Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról? fórum

Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról? (beszélgetés)

1 2 3
50. eddit (válaszként erre: 49. - 62cc0f78ae)
2009. júl. 7. 13:57
És azóta mi a helyzet, Bella?
49. 62cc0f78ae (válaszként erre: 46. - Ddadf0eb14)
2009. jún. 28. 10:00
Nálunk 2 hónap volt. Igaz, nem megbántottam, csak én kosként "száguldoztam" a kapcsolatban, és egyszer egy olyat mondtam neki, ami nem fért bele a rólam alkotott képébe. És arra számíts, hogy ha visszajött, akkor is "takarék üzemmódban" fog működni a srác egy ideig.
2009. jún. 28. 09:54

Én kos vagyok (oroszlán aszcendenssel), a pasim szűz (valószínűleg ikrek az aszcendense). Csoda, hogy szóba álltunk egymással:D

A rendmániáját még nem tapasztaltam, de munkamániás, keményen. Emiatt ritkán találkozunk.

Alapos, megfontolt, precíz, de jó a humorérzéke. Nem hódol be, és te se hódolj be neki, csak akkor, ha ő épp arra vágyik. Még véletlenül sem azt csinálja, amit kérsz. Abszolút külön tudja választani a munkáját és a magánéletét (a magánélet rovására).

Ha kérdez valamit, és nem válaszolsz, addig piszkál, amíg ki nem szedi belőled. Ha te kérdezel valamit, amire nem akar válaszolni, figyelmen kívül hagyja. Hiába kérdezed meg tőle ismét, terel.

Mivel ritkán találkozunk, ha küldök neki sms-t, hogy gondolok rá, s írjon, mert jól esne tudni, hogy ő is gondol rám, csakazért sem teszi. Az érzelemmel kapcsolatos dolgokat alapból nehezen kezeli.

Időnként "rájön", akkor a világ legkedvesebb és legromantikusabb pasija, de ez csak nagyon ritkán fordul elő. És a lehető legváratlanabb helyzetekben, amikor véletlenül sem gondolsz rá.

Megdícsérni valakit minek? Merthogy tudja ő azt magától is (elvileg. Az, hogy néha jólesne egy bók...Á.)

Anyám is szűz ráadásul, ők ketten lassan szétverik az önbecsülésemet:) De tényleg.

S hogy miért vagyok együtt a pasimmal, ha ennyi rosszat írtam róla?:D Mert intelligens, mert jó vele lenni, mert annyira más, mint én vagyok, mert lehet vele kötekedni, mert azokban a ritkán rátörő romantikus pillanataiban (ez giccses lesz) úgy eltalálja a szívemet, mint még soha senki. Nem sablonszövegeket gyárt, hanem a mondatai, érintései csak nekem szólnak. És mert szeretem.

47. Zizisicc (válaszként erre: 36. - Ec63a7fc29)
2009. jan. 8. 20:28
Ugye???????! :o))
2009. jan. 8. 20:19
Kérdésem: Mennyire megbocsátóak? Ha tudnak szeretni és tudnak nagyon szerelmesek lenni, mennyi idő, míg megenyhülnek, ha megbántják Őket? Tudom, mindegyik más, de úgy nagy általánosságban?
2009. jan. 8. 19:54

Nagyon aranyosak, figyelmesek, kedvesek.

Legalábbis a saját tapasztalataim szerint. :-)

44. sariya
2009. jan. 8. 16:37
Hogy nagyon nagyon nehéz eset!!!
43. b59d693a46 (válaszként erre: 42. - Zizisicc)
2008. jún. 25. 20:10
:)))
42. Zizisicc (válaszként erre: 41. - B59d693a46)
2008. jún. 25. 16:39

:o)))))))))))))

Hát, ez egy elég idealista megközelítés ...... :oDDDDD

2008. jún. 24. 13:47

Szerintem ez elég találó jellemzés:

Mindig mindenhez ésszel közelít, a Szűz férfi sokszor kiszedi partneréből, hogy mi a problémája, és szeret tanácsokat adni. Ha kap egy megoldandó problémát, úgy fog nekikezdeni, mint egy sakkjátszmának, és elfogulatlan benyomásai hasznosak és építő jellegűek lesznek. Érezhetünk vele egyfajta biztonságérzetet, és szereti az igazságot, illetve a precizitást. A Szűz ritkán tetteti magát másnak, mint amilyen ő valójában. Nem szorítja sarokba partnerét, hogy az eljátssza a csodáló közönséget, ahogy egy Oroszlán vagy egy Kos férfi megteheti.

Másrészről a Szűz férfi önkontrollja és hűvössége bosszantó is lehet. Néha borzasztóan érzékeny szociálisan, és kerüli a tömeggel való érintkezést, mert „valaki” esetleg észreveszi, hogy nem áll teljes mértékben ellenőrzés alatt, vagy felfedezi, hogy van benne szenvedély. Az udvarlás és a szex nála mindig másodlagos a munkával szemben.

