Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem. fórum

Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem. (beszélgetés)

1 2 3
54. 021a029148 (válaszként erre: 53. - Evawitch)
2010. febr. 3. 13:15
Egy szerelmes srác nem ilyen. De még az sem, aki nem szerelmes, de szeret.
2010. febr. 3. 13:12
Már nemtom...
52. 021a029148 (válaszként erre: 51. - Evawitch)
2010. febr. 3. 13:00
Szerinted szeret ez a srác? :(
2010. febr. 3. 12:56
Írtam neki e-mailt. Megkérdeztem tőle, hogy annyira elfoglalt, hogy nem tud e-mailt írni, ha már a telefonján nincs pénz...
2010. febr. 3. 11:22
Sziasztok! Barátom még ma sem írt sms-t, de ha nincs pénze, e-ailt is írhatott volna...
49. Angyalbaba (válaszként erre: 48. - Evawitch)
2010. febr. 3. 07:57

Szia!

Figyi sztem most nagyon negatívan látsz mindent kicsit próbáld meg mindennek a pozitív oldalát nézni mert így csak önsajnálatba merülsz! Tessék lépni.... Ott az a pasi akit a barátodnak hívsz aki meg sem keres igazán meg soha nincs pénze és jobban szeret egyedül lenni mint veled! Tessék kidobni és más után nézni és vidámabban élni az életet mert tudod mindig vannak hullám völgyek az ember életében de a jelenlegi helyzetednél rosszabb a leírásod alapján még mindig lehetne de nincs próbáld meg így szemlélni a dolgokat! Merj lépni mert a saját életed csak te tudod szebbé tenni!

2010. febr. 2. 23:01
Kicsit feljöttem most este. Valaki írta, hogy anyámhoz menjek oda egy cserép virággal. Felesleges. Ő teljesen más, mint én. Nagyon tudatlan, maradi paraszt. Nem tudok vele semmiről beszélni, mert mindig csak a pénzről panaszkodik, hogy nincs és ábrándozik róla. Ábrándozik arról, hogy milyen lenne egyedül a kishúgommal, pedig senki nem kérte, hogy csalja meg apámat és hozzámanjen egy másik emberhez. Állíndóan a lottózással van elfoglalva. Ha valaki kicsit modernebb, más gondolkodású, az neki nagyképű. Hozzájuk érkezik pár papírom, szoktam hozzájuk menni. Semmit nem csinálok ott, csak amit ők, tévé nézés van. Halálra unnám magam, ha egész nap ott kellene lennem. Mindig arról egél, amiko épp nincs munkahelye, hogy ha dolgozna, tenne félre pénzt. Ha van munkája, akkor is kérni akar tőlem. A hitelből, amit felvettem neki, van 4 év. Ha letelik, akkor el lehet engem felejteni. Pénzt már most sem adok neki, mert én magamnak keresem, nem másnak és nem örökké egy tömegszállás szerű albérletben szeretnék lakni. Mások irigyelnek, hogy de jó nekem, nincs gondom, egyedülálló vagyok. Azt hiszik, hogy jól esik 4 emberrel egy lakásban lenni. Én olyannal szeretnék lakni, akivel én akarok összeköltözni és nem kényszerből kell elviselni. Itt nincs ilyen probléma, de tényleg jó, ha valakinek van normális otthona, nem kell mást kerülgetni. Kiváncsi vagyok, hogy a barátom mikor ír, mert én nem írok neki, az biztos. Ezen a héten kell kapnia fizetést, mert én már megkaptam. Akkor fel szokta tölteni a telefonját. E-mailt is tudna írni, ha akarna, mert van internete is. Ma kissé dilis voltam munkahelyen, mert rossz, hogy egyedül vagyok. Munkatársamnak meséltem, hogy albérletbe nem igazán akartam macskát, mert ha költözni kell, nem minden tulaj, főbérlő viseli el az állatokat a lakásban. Ő meg azt mondta, hogy Ők kutyával költöztek. Hát ez az. ŐK! Nem egyedül, szobát béreltek, hanem KETTEN vettek ki egy lakást. Egész nap gondolkodom, mit tegyek, hogy jobb legyen.
47. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 44. - Evawitch)
2010. febr. 2. 13:14
Szerintem hellcat - tal kellene beszélgetned, lenne közös témátok, ő is veszprémi, hasonló korú és a pasijával van baja. Indított egy másik fórumot. Szerintem beszélgessetek.
46. puritan (válaszként erre: 44. - Evawitch)
2010. febr. 2. 13:12
Rendben, várunk és számolj be holnap, hogy érzed magad.
45. puritan (válaszként erre: 26. - Evawitch)
2010. febr. 2. 13:10
Ezt a huszonhatost csak most olvastam.
2010. febr. 2. 13:09
mennem kell, mert lekésem a buszt! Holnap jövök! Köszi a segítségeteket!
43. jency83 (válaszként erre: 41. - Puritan)
2010. febr. 2. 13:09
Bizonyára nem véletlenül lett tüskés sündisznó :), de osztom a véleményt, hogy egy próbát megér :)!
2010. febr. 2. 13:07
Testvéreid vannak esetleg? A család valóban sokat jelent, sokat számítana, de akinek nincs, annak bizony fel kell találnia magát, nagyon keményen és nem mindig egyszerű "jó társaságba cseppenni"...
41. puritan (válaszként erre: 35. - Evawitch)
2010. febr. 2. 13:06

De miért gondolod, hogy ezért nem látnak szívesen?

Attól még te a lányuk maradtál. Kicsike tüskés sündisznó vagy te. Házi feladat: hétvégén beállítasz édesanyádhoz spontán egy apró cserép virággal és beszélgetsz vele, csak úgy semmiről. Butaságnak tűnik, de meglátod, hogy nem az.

40. Evawitch (válaszként erre: 38. - Angyalbaba)
2010. febr. 2. 13:05
Vele a másik húgo lakik, ott sincs hely. És nem szívesen látnának ők se, ha oda akarnék költözni.
39. jency83 (válaszként erre: 35. - Evawitch)
2010. febr. 2. 13:04
erről is tudnék mesélni...nekem sincs otthonom...csak a jelenlegi albérletem...
38. Angyalbaba (válaszként erre: 35. - Evawitch)
2010. febr. 2. 13:04
És apukád? azt írod külön élnek és anyukáddal nem vagy jóban és apukáddal?
37. jency83 (válaszként erre: 26. - Evawitch)
2010. febr. 2. 13:03
Ez így már egészen más...így már érthető...
36. Evawitch (válaszként erre: 34. - 94c02c5bb5)
2010. febr. 2. 13:02
Valaki menti a cicákat és én örökbefogadtam őket. :)
2010. febr. 2. 13:02
Nincs otthonom. Szüleim elváltak és akkor költöztem el otthonról egy volt barátommal. Eladták a lakást és külön-külön van saját életük. Sehol nincs helyem.
34. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 20. - Evawitch)
2010. febr. 2. 13:00
Menhelyről vagy találtak a cicák? Ezért külön dicséretet és érdemrendet érdemelsz ám!!! Nagy szíved van. :)
33. puritan (válaszként erre: 1. - Evawitch)
2010. febr. 2. 12:59

Mit dolgozol? Mi érdekel? Elvem, hogy aki unatkozik, az magát unja. Kiabál a hozzászólásodból a kétségbeesés, a magány. Nem lehetséges, hogy ez is az oka annak, hogy már nem olyan a kapcsolatotok a barátoddal? Egy héten kétszer. Mit csináltok olyankor? Ha csak szex van és utána siet a dolgára, el kéne gondolkodnod rajta, hogy valóban szeret-e. Próbálsz tenni azért, hogy ne unatkozzatok együtt? Hiszen te nem érzed jól magad, nem várhatod el tőle, hogy kitalálja ezt. Ő jól érzi magát veled?

