Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal. (beszélgetés)
Ismeritek a mondást? "Hogyan is érthetné meg egymást férfi és nő, amikor a nő férfit a férfi meg nőt szeretne?" Vagyis, a pasik olyanok amilyenek, pl. szeretik legeltetni a szemüket kapcsolatban is, akár előttünk is... de bármit is teszünk ilyenek maradnak...és valszeg ők is tudnának a számukra tipikusan idegesítő női tulajdonságot felhozni "ellenünk" :))
3éve, de mondjuk nálunk kb az első évbe nem volt ilyen probléma (vagy nem tudtam róla)!
:) nővéred milyen jegyű??
Én is így vagyok vele és talán ezért is érthetetlen számomra. Azt mondja szeret, de én ha valakit szeretek biztos nem így viselkednék vele..:(
A kivétel erősíti a szabályt azt hiszem:) jó nekik azt hiszem kicsit irigykedek is:P:)
A skorpiók védelmében szólnék én is a nővérem férjével kapcsolatban: a nővérem volt neki az első barátnője(20 évesen) és feleségül vette! A mai napig olyanok, ha rájuk nézek, mintha friss szerelmesek lennének.:)És már 4 éves házasok, valamint 9 éve ismerik egymást!
Igen az! Én az övé..senki másé! De...ő nézelődhet...stb... sosem menne ennél tovább!Állítása szerint! Próbálok bízni benne..igen nehéz ,de ezt nem kell mondanom azthiszem!
Nekem is furcsa..mert pl nekem bőven elég az ha tudom, hogy neki tetszem és nem kell h más is bizonygassa..
Nekem is ilyesféle a pasim:( Azt mondja ismerkedni szeretne, és jól esik neki ha tetszik valakinek, de csak az önbizalma miatt. Nekem is furcsa..
Én nagyon szerelmes vagyok, pontosan emiatt küzdök:s de ilyen pasihoz még nem volt szerencsém:S de persze nagyon sok jó tulajdonsága is van:)
Az én pasim..ugyanúgy megnéz egy nőt az utcán pl... ha ott vagyok vele..Mintha nem lennék!Nincs különbség!!
Úgy tűnik, nekem most nőtt be 26 évesen a fejem lágya a párkapcsolataimat illetően. Volt 2 komoly kapcsolatom, és most jöttem rá, hogy szinte csak a rosszat láttam meg partnereimben...ez elvakított és nem láttam a jó tulajdonságaikat, továbbá nem fogadtam el őket olyannak amilyenek.Ha előbb észbe kapok, már feleség lennék, és lennének gyermekeim...
A mostani párom 5 évvel fiatalabb, lehet, hogy a fiatalsága, az ártatlansága teszi, de ő mindig csak azt mondja, hogy neki csak az kell, hogy elfogadjam olyannak amilyen és szeressem. És az ördögi köröm vele is folytatódott, majdnem rá is ment a kapcsolatunk, sőt szakítottunk is, de rájöttünk, hogy nem tudunk egymás nélkül élni...(több mint fél éve összeköltöztünk:) )És, ha 2 hónappal ezelőtt valaki azt mondta volna nekem, hogy újra szerelmes leszek belé, biztos, hogy kinevettem volna, de ez történt:)! Megint szerelmesnek érzem magam és már másként tekintek Rá, a párkapcsolatra, a kapcsolatunkra, mint akár egy hónapja is! :)
És akkor ezzel a helyzettel mit lehet kezdeni?A Te párod is uralkodó típus?
Nos..úgy működnek..:Nekik mindent szabad...viszont fordítva!!!!!!!!!!?? Azt már nem!!Te nem teheted meg azt velük!!
Nálunk már többször kiderült....de egyre kevesebbszer, és nem tudok hozzászokni egyáltalán, egyre jobban unom.
Van valami "használati utasítás" a skorpió pasikhoz?:D:D:D
Ajjaj, meg kell védenem a skorpiókat:)))..szeretünk hódítani, de én befejezem amint komoly kapcsolatban vagyok. Bár...a pasik alapból mások.
Szerintem nem csak hasonló:D ezt konkrétan ki is mondta, hogy szereti hülyíteni a csajokat...mondtam neki, hogy mégegyszer nem szeretném megtudni, hogy ilyet ír..úgyis kiderül de annak nem lesz jóvége
Na figyi, az én pasim is ilyen volt, sőt, msn-en hülyítette a csajokat, aztán ahogy telt múlt az idő, egyre kevesebb igénye volt erre mellettem, meg látta, hogy én kész vagyok ettől, de soha nem fog teljesen megváltozni, néha elő-előjön a dolog és szerintem a te pasid is hasonló lehet.
Az én párom skorpió... :) van tapasztalatom!!!:)
Viszont ha ebben biztos vagy,akkor ??! Ő ilyen!
Lehet, hogy ez kell neki...megcsalásig tutira nem menne el..de akkor is bosszant nagyon:D
ÚÚÚ! Én skorpió, hidd el, az se jobb a ráknál:S:).
Lehet függő!!?És tényleg nem akar mást...
Rák..azt hiszem mindent elmond:S
További ajánlott fórumok: