Mit tennél, ha egy barátod nem fizetné vissza a neki adott kölcsönt? (beszélgetés)
éééén?? hülye nem vagyok :D én nem látszanék sehol :DD ki tudja, ha tőlem kért kölcsön, talán mástól is, lehet azok voltak...éééén? áhh, soha nem tennék ilyet :DDD ;)))
(majd pont hagynám, hogy rám lehessen bizonyítani :DD)
Nem mindenki ilyen Amazon.
Én inkább ráküldenék valakit.
óóó...
és a mani másik fele? mikor várható? ígéret?
jól megverném :)))
ma ilyen verekedős hangulatom van :DDDDD
na tehát akkor hatvanat megadott és egy csokréta, jól értem?
ez már valami
Most olvastam el az elejét, bocs.
120at nem, 400at már adtam oda időre, de annak a családnak napi betekintést látok az életébe, a pénzmozgásaikba, tudtam, arra kell a pénz, amire mondja, és tudtam, több jön ki belőle, mint amit beletettem (bár nem kértem kamatot) tehát biztos, hogy nem fogja bentartani magának a felét. Ráadásul már napokra voltak a nincsmitennitől is. A 120e pont akkora összeg, amit egy kispénzű kaszinófüggő egy este alatt csuklóból bedobál egy gépbe :) már bocs...
Ha nem fizetné vissza és a barátom...hát akkor ismer és tudja, hogy hamarosan nem leszünk barátok ,az pedig neki sokkal többe fog kerülni, mint 120 :))) szóval azt hiszem nem tudom ,mert nincsenek ilyen barátaim...és nem ugrok bele olyasmibe ami nem 95%. Az iylen nemvisszaadós embereknek többnyire van kocsijuk, vagy biciklijük, vagy egy kis robogó, amikről hiányozni kezdhetnek bizonyos alkatrészek, pl. kerék...
Nem leszek jobb senki másnál, ezt már elhatároztam és ha valaki keménykedik, segítek neki megtapasztalni mi az igazi kemény élet...
Hát ez az... Nem tudod hol lakik?
Édesmandulának van igaza.
Nálunk anno 200.000 ft.-ról volt szó. Persze még 5.000 ft. is sok ahhoz a mai világban, hogy valaki ne adja meg.
Nem olvastam vissza teljesen,de az én véleményem,hogy ha nincs róla papír,le is tagadhatja.
Én is jártam már így és be sem perelhettem,a barátságnak vége lett a pénzemmel együtt!
semmit :) úgy adok kölcsön és annyit, amennyit esetleg nem sajnálok ha nem ad vissza :) amúgy sem szoktak tőlem kérni :D
de tudok olyanokról, aki ebből élnek-embereket húznak le pénzre, gusztustalan, de jól keres a sok butuska szerelmesen-pasit és nőt is ismerek ilyet, vallottak nekem, de nem a barátaim :)
Szóval állítólag már ma kapsz meg belőle?
És hogyan? Ő viszi el Hozzád? Jobb lenne, ha Te mennél el érte...
De durva...
Kijelzi neki a számodat és azért?
Hívd másik telefonról! Hátha nem teszi le...
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Jogos elvárás a férjemtől, hogy a babaváró kölcsönt egyedül fizessem vissza?
- Néhány hete elköltöztél a barátodtól. Visszaköltöznél?
- Ha vissza kell fizetni a megelőlegező kölcsönt...
- Vissza kell fizetnem a szocpolt, ha a gyermekemet, akire igénybe vettem, máshol, esetleg az apánál helyezik el?