Mit szóltok hozzá, ha egy pasi bodyt hord? (beszélgetés)
Igaz, az nem derült ki, miért is kérdezte, mert ő szexinek tartja.
Ha neki tényleg tetszik, kár volt feltenni a kérdést.
Ha meg kétségei vannak a saját tetszése felől, akkor fogadja el az egyéb véleményeket is.
Ha otthon viseli egybe lehet kötni a zuhanyzással is.
De képzeld el ezt egy nyilvános vécén!:D
Étteremben azt mondja az asztalnál elmegy kezet mosni és mire visszajön már mindenki végzett a vacsorával.:)
Maradi vagyok, nekem tetszik a bő gatyó a férfin. Főleg mikor nyáron terpeszben leül tévét nézni.:D
Szomorú, ha te csak ezt látod Magyarországból. Gondolom, nem a hazád, nem itt élsz, és ezért csak a felszínt kapirgálod. Csak azt látod, ami a médiában szembejön.
Diszkrimináció pedig minden országban van. Hol a magyarokat, hol a keresztényeket, a bevándorlókat, de valahol mindig kiközösítenek valakit.
Az egyén viszont nem kell, hogy az ilyen tömeghez csatlakozzon. Meg van mindenütt a lehetőség arra, hogy nyitott, elfogadó maradhasson.
De mégiscsak vannak normák, amit egy társadalom elvár, vagy megkövetel. Pl. nem vezethetsz részegen, nem járkálhatsz pucéran az utcán, bármennyire is úgy éreznéd magad jól.
A divatba viseletbe sehol nem szólnak bele, de vannak itt is elvárások (nagyon sok munkahelyen is). Pl. egy hivatalba nem viselhetsz szakadt farmert, az Operába nem mész tornacipőben.
Ó, ugyan már, mindenhol vannak szubkultúrák ahol semmi sem gáz, de alapvetően vannak olyan emberi értékek, normák, amelyek mindenhol követendőek.
Attól még nem kevésbé nyitott az ember, hogy elvár ill. betart egy színvonalat és nem alacsonyodik le.
Én nem tartom a beállítottságtól függő viseletnek, simán csak célszerűtlennek.
Kamaszkoromban nekem volt az akkor kapható "kombidressz", tényleg nem lógott ki belőle az ember dereka, de "odalent" gombolgatni kényelmetlen volt.
Azért kötelező ne legyen...
Személy szerint hányok az ilyen b.uzis viseletektől de nem én vagyok a célközönség...
A divat, ahogyan a történelem is, ismétli önmagát. Nincs már olyan a Nap alatt, amit fel ne találtak volna a divat terén.
A 20-as évek fürdőruháit linkelték egy fórumon. Végignézve a képeket, a pasik ilyen, manapság body-nak nevezett alkalmatosságokban fürödtek.
Az emberek véleményét nem az határozza meg, hogy hol él. Persze, a környezet, a neveltetés hatással van mindenkire, de a nyitottságát ez nem befolyásolja.
Gondolom, majd ezekhez a barátaidhoz hasonló regisztáltak nyitják majd az olyn fórumokat, ahol keresik önmagukat, mert nem tudják meghatározni a helyüket, a nemüket.
Hát ez...:D
Remélem, teszel majd fel képet!:)
További ajánlott fórumok:
- Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord?
- Titeket is büntet úgy a pasitok, hogy nem szól hozzátok?
- 30 feletti pasik.... hozzám!:D
- Nagyon fiatal hozzám a pasi
- Ha a pasi lemondja a randit, miért teszi hozzá hogy majd máskor találkozunk?
- A pasimnak borostája/rövid szakálla van...és "kicsípi", irritálja a bőrömet...Pedig imádok hozzábújni...