Mit gondoltok azokról a nyugdíjas szinészekről akik "sírnak" hogy nem tudnak megélni, és ezért kell dolgozniuk? (beszélgetés)
télen 50? nekem nyáron 60 (minimum) a kiadás (minden) vidék, saját lakás..
4 fő. gyesen vagyok, mégsem sírok.. és apuka se hoz haza 70nél többet..
na adjuk össze..
Hát... valószínű hogy ők más életet éltek régebben, és ezért van ez.
De tényleg szomorú hogy mi átlag emberek, élünk ahogy élünk, és a nagyszüleink, szüleink is joval kevesebet kapnak kézhez mint az említett nyugdíjak és mégis fenn tartják a lakást, meg nem halnak éhen.
Remélem nem lincsel meg senki, de engem rettentően dühit, hogy sírnak hogy nem tudnak megélni, és hogy mennyit dolgoztak és milyen kevés a nyugdíjuk.
Multkor Pásztor Erzsivel láttam egy interjút, melyben mondta hogy 90 ezret kap, és ebből nem tudja fenntartani az 50 nm-es panellakását. Könyörgöm, én is egyedül vagyok, és én is panelba lakom, nagyobba mint ő, és per pillanat kevesebbet kapok kézhet mint az ő nyugdíja, mégse sírok.
Vagy Sztankay aki 150 ezres nyugdíjból nem tud megélni, és még sorolhatnám tovább.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Közismert színészek nevével
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Előadóművészek, színészek, énekesek szóláncban
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mit gondoltok, van (és mennyi) esély van arra, hogy színészek egy-egy közös munka után egymásba szeressenek?