Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. fórum

Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetés)


❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
1199. keszani (válaszként erre: 1198. - Tgmon)
2011. máj. 27. 14:24

kávét se lehet.

olvasd végig a recepteket, aytán iheletet kapsz ugyis. és legalább megtudod, mit lehet és mit nem lehet enni.


az ex-candidások forumon pedig kérdezni lehet. itt maradjanak csak a receptek

1198. tgmon
2011. máj. 27. 13:56

Most derult ki,hogy elszaporodott nalam a candida...:0(mit mndjak?nem tudom mit egyek?

mai menu:

regel:kave

delben:tok+kapor+paradicsom+csirkecsikok

este:ugyanaz

a fejem iszonyuan faj es nagyon rosszul erzem magam....:0(

cukor kene...de nem lehet...:0(

1197. warj
2011. máj. 27. 08:28

A lekvárt egyszerű készíteni, szerintem nem kell hozzá édesítő. De én inkább a diéta után javasolnám, vagy már nagyon haladó candidásoknak. Nem feltétlen az eper a legjobb, én inkább ribizli, meggy, szeder, áfonya lekvárt készítenék.

A megmosott gyümölcsött turmixolod, és lassú tűzön főzöd, amíg el nem éred a kívánt sűrűséget. A forró üveg száját bekened graepfuit cseppel, majd fóliát raksz rá, a fóliára tegyél szalicilt és megint fóliázd le. És kész is van a lekvár. Szerintem pont elég a gyümölcsben lévő cukor, nem kell hozzá plusz édesítő. Aki a jövőre gondol a diéta utáni időszakra készíthet sárgabarackból is lekvárt. Mégegyszer hangsúlyozom ez kizárólag csak a diéta után!!!!!!!

1196. warj
2011. máj. 27. 08:23
Gyerekek nem kell rögtön ellenségesnek lenni, várjuk meg, hogy mit szeretne Kriszti, szerintem jót akart a Canesten dologgal, tényleg hatásos lehet, a tüneti kezelésben, van akinek ez segít. De tény és való, hogy kizárólag tüneti kezelésre alkalmas. Nem kell támadni senkit.
1195. warj (válaszként erre: 1190. - Bb23ebc0ae)
2011. máj. 27. 08:21
Kedves Kriszti! Itt senki nem eszik össze-vissza. Olyan terápiát követünk, amit korábban egy természetgyógyász candida specialista ajánlott. Ezt hirdetjük, ennek köszönhetően gyógyultak meg sokan (többek között az én fiam is). Ha érdekel ez a módszer, terápia, szívesen válaszolok a kérdéseidre, ha nem hiszel benne, kérlek ne bizonytalanísd el azokat, akik elkezdték és javulnak, gyógyulnak ennek köszönhetően.
1194. keszani (válaszként erre: 1193. - E9ohil)
2011. máj. 26. 20:50
majd mindjárt jön a canesten :D
1193. e9ohil (válaszként erre: 1190. - Bb23ebc0ae)
2011. máj. 26. 20:47

Össze-vissza=egészségesen?!


Kíváncsi lennék, hogy te miket fogyaszthatsz? Chips és csoki kólával??

1192. e9ohil (válaszként erre: 1181. - Babóca87)
2011. máj. 26. 20:46
Most visszatért...
1191. keszani (válaszként erre: 1188. - E9ohil)
2011. máj. 26. 20:35
az anyum is főzött nekünk, mikor diétáztunk a nővéremmel. ő csak megfőzte simán, minden nélkül, mig be nem sűrűsödött, aztán bele kis üvegekbe, mikor meghűltek lefedte folpackal, rá grepicseppet és megint folpack.
2011. máj. 26. 20:15
Attól, hogy valaki össze-vissza eszik, még nem múlik el a gombája.
1189. mosoly73 (válaszként erre: 1188. - E9ohil)
2011. máj. 26. 19:50
Szia! Én még nem csináltam eperlekvárt, és még nem is ehetem, mert még csak az első szakaszban vagyok,de kaptam apósoméktől elég sokat(házi, permetszer nélkülit), és leturmixolva spájzolom a fagyasztómban télire:) Én úgy fogok majd lekvárt csinálni, hogy az összeturmixolt epret ízlés szerint édesítem xilittel, és egy kis citromlével, és addig főzöm amíg megfelelő állagú lesz. Ha fagyasztasz le belőle összeturmixolva akkor bármikor frissen elkészítheted, akkor is, ha nincsen szezonja, és ezzel a tartósítószert is elkerülheted. Csak egyszerre ne nagy mennyiséget csinálj, mert nem áll el sokáig.
1188. e9ohil
2011. máj. 26. 11:00

Lányok! Csinált már valaki eperből dzsemet candidás módra?

Gondoltam veszek epret, és abból csinálnék a későbbiekre valami finom lekvárszerűt.

Én annyira gondoltam, hogy 3-4 kiló eperből csinálnám, és adnék hozzá esetleg valamennyi édesítőt (xilitet). Esetleg adjak hozzá vizet is vagy az nem kell?

1187. Babóca87 (válaszként erre: 1185. - Dinitta)
2011. máj. 24. 11:51
én is nehezen jutottam számomra ehető sütihez:P a képeken már a jól begyakorolt átgondolt változatot látod:D de ha majd belejössz rájössz, hogy nem is olyan nehéz
1186. Mozsesz
2011. máj. 23. 15:51

hali, én borkőport keresek, élesztő helyett írja recept, de sajnos már kb 8 gyóygszertárban jártam (állítólag ott lehet kapni) és senki nem hallott még róla.. tud nekem valaki segíteni, hol lehet kapni?? és van, aki kipróbálta már?

köszike

1185. dinitta (válaszként erre: 1180. - Babóca87)
2011. máj. 23. 08:44
Köszönöm a választ, már ami a nyírfacukor ízét illeti. Néztem a süteményképeidet, hát le a kalappal! Nagyon jól néznek ki! Mikor leszek én ilyen ügyes...
1184. Babóca87
2011. máj. 20. 15:57
jahm, én sima vizet használtam nem volt itthon rózsavíz
1183. Babóca87
2011. máj. 20. 15:55

És itt a receptje is


Viszont ez a recept csak is kizárólag HALADÓ candidásoknak való:)


Kókuszos csillagok


• 6 dkg kókuszreszelék

• 12 dkg teljes őrlésű liszt

• 6 dkg nyírfacukor

• 6 dkg szobahőmérsékletű vaj

• 1 tojássárgája

• 1 tk sütőpor

• 1 ek rózsavíz

• csipet só

A tetejére:

• 1,5 ek növényi tej

• 2-3 ek kókuszreszelék


• A tk. liszttel elkeverjük a sütőport, a nyírfa cukrot, a sót és a kókuszreszeléket. Hozzádolgozzuk a vajat, a tojássárgáját és a rózsavizet.

• A tésztát folpackba csomagolva hűtőbe tesszük és fél órán át pihentetjük.

• Enyhén lisztezett felületen kb. 4 mm vékonyra nyújtjuk a tésztát és csillagokat szaggatunk belőle. (A leeső részeket újra összegyúrjuk, majd kinyújtjuk, szaggatjuk, míg a tészta el nem fogy.)

• Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk a csillagokat, tetejüket megkenjük növényi tejjel és meghintjük kókusszal.

• Légkeverésen 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.

1182. Babóca87
2011. máj. 20. 15:49
ma édességnek csináltam kókuszos csillagokat. Egy átalakított receptből.nagyon finik lettek. felraktam a képeim közé, hogy megoszthassam veletek
1181. Babóca87
2011. máj. 20. 15:46
Krisztikének nagy volt a szája...
1180. Babóca87 (válaszként erre: 1179. - Dinitta)
2011. máj. 20. 15:45
a nyírfacukor íze majdnem olyan mint az rendes cukoré:) legalábbis szerintem talán nagy mennyiségben kicsit hűvös íze van, mint az édesítőknek de csak ha el cukrozod az ételt:P
1179. dinitta
2011. máj. 20. 12:45
És a nyírfacukor íze nagyon rossz?
1178. dinitta (válaszként erre: 1177. - E9ohil)
2011. máj. 20. 12:36
Tényleg? köszi
1177. e9ohil (válaszként erre: 1175. - Dinitta)
2011. máj. 20. 11:36
Szerintem nyírfacukor=xilit.
1176. dinitta
2011. máj. 20. 10:47
Krisztikét elvesztettük...
1175. dinitta
2011. máj. 20. 10:46
Sziasztok, szerintetek a nyírfacukor vagy xilit íze finomabb. Én régen stíviát használtam, az ehetetlen.
1174. Maredi
2011. máj. 20. 10:01
Évek óta több tucatnyi gombaölő készítményt írtak fel és használtam el, többek között a canestent is, és mégis itt vagyok a fórumon...és ezzel nem vagyok egyedül...
1173. Maredi
2011. máj. 20. 09:58
Azért ennyire nem vagyunk tudatlanok, hogy ilyen áldozatok árán próbálunk meggyógyulni , és eszünkbe sem jutott, hogy csak canesten krémet kellett volna venni...
1172. e9ohil
2011. máj. 20. 09:03
Megcsináltam a hagymalevest, nagyon finom lett :)
1171. e9ohil (válaszként erre: 1168. - Bb23ebc0ae)
2011. máj. 20. 08:19
Használd csak a Canestent, majd ha visszajön többször is rájössz, hogy az semmi a gombáknak!!! A diétával életmódot váltasz, lehet, hogy csak helyileg kezeled magad Canestennel, és következőre már máshogy jön elő.
1170. Babóca87
2011. máj. 19. 17:57
örülök hogy neked segített
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook