Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetés)
szerintem a kókusz azt elsőtőlis lehet, de nem biztos.
Én néha teszek a reggeli zabpehelyhez a fahéj mellé, így kicsit változatos:))
Szombaton készítettem kókuszos sütit, majd a naplómba megírom a receptet.
Szia!
Én szombaton csináltam spárgalevest:)
A tetejét levágtam félretette,. kb. 1,5 cm-es barabokra vágtam és sós viízben puhára fűztem. Tettem hozzá kevés kaprot és fokhagymát, leturmixolta, méregyszer felrottyantottam ekkor egy doboz (2,5dl) nat joghurt és levesbetétnek a spárga teteje!:))
Szeintem egyész fincsi. A tetejének (ami a levesbetét) kicsit olyan az íze, mint a zöldborsónak:))
Köszönöm a válaszokat!
Nem teljes kiőrlésű lilszt van a kekszben, hanem sima. És édesítős.
Inkább maradok az édesítős, vízzel főzött rizskóknál. Az nekem nagyon bejött. Szeretem.
Tegnap vettem spárgát! Nincsen valakinek egy jó kis receptje hozzá? Nem ettem még soha, és gondoltam kipróbálom!
Még egy kérdés! Laska gombát lehet enni?
Nagyon imádom és a párom most vett 1 kilót az egyik munkatársától!
Írd le privát üzenetben pontosan mi van benne (összetevők) és megmondom lehet e, de ha nem teljes kiőrlésű gabonából készül akkor nem lehet enni.
Nem édes ugyan de nasinak szupi a kölesgolyó (natúr).
Semmi baj, a lényeg, hogy érzéssel csináljam :)
Aztán lehet nem is ez lesz holnapra, attól függ, hogy este mikor érek haza, lehet, hogy vízbegríz lesz fahéjjal...:)
A lényeg: köszi :)
hú de magyarosan fogalmaztam, "végül hozzákeverjük a behabarjuk (natúr joghurt és pl zabliszt). "
szóval a hozzákeverjük szó nem kell, csak először máskép akartam fogalmazni így benne maradt bocsi
A tönköly vagy a zablisztet ajánlanám. Én a neten tudok receptet keresni és átalakítani, de én nem szeretem a paraj főzeléket és ezért soha nem csináltam. Az lenne az igazi, ha valaki olyan írná le a receptet aki már próbálta és a növényi tejet kiveszed helyette natur joghurttal és valamelyik általad említett lisztfajtával behabarod.
A spenótot egy lábosba tesszük, és tűz fölött dinszteljük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, végül hozzákeverjük a behabarjuk (natúr joghurt és pl zabliszt). Kb ez a menete, de nem tudok neked dkg-ot, darabot mondani a fent említett okok miatt.
További ajánlott fórumok:
- Kizárólag kezdő candidások receptjeit várjuk
- Aki tud candidásoknak sütemény recepteket /édes, sós/ leírná?
- Tud valaki olyan szaloncukor receptet, amit candidások fogyaszthatnak?
- Pontosan mit jelent egy receptnél, hogy "kilábalóban lévő candidásoknak"? Utolsó 1 hónapban lehet csak enni?
- Kell tartani diétát vagy miért van ez a sok recept candidásoknak?
- Hol találok olyan recepteket, ami lisztérzékeny candidásoknak is ehető pékárukról szól?