Mit lehet tenni, (beszélgetés)
Én még nem hagytam el egyszer sem, talán túl türelmes vagyok. A férjem apja is ilyen, persze egyedül él, mert az anyósom nem bírta tovább. De azt hittem, hogy mivel az anyjával élte le az életét, talán inkább olyan lesz, mint ő. De kiütközött az apja vére.
Tényleg nem értik meg a problámáinkat, csak kinevet, legyint egyet, hogy hagyjál már. Nagyon érzékeny vagyok, nem bírom elviselni a koholt vádakat, és ha hazugnak nevez alaptalanul.
erre csak annyit tudnék mondani, hogy én idáig mindig a gyerekeimet néztem, azért vagyok még mindig együtt a férjemmel.
ELFÁRADTAM....
Egyik este mint már írtam, a szexuális életünket kritizálta a gyerek előtt.....
szia!
nálunk ua. a helyzet.
sajnos hiába mondjuk az ilyen embereknek, hogy változtatni kell, NEM ÉRTIK MEG!!!!!!!! a férjem is ezt mondja 17 év után, hogy nem érti, mi a helyzet, mert NEM AKARJA megérteni.
DE EGYSZER ENGEM IS ELFOG AZ IDEG, ÉS ITTHAGYOM....
én már 4x hagytam itt, és mindannyiszor visszasírt, hogy jobb lesz, persze...1-2 hétig jó volt, aztán kezdődött minden előlről.
Sziasztok! Kivagyok rendesen! Elegem van a férjem viselkedéséből. Minden apró dologért engem hibáztat, felelősségre von, kiabál velem a gyerek elött, és nem szép szavakat vág a fejemhez. Jelenleg veszélyeztetett terhes vagyok a második gyerekünkkel, és itthon vagyok. Szóval reggel én indítom útnak a fiúkat. Ma reggel pl. azért voltam barom és hülye, stb., mert ő nem találta meg a kocsiban a gyerek kulacsát, és biztosan én dugtam el. Ekkora hülyeséget. Kimentem a hidegbe, kinyitottam az ajtót, és jé, ott volt a kulacs lábnál, mert leesett. Nem kért bocsánatot, hanem továbbra is szídott,hogy mért kell eldugni a kulacsot? Esküszöm nem normális. És ez a mindennapi dolgokból csak egy 6 órakor reggel. MIT CSINÁLJAK? Nem vagyok egy gyengus nő, kiállok magamért, de nagyon elfáradtam.
Még valamit: a férjem nem üt, iszik, dohányzik, nőzik, játszik, imádja a gyereket, dolgozik rendesen, csak éppen idegbeteg velem 9 éve már.
huuuuuuuuuuu-ha ! ?
Ha igy allsz hozza a dolgokhoz , akkor nem lessz megmentve a hazassagod , ezt garantalom !
Pontossan Te vagy az aki tudod a lenyeget 2-tötök között ! Te vagy az aki tudod hogy , hol es mit kellene rendbehozni , vagy engedmenyeket tenni ! ?De ha az 1-sö helyre helyezed magadat a serelmeiddel es 1-jotanyit sem engedsz , akkor vege ! Az atlag nö rendkivuli kepesegei köze tartozik a josag,elnezes,a nagy ,nagy szeretet a csaladja irant es a megbocsajtas ! Nem mondom hogy mindeg jo a megbocsajtas,engedmenyek tevese , de a gyermekeid szempontjabol erdemes megkoczkaztatni !
Szerintem meg a fiúkkal is meg lehet beszélni a szexuális gondokat,sőt meg is kell!!
Én és a Kedvesem mindenről tudunk beszélgetni.
Egy pár kapcsolatban nem lehet tabu téma mert abból csak a gondok lesznek előbb utóbb.
Ha kisgyerekek is vannak az Ő érdekük meg nem is engedi meg a sumákolást!
Jobb minél előbb tisztázni a tényeket!!!
Ha nem szégyelnéd, akkor:
-már nem lennél egyfedél alatt a férjeddel.
-elfogadtad volna azonnal az édesanyád segitségét, és nem itt a fórumon adnád ki a dolgokat.
"te így kimondod mindig a véleményedet?"
Igen.
te így kimondod mindig a véleményedet?
különben most már nem szégyellem, ha segítséget kell kérnem.
anyukám fel is ajánlotta, hogy bárhogy döntök, segítenek
most ezt nem egészen értem.
én alkalmazkodjak, DE MEDDIG MÉG??? és mikor fog eljönni az én időm? és vajon a férjem tudja-e értékelni az alkalmazkodásomat? mert ugyanis eddig soha nem értékelte.
tegnap a gyerek előtt mondta, hogy nincs semmi házaséletünk, pedig ez nem igaz. van, csak ritkán: DE NEKI EZ NEM ELÉG!!!!!!!!! akkor menjek oda hozzá hetente 2x, és legyen meg az ő akarata? és az enyémmel mi lesz?
Arra hogy , most Te adsz engedmenyeket a gyerekek a csalad összetartasa miatt ! De , az idök valtoznak ..... es elfog jönni az idö amikor Te diktalod a "törvenyt!"
Na , persze csak akkor , ha most vallalod a helyzet rendbehozasat ? !
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Mit lehet tenni, ha egy kedves ismerős "szekta" tag lett?