunkban.
Van még olyan a munkahelyeden, aki nem tudja, hogy bolondulsz a pasi után??
Szerintem ne égesd le jobban magad. De végülis a te dolgod, mi itt már elég sokszor elmondtuk, hogy abnormális, amit csinálsz.
Úgy csinálsz, mintha évtizedek óta együtt lettetek volna és elhagyna.
Ez beteges!
Hat eleg ciki beleszolni masok beszelgeteseibe...
De remelem segit rajtad, hogy felmondott es lesz idod mas dolgokra osszpontositani.
Ha érzelmileg nem 11 éves szinten lennél, akkor akár lehetnél te a szerencsés..
Addig viszont marad az álmodozás, irigykedést, áskálódás..
Mikor leszel végre hajlandó ezt a témát elengedni, és elkezdeni a saját életedet élni??
Túlságosan nagy jelentöséget tulajdonítasz ennek az egésznek.
Nekem is voltak az évek folyamán olyan kollágáim, akikkel így hülyéskedtünk, és nem volt köztünk semmi.
Te esetedben tényleg ez a legjobb, hogy a pasi felmondott.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?
- Miért van az, hogy a munkahelyeken a nők között több a konfliktus, mint a férfiak között?
- Ha egy férfi rendszeresen bevisz a munkahelyére egy nőt, akkor lehet köztük valami?
- Én vagyok a legsármosabb férfi a munkahelyemen.
- Ti is utáljátok amikor munkahelyen szövetkeznek és egymást támogatják, ha baj van?
- Milyen az a férfi aki a munkahelyen kérdez meg kollégákat, hogy nem ismernek-e normális szingli csajokat akikkel ismerkedhetne?