Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit tennél, akkor ha a szomszédod kezet emel rád, mert az ötéves gyerekeid napközben a blokk körül játszanak? fórum

Mit tennél, akkor ha a szomszédod kezet emel rád, mert az ötéves gyerekeid napközben a blokk körül játszanak? (beszélgetős fórum)

1 2
56. zumbi (válaszként erre: 53. - Judy47)
2009. júl. 13. 11:13

A gyerekek hétköznap 7-16 napköziben vannak és este 8kor már ágyban. Hétvégén szombat- vasárnap sose vagyunk itthon, mivel a várostól 7 kmre van egy telkünk és ott vagyunk mindig meg a mamáknál.

Igen, kompromisszum kell, viszont aki kötekedni akar az talál magának okot.Aki egy két órai gyerekzsivajt nem képes el viselni, attól nem kérek tanácsot

55. zumbi (válaszként erre: 54. - Silvercat)
2009. júl. 13. 11:06
Tudd meg én is ezen gondolkodtam, egy idős ember inkább szeretetreméltóbb kellene legyen, ha már úgyis a második gyermekkorában jár.Annyi idős jólelkű embert ismerek, mindig olyan jó véleménnyel voltam minden idős emberről, de itt egy kicsit kiábrándultam. De azt godolom ki ahogy születik...
2009. júl. 6. 12:18

Nos a gyerekek hangosak és szertelenek,mióta világ a világ.Mi is és a szüleink is ilyenek voltunk.Eredendően rossz gyerek nincs,csak rosszul nevelt.

Ami meg az időseket illeti,sajnos sok közöttük a rosszindulatú,morgós vénség!Soha nem értettem,hogy miért kell az életükből hátralévő időt balhézással,ordibálással,áskálódással tölteni.

53. judy47 (válaszként erre: 52. - Silvercat)
2009. júl. 5. 13:42
Jogosan szoltál.Én olyan esetekre gondolok mikor a gyerekek fogocskáznak a játszotéren és mondjuk x néni nem viseli el a zajt.Akkor x néni durván leugatja a családot.Hol játszanak a gyerekek ha nem a játszotéren? Vagy a ház elötti részen.Kompromisszium kell.Mondjuk megbeszélni,hogy vasárnap 2 és 4 között a gyerekeket nem engedi le.
52. silvercat (válaszként erre: 48. - Judy47)
2009. júl. 4. 20:38
Az agresszivitás nem városi jelenség.És való igaz,hogy megütni nem szabad senkit.Engem is idegesít,hogy nyáron az ablakom alatt üvöltenek a gyerekek egész nap/földszinti lakás/,de még csak szólni sem szoktam érte.Egyetlen egyszer tettem kivételt,amikor is kaviccsal dobálták az ablakot és ezt anyuka mosolyogva nézte!Akkor szócsatába keveredtem a "hölggyel" és még neki állt feljebb!
2009. júl. 4. 14:01
Én tisztelem az időseket ha normálisak.Itt a házban is szinte csak idősek laknak,ezek sem nagyon bírják a gyerekricsajt és itt is a homokozó le van úgy takarva hogy fel sem lehetne robbantani róla a fedelet.Itt is húzogatják a szájukat stb.Engem rendszeresen megtalált egy idősebb nő a lépcsőházban és ahányszor összefutottunk állandóan nyomta a síralmait,amit a békesség miatt mindig kénytelen voltam végighallgatni.Állandóan fújt hol err hol arra a lakóra és állandóan másról pletyált.Sosem szóltam semmit csak bólogattam aztán továbbmentem ahogy tudtam.A végén már szinte leste hogy mikor áll meg az autó a ház előtt és akkor egész biztos hogy összetalálkoztam vele a lépcsőházban.Egyszer aztán elkezdte a mi családunk körül is kavarni a szart,amikor is megfogadtam hogy most már leállítom mert már ott tartottam hogy szinte lopva közlekedtem nehogy összefussak vele véletlen.Egyik nap megállított és már kezdte volna nyomni a szokásos baromságait mikor is baromigyorsan és határozottan közbevágtam hogy most fejezze be mert nem vagyok rá kíváncsi és a továbbiakban nem óhajtom végighallgatni semmilyen problémáját és maximum a köszönés erejéig vagyok hajlandó hozzá szólni.Sarkonfordultam és otthagytam hazamentem.5 perc múlva csörög a kaputelefon,felveszem és valami ordenálé módon elkezd bele fröcsögni az öreglány hogy mit képzelek én milyen flegma vagyok stb stb,nem is értettem a végét mert lecsaptam a telefont mérgemben.Aztán elkezdtem gondolkodni hogy nem fogok én lopja járni kelni mint egy bűnöző mivel nem vagyok az a legkevésbé sem és hogy le kell állítanom valahogy mindenképp.Jól felhúztam magam és lementem hozzá bekopogtam ajtótnyit.Mondom neki hogy na most mondja hogy mia problémája velem és ne a kaputelefonunkat találja meg állandóan.Csak hebegett habogott tiszta idegbeteg lett.Mondtam neki hogy ha képtelen vagy beilleszkedni egy lakóközösségbe akkor a közösség élni fog a törvény adta jogával és el fog innen téged távolítani.Meg még mást is mondtam ami nem volt túl nőies és nem is részletezném,de a lényeg az,hogy azóta úgy de úgy eltünt a pecsába az öregasszony hogy már jópár hete nem futottam össze vele sem a lépcsőházban sem a ház előtt.Szóval hatásos volt a dolog,mellesleg az egész ház ki nem állhatja már mert mindenkibe beleakaszkodik beleköt mindenkivel problémája van stb.Na én leállítottam mert nem fogok minden nap úgy kilépni az ajtón hogy egy ilyen idiótától rettegjek.
2009. júl. 4. 13:10
Mi az hogy kezet emel valaki a szomszédra??!!Többet nem állnék vele szóba de előtte elküldeném a sunyiba!!Egy gyerek hadd játszon nyugodtan!Persze vannak határok,de egy gyerek nem tud csöndben játszani!!Én csak tudom.Van egy 6 éves fiam!
49. judy47 (válaszként erre: 46. - Zumbi)
2009. júl. 4. 13:09
Én se merném kiengedni egyébként! De ez sem megoldás.Mert a gyereknek igen is szüksége van játékra.Van egy mondás a rossz szomszédság örök átok és ez igy igaz.
48. judy47 (válaszként erre: 47. - Silvercat)
2009. júl. 4. 13:06
Alkalmazkodás?Igen a felnött tud,de a gyerek játszik.És hangosak.Nincs senkinek joga megütni valakit csak azért mert a gyerekei játszanak.Agresszivitás az van a városban.Ha csak körül nézek a boltba,utcán stb mást nem tapasztalok mint az agresszivitást.Én tuti rendörségi ügyet csinálnék belöle!
47. silvercat (válaszként erre: 42. - Zumbi)
2009. júl. 3. 21:06
Konkrétan nem az esethez szólnék hozzá,mert azt nem ismerem.De az tény,hogy a "hülye városban" mások is élnek,nem csak Ti....alkalmazkodás...ez a kulcsszó.
46. zumbi (válaszként erre: 45. - Judy47)
2009. júl. 3. 18:09
épp ez az, hogy most ki sem merem engedni egyedül a lakásból a gyereket
45. judy47
2009. júl. 3. 15:58
Eszem meg áll! Milyen alapon? Én tuti rendört hivnék és feljelentést tennék.Mert mi van ha komolyabban bántani fog? Nem lehet kiszámitani ezeket!
44. zumbi (válaszként erre: 43. - Szemmelver)
2009. júl. 3. 13:06

sikerült kiadni vmennyit belőle, de azért még van rendesen bennem de nem szeretném folytatni, persze ha nem ad okot rá, azért karban tett kézzel sem nézhetem.


Jó hallani, amikor az egész környék a hitványságát erősíti meg, éS vigasztal abban, hogy nem mi vagyunk a nagyon gonoszak, vagyis azok az ÖTÉVES LEÁNYOK!

43. szemmelver (válaszként erre: 41. - Zumbi)
2009. júl. 3. 13:01
én sem bírom, ha harag van bennem, ezért én ordítok és toporzékolok:) ki kell magadból adni a mérget, mert lassan öl!!
42. zumbi (válaszként erre: 38. - Szemmelver)
2009. júl. 3. 13:01
igazad van igy sincs nyugalmunk, egyszer vki háborgatott-e?,kben nem haragszom, tökéletesen jól látod a dolgokat.talán az is baj, hogy egy szép békés faluból kerültem egy hülye városba, ahol el kell türnöm a mások hisztijét
41. zumbi (válaszként erre: 37. - Szemmelver)
2009. júl. 3. 12:57
igazad van biztos, hogy felfújom,de nem birom elviselni, ha harag van a lelkemben, ezért mondtam, ha vki alul marad az én vagyok még az igazam mellett is, sajnos:(
40. zumbi (válaszként erre: 37. - Szemmelver)
2009. júl. 3. 12:55
talált!
39. zumbi
2009. júl. 3. 12:55

Az a szomorú az egészben, hogy 70 éves korára, már az embernek kellene némi bölcseséggel rendelkeznie. Egy idős ember ha addig nem is , de ahogy idősödünk szeretetreméltóva kéne válljunk, mint egy gyerek, a második gyerekkor felé tart és szomorú látni, hogy csak rosszféleség van egy idős emberben.

Én kifejezetten szeretem/ttem? az idős embereket, pont azért mert olyanosk mint egy gyerek, na most ez az eset nem erreől tett bizonyságot, sajnos. Annyi bölcs öreget ismertem, annyi szépet és jót tanultam tőlük, szinte szégyellem magam, hogy egy ilyen alak kihozta belőlem a rosszat, saját öregjeimtől ilyent pedig nem tanultam.De ha a gyermekedről van szó, nem hiszem , hogy egyből az illem jutna eszébe bárkinek is

38. szemmelver (válaszként erre: 37. - Szemmelver)
2009. júl. 3. 12:50
nem szeretném, ha megbántódnál emiatt
37. szemmelver (válaszként erre: 36. - Zumbi)
2009. júl. 3. 12:50

hát én úgy látom,hogy nektek nincs nyugalmatok így sem!

de bocsi, kicsit megnéztem a többi a témádat is és kicsit depis vagy, nem? nagyon felfújod ezt a témát...

36. zumbi (válaszként erre: 35. - Szemmelver)
2009. júl. 3. 12:48
tudod inkább saját magunk nyugalmát, mert nem hiányzik a törvényt járni,mert ő már rég oda rohant volna, ha a mi férfijaink rángatták volna meg,hitvány alak
35. szemmelver (válaszként erre: 34. - Zumbi)
2009. júl. 3. 12:45
miért kell félteni?én nem félteném,
34. zumbi (válaszként erre: 30. - Szemmelver)
2009. júl. 3. 12:44

a férjem reggeltől estig dolgzik, persze őt nem érinti direkt a dolog, de féltem is meg mondani, mert hirtelen és nem szeretném ha neki menne az öregnek. De azért persze ma felhivtam és meg mondtam, csak előbb le kellett csillapodjak, hogy belőle is minél kevesebb feszültséget váltsak ki, mert biztos ajtostól rontott volna az öregre.2 perc alatt már kérdőre is vonta az öreget, akkor már mentegetőzött, hogy az én gyerekemmel nincs baja csak a másikkal, de érkezett a barátnőm férje is, na feladták az ultimátumot neki, kérdés vane foganatja. Megmondták ezután ha baja van velük ossza meg előbb és a nőknek hagyjon békén, de a barátnőm nem merte meg mondani a férjének, hogy őt meg rángatta, félt, hogy az öreg nem ússza meg szárazon.

végszó." ne vitatkozz idiótákkal, mert felülmúlnak a rutinjukkal és alul maradsz"

33. zumbi (válaszként erre: 29. - Szemmelver)
2009. júl. 3. 12:34

de képzeld, hogy amikor a cirkusz folyt, épp rendőrök voltak a szemtanuk, és az egyik oda is jött és az öregúrnak el mondta, hogy este 10ig lehet zajongani és közterületről van szó semmi beleszólása, hogy ki mit csinál, és azt mondta nyugodtan lehet lettenni a papirt, mert ő szemtanú volt,bizonyitja.


Nem kivánok szót váltani vele,de ha még szólni fog ezután is, akkor én az biztos, hogy nem cigánykodom vele, akkor valóban feljelentést teszek,de ezt nagyon utolsó sorban, rettegek a gondolattól is, de nem is türhetem el, hogy a gyermekem ne merjen egydül ki menni a kapun

2009. júl. 3. 12:33
Vissza kell szólni vagy ütni meg tudnak lepődni rajt, mert ezek az agrsszív agyatlanok, nem szoktak hozzá, hogy más is tud ám!
2009. júl. 3. 12:30
Fognám a Tefal-omat, é jól nyakon vágnám.Szerintem akár mennyire is igaza lenne,és vagy a gyereket,vagy engem bárki is bántana tettlegesen, az uram tuti neki menne. De ha ő nem,akkor az após tuti. Emlékszem,mesélték,hogy az apósék szomszédja valamiért a párom nővérét fellökte a lépcsőházban. Após erre fegta és szó szerint felrakta a falra a pasit. Megnéztem volna...
30. szemmelver (válaszként erre: 28. - Zumbi)
2009. júl. 3. 12:30
és a férjed miért nem lép valamit?
29. szemmelver (válaszként erre: 28. - Zumbi)
2009. júl. 3. 12:26
hát ha nyugalmat akarsz ne menj a rendőrségre, mert kiröhögnek, mit tudnának csinálni vele? kimennek és ejny-bejnye, de azt sem, mert nem történt semmi, csak rossz szomszédság:(
28. zumbi (válaszként erre: 27. - Csilla80)
2009. júl. 3. 12:24

csak az a baj, hogy nem érdemes kikezdeni vele, mert akkora rutinja van a hitványságba, hogy felülmúl ezerrel

a törvényes út lenne a "legkorrektebb" de az egész nemzetségem nem járta a rendőrséget, most nekem kellene megtörni? ezzel másképp szót nem lehet érteni

27. csilla80 (válaszként erre: 13. - Zumbi)
2009. júl. 3. 12:19
Hat lenne neki egy ket keresetlen szavam az tuti.
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook