Mit szólnátok, ha a férjetek ott alvós-beszélgetős estére menne a barátjához? (beszélgetés)
Hanna.
szerintem a férjed azért akar ott aludni hogy te se idegeskedj hogy éjszaka,piásan vezet.
És az ok ami kiváltotta belőle az ott alvás gondolat szerintem egy kicsit elhanyagolva érzi magát a baba miatt.
Nekem is van egy három éves manóm.És ugyebár tudjuk,akaratlanul is többet kell foglalkoznunk a babával mint az apukájával.Mire oda jutunk hogy jöhet apa örülönk ha alhatunk.főleg ha szoptatsz is.
Ne légy féltékeny.
És ha a barátnál alszik gondolom a feleség is otthon lesz és tőle biztos tudsz érdeklődni hogy mi volt.
Egy férjes asszony más férjét is félti a laza nőktől nem csak a sajátját.
szép hétvégét.és gondolj arra hogy te is kényeztetheted magad egy kicsit még a baba alszik.
Csodálkoznék! :)
Főleg azon,hogy férjem van! :)
és mi lenne, ha olyan lenne a melója, hogy hetente máshol kéne aludnia?
Na, mindegy, nem értjük egymást.
Se a bulizással, se a máshol alvással nincs gond, akkor sem,ha még nem fordult elő.
Én nem írtam az Ő kapcsolatárók semmit, azt írtam le, hogy én milyen kapcsolatba nem élnék.
:)
én valószínűleg jókat röhögnék rajta gyanítom a párommal együtt, ha vki ilyeneket írogatna neki.
Itt nem arról volt szó, hogy nem akarja elengedni a férjét.
És azért gondoljunk már bele, hogy 3 hónapos babája van, nyilván nem állt még vissza sem fizikailag, sem pszichésen. Szerintem normális, hogy bizonytalanabb. Főleg, hogy ilyen még nem történt. Ezért érdemes megkérdezni a férjét, hogy most miért jött az ott alvás ötlete. Nem a bulizásé, hanem a máshol alvásé. Megbeszélik, a feleség is megnyugszik, kész.
Voltam hasonló szituban, két gyerekkel.. Szal annyira nem tapasztalat nélkül mondom.
Aki menni akar, hadd menjen.
Amúgy meg, senki nem a másik tulajdona, és mindenkinek kell a kikapcsolódás a másik nélkül. Az én férjem még soha nem balhézott azon, hogy csajos este volt, sőt, néha ő küld. Ilyenkor itthon van a három gyerekkel, minden gond nélkül. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy megcsaljam. Pedig szituáció nem egyszer lett volna. Szóval ha nincs bizalom, el van cseszve az egész sztem.
nem.
Az én párom nem művelt még számomra kiszámíthatatlan dolgokat...de mi igyekszünk nem korlátozni egymást, mindketten szervezünk magunknak különprogramokat is.
Lehet nekem ezért furcsa, hogy mi ebben a frucsa.
Hát menjen..
Ha meg csajozni megy, akkor akit el lehet vinni, az menjen is el. Akinek ennyi elég hát az nekem nem kéne. Mert ugye kettőn áll a vásár.
Miért ne menne?
Férfiaknak is igénye van némi egymás közötti beszélgetésre.
Mi ezzel a baj?
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ti mint nők, mit szólnátok egy hasonló helyzethez?
- Mit tegyek? Vonzódom a férjem legjobb barátjához...
- Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet tenne?
- Ti mit szólnátok hozzá ha a férjetek így viselkedne? Vagy ez normális dolog?