Az embernek időnként szüksége van némi változatosságra. Találj ki magadnak valamit, aminek örülnél. Írod, hogy kevés a pénzed, nem feltétlenül olyan dolgokra gondoltam, amik pénzbe kerülnek. Otthoni nyelvtanulás, torna otthon, vagy bármi, ami érdekel. Van valami hobbid? Kötés, varrás, tánc, hasonló?

A legtöbb ember olyan másik ember társaságában érzi jól magát, akivel jókedvűen, vagy tartalmasan tudja eltölteni az idejét. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet barátoknak, családtagoknak panaszkodni, csak ezt is megfontoltan kell tenni, nem céltalanul. Először magadnak kell megfogalmaznod, miért érzed rosszul magad, mit tudsz tenni ez ellen. Ha vannak válaszok, megoldások és ezeket tudod személyekhez kötni, akkor eléjük állhatsz, hogy ezt és ezt találtad ki, mit tudna ebben segíteni, mit szólna hozzá. Azt írod, édesanyád akkor hív, ha pénz kell. Te mikor hívod őt? Miért nem mehetsz haza ünnepekkor?

32. Angyalbaba (válaszként erre: 29. - Evawitch)
És a kollégáid? Vagy velük sem vagy jóban? Írtad hogy van egy pár akivel nem igazán jössz ki és a többi?
Neked kell kézbe venned az irányítást életed felett, te vagy életed irányítója. Úgy nem haladsz előre, ha csak ülsz és várod a csodát. Tegyél érte. Ha képes vagy megtenni az első lépéseket, utána ezernyi csoda vár téged.
30. Evawitch (válaszként erre: 27. - Zsanna13)
2010. febr. 2. 12:58
másfél éve vagyunk együtt. Régebben azt gondoltam, vele minden jó lesz és végre találtam egy normális embert. Mostanában, ebben az évben gondolkodtam, hogy nem jó ez így, változtatni kellene...
2010. febr. 2. 12:57
Nincsenek. Velük csak a suliról beszélünk, a tantárgyakról. Többféle korosztály jár oda. Fiatalok, idősebbek.
2010. febr. 2. 12:55
olvastam a naplódat és ott azt írod hogy jársz suliba ott sincsenek barátaid?
2010. febr. 2. 12:54

Szió

2 kérdésem lenne.

1 mióta vagytok eggyütt?

2 mikor gondoltad végig,azt hogy vele tudsz e lenni egy életen át, hogy Ő legyen melletted öreg napjaidban is?

Ha ezt végig gondolod akkor rájössz mit éri meg még eltűrnöd.

26. Evawitch (válaszként erre: 21. - Jency83)
2010. febr. 2. 12:54
Anyám csak akkor keres, ha pénz kell. Vettem fel neki hitelt, mert hitel hitel hátán él. Ha ez lejár, többet nem veszek fel. Azért beszélek így róla, mert a nevelésével egy idegroncs, senki lett belőlem. Most, hogy apámat akárhányadszorra megcsalta és elb@szta az életét, tőlem várja a segítséget (pénz). Ha úgy volt, hogy utcára kerülök, nem segített, nem is adta jelét, hogy akarna is. Én szeretnék saját lakást, normális munkahelyet, nem gyárban robotolni, albérletben pusztulgatni. Amikor 16 éves voltam, beszólt, hogy ne akarjak 20 éves koromig tanulni, mert nem akar eltartani. Nekem kell bünhődnöm, mert ő ilyen? Elég az idegbajt öröklése és a "jó" gyerekkor emléke...
2010. febr. 2. 12:53
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Ha ez számít valamit nem vagy egyedül a problémáddal, teljesen ugyanígy érzek és az életem, barátom is hasonló. Úgy érzem én is kiutat csak az öngyilkosság jelentene--
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook