Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mit érdemes termeszteni egy 700 négyzetméteres kertben? (tudásbázis)
Nem hiszem hogy ér ennyit a túlérett tök íze. Használd fel kicsit zsengébben. :)
Kolbásztöknek is rettenetesen kemény héja tud lenni. Feltörte ujjaimat a kés, mire meghámoztam.
mi se számítottunk ekkorára:)
jövőre kevesebbet ültetünk, mert nem tudunk ennyivel mit kezdeni.
hát,hasonló:))))))))))))))) a tiéd azért szebb.
Én a kicsiknek az ízét jobban szeretem, és az éretlen magok sem rontják az élvezeti értékét. A héját pedig azért nem pucolom le, mert a leghasznosabb anyagai abban vannak. Persze van hogy nálam is akkor kerül elő mikor már hasra esek benne, elfogy az is. :)
Jaja. Ezzel fenyitem a csaladot, ha nincs keznel fakanal :D
Nem szoktam en sem meghagyni, csak nemelyik elbujik. Egyebkent maga a husa sokkal finomabb a nagynak, mint a zolden leszedettnek. Csak hamozni egy istenatka, iszonyu kemeny lesz a heja, ha megno.
Úgy fogod, mint egy ütleget. :)
Szeretitek ha ilyen nagyra nő? Ha másfél arasznyi, én már leveszem.
Hogy ez mekkora ötlet!:)))))
Megtisztelve érzem magam, köszönöm. Furi2-nek lenni nagyszerű érzés. :) Azt hiszem átíratom a nick nevemet erre. :)
jaj, lányok, nem vagytok furik, csak túlreagáltam:)))))))
imádlak benneteket! na, azért:)
Én furi 1 vagyok, te már csak furi 2 lehetsz:))
Jó az neked úgy?:)))
nem, nem, dehogy, én értettem félre:)
igen, félreértettem a virtuális adta szókincsedet:)))))) bocsi!
Micsoda? Hogy leírta hogyan szokta csinálni? Én is pont úgy. Akkor én is furi vagyok? Bár, lehet, de ne zavarjon. :))
Az este tiltott helyen szedtem egy kis kukoricát, hogy télen adhassak az éhes kis galamboknak. Most morzsolom. :)
Cseppet sem furibb mint máskor.Csak te gondolod hogy haragszok:)))
lányok, láttátok a cukkinimet mekkora?:)
Csak helyeselni tudom hogy próbálsz jópofa lenni.Az vidámabbá teszi a napot:)))
Igazad van, de nincs kedvem senkivel birkózni a csicsóka konyha felhasználhatóságának sokféleségén..
próbálok jópofa lenni..
Most néztem a nejem, mit ropogtat...hát egy csicsókagumót...és nem szenvedett.
Dehogy haragszik. Honnan veszed?
Datolya, te haragszol rám?:))))))))))))
gyerekek, ma vette le emberem ezt a cukkinit, muszáj ide is bemásolnom:
[link]
En semmilyen fozelekbe nem teszek cukrot :p
De jo hogy mondjatok, meg kellene kukkantanom a csicsokat. Mondjuk ma egesz nap esett, ugyhogy egy par napig eselytelen a szuret.
Az a te dolgod:))
Amibe megy ecet vagy citromlé, abba rakok édes ízt is.
Mindent a diétám érdekébe:))
én pl. a zöldbabfőzelékbe nem teszek cukrot:)
További ajánlott fórumok: