Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mitől fáj ennyire az oldalam? fórum

Mitől fáj ennyire az oldalam? (beszélgetés)

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Perzsacica)
ápr. 23. 09:52
Gerincembe kaptam injekciót, állítólag onnan jött a fájdalom. Most jobb, de köhögéskor még érzem. Írt fel kenőcsöt és gyógyszert, reumatológus doktornő.
12. tsfmvk (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 22. 20:06

Csak a flectorfog használni, ideig-óráig.

Írj rám, ha akarsz bővebben.

Én tavaly decemberben szoptam, mint a torkosborz.

11. perzsacica (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 22. 18:19

Kapd össze magadat és irány az SBO!

Ha nem megy akkor hívj mentőt! Nem tudjuk, hogy mi lehet de ha fokozódik a fájdalom nem szabad vele tovább várni !!!

10. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 22. 18:05
Ha ennyire fáj, bemennék a sürgősségire.
ápr. 22. 17:58
Könyörgöm valaki segítsen,próbáltam lefeküdni de annyira fáj mindkét oldalam,hogy sírni tudnék :(
ápr. 22. 16:56
Nekem ételallergia szokott ilyet kihozni, a baloldalon a tojásfehérje és a jobboldalon a napraforgó olaj. Diétázok persze de félévente javasolt újra megnézni, hogy esetleg lett-e javulás. Orvosi vizsgálatok által igazolt és nyomon követett, mivel van még egyéb is de ezek okoznak direkt fájdalmat, míg a többi egyéb tünettel jár.
7. Channa* (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 22. 16:39

Nospától?

Simán lehet akkor epegörcs.

Nekem is gyakran van, annak ellenére, hogy már kivették az epehólyagomat és már egy másik követ is szájon át.

Ha sokat ülök és eszek, akkor tuti, hogy van. Gondolom a folyamatos nyomódás miatt, nem tud ürülni az epe.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Enissa)
ápr. 22. 15:49
Köszönöm, epével már megműtöttek, sokat ülök. Olyan érzés, mint amikor nagyon megütöd a bordád és az hasogat. Nem tudom, most múlt egy kicsit a gyógyszertől.
5. Enissa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 22. 15:31

Mennyit ültél?

Lehet epegörcs is, ha ettél netán ettél füstölteket, amit egyébként ritkábban eszel. Szívtől is lehet, ezeket még nem írták.

Jobbulást!

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Channa*)
ápr. 22. 15:17
Köszönöm, vettem be. Igen hirtelen kezdődött de éjjelre már iszonyatosan fájt. Pedig nem eröltettem meg, lehet esetleg sok üléstől?
3. perzsacica (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 22. 15:16

Ennek igen sok oka lehet, még akkor sem mindig könnyű megállapítani, ha megvizsgálnak. De így látatlanban meg főleg senki nem tud rá jó választ adni.

1. Azonnali fájdalomcsillapítás.

2. Orvosi vizsgálat minél előbb.

Jobbulást!

Majd írd meg ha jobban lettél, hogy mi is történt.

2. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 22. 14:49

Vegyél be egy nospát. Ha hat, akkor görcsöd van, ami lehet kajától, deréktól, stb.

Ha hirtelen kezdődött, akkor mindenképp valami ilyesmire gondolnék.

ápr. 22. 14:47
Tegnap délután kezdődött, iszonyat fájdalom lett mindkét oldalon a bordámnál, olyan mintha megütöttem volna. Éjjel alig bírtam aludni, most is fáj még akkor is ha levegőt veszek. Nyomja a mellkasom is, holnap megyek orvoshoz, addig is mit próbáljak hogy jobb legyen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook