Mit tennétek, ha szellemet látnátok a lakásban? (beszélgetés)
Egy időben én is sokszor láttam szellemet... De engem nem bántottak soha. Bár első alkalommal megijedtem, mert a tv is hangyás lett. Utána kérdeztem mástól is a házban (10emeletes, laknak páran), de senkinél se volt szünet, akinél akkor ment a tv, pedig az egyikükkel még a csatorna is azonos volt!!! Tartott vagy 10-15 percig, de pár perc után már nem féltem.
Aztán egyre többször láttam őket. Volt tanítóm is, de meg ne kérdezzétek, mit tanított, mert 2 alkalom kivételével álmomban jött! Nna, az ilyen tanulást nem nagyon kívánom senkinek... Utána úgy éreztem magam, mint aki egy hete nem aludt.
És a volt munkahelyemen is volt szellem. Egy jó régi ház volt, átalakítva kocsmává. Mindig az éjjeli takarításkor jött, egymástól függetlenül hárman is éreztük. Egy 50körüli vékony pacák volt, egyszer hozta a feleségét is. A hitetlen kollégák elnevezték Sanyi bácsinak. Én nem féltem tőle, de nem szerettem, ha beleáll az összesöpört szemétkupac közepébe. :( Nem mintha szét tudta volna rúgni... :D
Amúgy szerintem ő valami alkeszforma volt. Sose kért segítséget, pedig okszor felajánlottam neki. Lehet, hogy csak a kocsmaszagot hiányolta odaát??? :)
szerintem a második spanglira már nem gyújtanék rá.
:)
Figyi, mi van ha nem is szellem volt, hanem ufo?
Nem, nem gúnyolódok, ugyanis én mind a kettőben hiszek.
Nem vagyok hülye és ezt szerencsére a közeli családom is tudja...
A férjem éjjel jár dolgozni, reggel 6-7 körül szokott hazaérni. Mindíg mellém bújik még egy kicsit, és úgy ébreszt. Egyszer éreztem, hogy mellémbújik, én meg felnéztem az órára és megláttam, hogy hajnali három van. Gyorsan megfordultam, hogy megkérdezzem mi történt, hogy itthon van, de nem volt ott senki...
Aztán hónapokon át megtörtént ez a dolog minden éjjel, még az ágy is mozgott alattam, ahogy mögém kucorodott a látogatóm. Volt olyan hajnal, hogy beszéltem hozzá és válaszolt is. Férfi volt, próbált hozzám közeledni, de leállítottam, utána udvarias maradt. A mai napig nem tudom mit akart velem... Elmondtam a férjemnek, megpróbáltuk égve hagyni a kislámpát mikor elment, az bejött, akkor nem látogatott. Ja, és akkor sem, ha hétvégén mellettem aludt a férjem. Szerencsém volt, nem nézett a családom bolondnak. Ők még jobban elfogadták, mint én a dolgot... Aztán volt az, hogy a karkötőm kezdett bűzölögni, borzasztó erős, rossz szagot árasztott, szerintem vele hoztuk haza a szellemet is... Ne nézzetek bolondnak, sosem hittem az ilyenben... Szerencsére kb. egy éve béke van, elküldtem, egy csomó helyen érdeklődtem hogyan kell, szerencsére sikerült. De az első pár napot kivéve sosem féltem tőle, nem hiszem, hogy bántani akart. Egy ideje béke van, de soha nem felejtem el, mi történt velem...
Milyen volt? Már külsőre.
Amúgy tényleg mászkálnak össze-vissza, nem mondom azt, hogy szellemek, de furcsaságok:)
Meglepődnék.
Én még soha nem láttam szellemet, "csak" érzékeltem, de azt egy időben jó sokszor.Brrrrr....
A szellemet általában a gyerekek látják, egyébként egyszer olvastam itt a hoxán, hogy a szellemek tul.képpen energiamezők.
világosban? de furcsa!
és mennyire tisztán láttad?
nem tudom, hogy hirtelen , hogy reagálnék, de szerintem megijednék..
inkább nem akarok egyet se látni..
nemtudom :(
a mindenkori hangulatomtól függ, ha ideges lennék, akkor odafutnék a páromhoz, hogy segítsen :)
ha nyugodt lennék, akkor megkérdezném miért jött, kell valami segítség talán?
Meg kell ismerkedni vele, beszélgetni, megtudni mit akar... És elmondani neki, nem fész tőle, reméled ő is jóindulattal van irántad... Lehet a segítségét is kérni.
Hónapokig volt éjjelente látogatóm, hidd el, én is meglepődtem a dolgon, nálam kételkedőbbet még nem láttál és mégis megesett velem...
Mit hoztál?:DDDD
Na jó, ez csak poén:)
:)))))))
Én sikítanéééééék!!:DDDD
Bemutatkoznék, majd leülnék vele beszélgetni egy kávé mellett.
;)
További ajánlott fórumok:
- Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet!
- Mit tennétek, ha azt látnátok hogy a gyerek kihasználja a szülőt?
- Ismer valaki olyan filmet amiben szellemet idéznek/ szellemes?(elsősorban horrorra gondolok)
- Hogyan lehet biztonságosan szellemet idézni?