Ezt a komplex és néha kibírhatatlan alkatot az menti meg a valódi elviselhetetlenségtől, hogy a Szűz, ha nyugodtan és világosan mondjuk el neki az igazságot, mindig odafigyel. Ez az egyik legmegnyerőbb tulajdonsága. A Szűz egyszerűen nem tudja fogadni a dühös robbanásokat és a szenvedélyes jeleneteket vagy a hosszú, sírós beszélgetéseket egy halom eláztatott zsebkendővel. Sokszor láthatunk Szűz férfiakat, akik nem bírnak megülni egy helyben, egymás után szívják a cigarettákat, rágják a körmüket, és más, hasonló kis dolgokkal árulják el a jegyre jellemző nem túl erős idegrendszerüket.

Az a tény, hogy a Szűz férfi általában túlvállalja magát, nem segít a természeténél fogva egyébként is nyugtalan természetén. Rengeteg játékra, pihenésre és a természetre van szüksége, hogy gyógyítsa önmagát. Általában nem lehet azzal nyaggatni, hogy szakítson időt magára, mert a listája tetején a „munka” szerepel, ránk hárul tehát a feladat, hogy hízelgéssel rávegyük, meggyőzzük, vagy elcipeljük olyan helyekre, ahol kezdeti panaszkodása után akár azt is felfedezheti, hogy kellemes dolog a napon feküdni és semmit sem csinálni.

Érzékeny, feszült és komplex személyiség, ritkán agresszív, inkább valószínű, hogy hagyja az apróságokat és nehézségeket belül halmozódni, mielőtt közvetlen cselekvésre szánja el magát. Bizalom, nyugalom, melegség és biztonság szükséges a számára, hogy megmutassa titokzatosabb, érzékeny oldalát, azt, amelyért választottuk.

Túlságosan ingatag, változékony, és túlságosan fél saját maga azon hajlamától, hogy változzon, vagy attól a gondolattól, hogy valaki számára ő akadályt jelenthet. Ha elismerjük intelligenciáját, gyors felfogását, cinikus bölcsességét, szakértelmét, eszességet, kedvességét és érzékenységét, akkor egy nagyon ritka szeretőtípussal találkozhatunk.

40. b59d693a46 (válaszként erre: 35. - Csikita)
2008. jún. 24. 13:44

Éppen ellenkezőleg. Az én férjem állandóan tesz-vesz, ha éppen nem csinál vmit, úgy érzi, hasztalanul telik az idő. Mindenkinek segít, ügyes, de nagyon körülményes. Precízen megtervez mindent, gyakorlatias, mindig lehet rá számítani. Nem tisztaság mániás, de szereti a rendet maga körül. Azzal viszont ki tud akasztani, ha megcsinálok vmit és leellenőrzi vagy újra megcsinálja. Ilyen volt az ágyazás, az ágynemű megigazítása. Megjegyezte többször, látszik, hogy én ágyaztam be. Én kicsit hanyagabb vagyok, elígazítom, de nem olyan precízen. Most már ráhagyom az ágyazást, úgyis akkor jó, ha ő csinálja. :)

Nem egy könnyű jegy egyébként. :)

39. fe20557d00 (válaszként erre: 36. - Ec63a7fc29)
2008. jún. 10. 19:47
Ez nagyon jó:-DDDD
38. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 36. - Ec63a7fc29)
2008. jún. 10. 19:22
:))))
37. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 35. - Csikita)
Az enyem nem lusta, sot...
Eddig csak VILÁG ESZE szindrómásokkal találkoztam e jegyből...
2008. jún. 10. 19:21
Lusták de nagyon.......
2008. jún. 10. 18:11

Volt egy nagy szerelmem, ő szűz volt.. Én nyilas vagyok, nagyon jól kijöttünk.. :)

Ellentétek vonzzák egymást! :) Én lusta vagyok, szétszórt, és kifejezetten nem szeretek pakolni, takarítani.. :)

Ő mikor fenn volt nálam, akarva akaratlanul rendezgette a dolgaimat, rendet rakott az íróasztalomon. :)

33. 06ae4aa43b (válaszként erre: 31. - Zizisicc)
2008. máj. 31. 00:32
Ó, engem sem tud betörni. Inkább alkalmazkodunk egymáshoz, illetve többnyire én őhozzá, de azt is ugy csinálom, hogy azért a saját igazam is meglegyen. Nekem még anyukám és nagymamám szűz, de náluk meg parancsolgatási kényszer van.
32. 06ae4aa43b (válaszként erre: 25. - 1a50c86bb0)
2008. máj. 31. 00:30
Ja tényleg! A ruhavásárlás. Ha vesz egy pólót, akkor legalább 3 különböző szinben egyszerre. Viszont az a szerencse a dologban, hogy ilyenkor nekem is vásárol, igy már nekem is annyi ruhám és cipőm van, amennyit nem is tudok egy szezonban felvenni :) Persze helyet nekem kell keresni mindennek.
31. Zizisicc (válaszként erre: 14. - 06ae4aa43b)
2008. máj. 30. 00:36
Jaj, de örülök Neked! Nálunk a férjem szept.6. Apám is szűz, és még van néhány fontos ember az életemben, szintén szüzek. Én meg szintén ikrek vagyok. Háááááááááát ..........???? :oDD A helyzet hasonló, de nem nagyon tud a párom "betörni". Tanítjuk egymást rendesen. :o)
30. Inesse
2008. máj. 29. 18:21

Biztos az, ami a többi rákra is.

(vö. fórum: Mi jellemző a szűz jegyű emberekre?)

2008. máj. 29. 17:54
Szeretni és gyűlölni nagyon tudnak.
2008. máj. 29. 13:38

Huh, miket nem tudtok, bár az én emberemre is sok ráillik amiket leírtatok, mint szűz jegyűre. :)

Nagy kritikus, de nagyon, pláne, ha úgy gondolja, hogy azt amit kritizál azt ő lényegesen jobban csinálná.

Az is stimmel, hogy meggyőzhetetlen, addig a pontig, amíg rá nem jön, hogy igazam volt már két héttel előbb, amikor mondtam, hogy máskép kellene csinálni :) - végül is a lényeg az, hogy rájön és elismeri, de gondolom nem az összes szűz jegyű férfi ismeri el... sőt, ahogy olvasom alig.

Az is igaz, hogy hihetetlenül igényes, ápolt és rettenetesen hiú :P. A rendmánia már kevésbé, sosem tudja mit hova is tett, persze ez zavarja is, de nem annyira, hogy összepakoljon :).

Régen nem gondoltam volna, hogy ilyen fura jegy a szűz. Szentül meg voltam róla győződve, hogy békés, nyugodt, inkább magánakvaló. Hát nem éppen ez jellemzi.

2008. máj. 29. 10:41
Nagyon hiú, tényleg szeret jól kinézni (nem feltétlenül a divat a fontos, hanem, hogy lássák, Ő komolyan tartozik valahová), jól végezni a dolgát. Mindent megtesz az elveiért, még akkor is, ha rájön, már nem annyira jó irányba megy. Belátja, de nem tér el. :) Nem szereti a nyafogást, ha neki jó a sátor, neked is legyen az. :) A szenvedély is stimmel, ha belehal is kitart, egy dologba beleöli a lelkét keményen. Ha főnök, sokat vár el, hiszen Ő is teljesít, és úgy érzi, az élete múlik a tökéletességen.
26. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 24. - Iminimi)
2008. máj. 28. 18:21

Mint fonok? Legalabb olyan jonak kell lenni, mint o, kulonben megszabadul az illetotol. Mindent a kontrollja alatt akar tartani, nem bizik senkiben sem.

Ceg szempontjabol jo fonok, de az alkalmazott szempontjabol nem igazan kellemes.

25. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 23. - 06ae4aa43b)
2008. máj. 28. 18:15

Ugyanezek vannak nalunk is. Allandoan szelloztet, hidegben is nyitott ablaknal alszik, sosem fazik, en viszont mindig, ugyhogy ezen allandoan vitazunk, van egyebkent kulon szobank, a dvd-cd-gyujtemenyunk nekunk is megvan :D

A tevecsatornakbol pedig csak sportot allitott be, en amugy sem nezem egyik csatornat sem, csak filmeket lemezrol. Imad oltozkodni, annyi holmija, ingje van, hogy mar nem tudja hova rakni...

Szeret mindenert engem hibaztatni, ha a hazassagunkrol akarok vele beszelni, nekiall felsorolni, miben valtoztassak (termeszetesen magat tokeletesnek tartja) :D

2008. máj. 28. 18:09
Köszi szépen, hát elég érdekesek... :) És vajon mint főnök?
23. 06ae4aa43b (válaszként erre: 20. - 1a50c86bb0)
2008. máj. 28. 18:04

Ja igen a tisztaság is a másik jellemzője. A fürdőszobában legalább annyi időt pipiskedik, mint én.

Nem lehet meggyőzni semmiről. Mindig a saját feje után megy. De ha tévedett, azt belátja. Tegnap pl. szóltam, hogy zárja el a légkondit, mert már fázom. Azt mondta, hogy öltözzek fel. Egyébként ez nyáron mindig vita forrása, mert én fázós vagyok, ő meg nem. De a légkondi mindig megy.

Vagy pl. szeret vásárolni és nálunk CD és DVD gyűjtemény van. Már külön szoba is kellett nekik. Illetve a tv-ben csak és kizárólag a sport műsorokat lehet nézni, ha ő is otthon van.

Eléggé problémás, de én igy szeretem. Tudom, hogy számithatok rá mindig.

22. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 19. - Fe20557d00)
2008. máj. 28. 17:58
Ha szoba kerul, mindenkinek azt harsogja, hogy a felesege az elso es legfontosabb (gondolom mert ez olyan jol hangzik:), de en ugy latom, hogy a munkaja fontosabb nalam. Ezt tudomasul is vettem.
2008. máj. 28. 17:57

"Ti hogy latjatok, mennyire lehet veluk vitazni vagy erdekegyeztetni? En ugy vettem eszre, hogy nem igazan lehet iranyitani, meggyozni oket arrol, ha tevednek es konnyen arroganssa valnak, fuggetlenul hogy csaladcentrikusak"

Ez apura nagyon illik.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook