Mit szólnál, ha a 17 év körüli lányod 50 körüli pasival állítana haza? (beszélgetés)
Totálisan egyetértek veled.
Csak sajnos, az alapkérdés még mindig nincs megoldva: hogyan lehet megvédeni a tizenéves fruskákat az őket nyilvánvalóan kihasználó idősebb férfiaktól.
Egy 17 éves ember általában még nagyon könnyen befolyásolható, kiforratlan egyéniség, aki keresi a helyét a világban. Sajnos könnyen szekták, ”vén" kéjencek, bűnbandák csapdájába kerülhetnek.Nem hiszem, hogy ez a megfelelő út a számukra.
Amennyiben két felnőtt ember szerelmesedik egymásba, tényleg nem számít, hogy ki mennyi idős.
Elég nagy baj az, hogy el tudod képzelni :(
Undorító.
Sziasztok!
A válaszom:
Nem szólnék semmi rosszat. A gyermekem párválasztásába nem szólok bele. Egyébként feltételezhetően már tudnék a dologról, hiszen meglenne köztünk a bizalom.
El tudom képzelni, hogy 50 évesen beleszeressek egy 17 éves lányba, vagy járni szeretnék vele, a szexpartnere lennék. Ha nem lenne párom. (De van párom, akit szeretek.)
A párkapcsolatok nem az életkoron, korkülönbségen múlnak. De úgy is írhatnám, hogy az, hogy valakinek tisztességesek vagy tisztességtelenek a szándékai, az nem a korkülönbségen múlik.
De hogyan lehet leállítani?
Szerintem csak egyféleképpen: a család "raportra" hívja a liliomtiprót (szerintem rá ez a legjobb kifejezés), és kőkeményen elbeszélget vele.
Tudom, könnyű ezt tanácsolni. Annál nehezebb kivitelezni. :(
gondoltam a Nyalóka dal egy része jól passzol ide ( gonosz vigyor...:D)
Jó nagy az ambíció, kicsi az ágy
Ne félj a webkamera, mindig mindent lát
De nagyon édes ez a 17
Valaki azt lihegi, sikíts még-még-még
Csillog szemed, és úgy ragad a szád
Valami összekeni a frizurá-ád
Van aki nagyon forrón szereti még,
S van akit hidegen hagy ez az egész
A papának egy szem lánya
Túl nagyra nyílt a szája
Belefér most minden, és csak én rám vár
Persze, hogy szerintem sem megszokott és normális. De rendkívüli egyéniségek megengedhetnek maguknak rendkívüli dolgokat.
Az már más kérdés, hogy ki mennyire tartja elutasítónak, vagy követendőnek.
Az a kép nem fúj!
Ott két FELNŐTT vállalta fel 64 éves korkülönbséggel az IGAZ szerelmet.
A saját apámat se tartanám a sufniba, Te :))
Azt hiszem véget vetek a románcnak. :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Izgalom egy nős pasival!
- Mit szólnál, ha a fiad olyan lánnyal jönne össze, aki se tanulni se dolgozni nem akar?
- Valakivel együtt vagy, mégis egyedülállónak állítaná be magát! Bántana?
- Facebookon mit állítanak be az ismerőseim, hogy nem látom kinek mit ír az üzenő falára vagy milyen képhez szól hozzá?
- Hol lehet megnézni azoknak a kozmetikai termékeknek a listáját amiket nem állatkínzással állítanak elő?