Mit csinálnál elsőnek, ha megnyernéd a lottó ötöst? (beszélgetés)
Egyik nap arról beszélgettünk a párommal, mi lenne ha vki nyilvánosan ott lobogtatná a szelvényt, ki mire lenne képes?
Legalábbis meddig mennének el...
nem tudom, mit csinálnék pont elsőként. Mindenképpen megnézném, tényelg nyertem-e, meg hogy még hányan nyertek (esetleg) mellettem, ugye, ez is fontos. Aztán végiggondolnám: mire költsem. 1. hitelek kifizetése, legszűkebb családomnak adnék belőle. Vennék 1 házat lakni, párat befektetésként. Valamint mindenkinek egy saját kocsit (család) akinek van jogsija. Egy nyaralót valahol Olaszországban. Indítanék valami olyan üzletet, amiben látok fantáziát. Elutaznék valami klasz helyre a családdal vagy 2 hónapra :)
De, sajnos, nem lottóztam, így ez a veszély nem fenyeget!! :) Viszont jó álmodozni...
A havi kamatból építkeznék és utána a havi kamat feléből mentőhelikopter leszállót építettnek és vennék helikoptert, illetve mentőket szerelnék fel.
Szüleimnek építenék házat.
Menhelyeknek adományoznék, gyógyszereket vennék idős embereknek. Tüzelőt vennék magyar családoknak télre.... Állítólag a szívem visz majd a sírba.
Először ellenőrizném kb 10 milliószor hogy igaz-e?
Másodszor próbálnám eltitkolni, mindent úgyanúgy csinálnék, majdnem úgyanúgy...
Ha meglenne a pénz, szétutaltatnám több bankszámlára, külföldre is.Ne szúrjon szemet...
- ingatlanokat vennék, kiadnám
- befektetném, de 20 x átgondolnám mibe
- maradékot lekötném, kamatból azért költenék, na :)
- adakoznék névtelenül
Ennyi jut eszembe, de általában azok nyernek akik gyorsan elverik...
adományoznék hiteles valós alapitványoknak,elsősorban állatvédelmi szervezeteknek+beteg gyermekeket támogatóknak.
meg persze a családomban nehezebb körülmények között élőket támogatnám...a többit nem tudom,jönne ösztönböl:)))))
elájulnék:D
gondolom nem ezt kérdezted:D
hanem hogy mire költenék
kifizetném a családban lévő hiteleket.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál MOST legszívesebben?
- Mit csinálnál legszivesebben most?:))
- Fejtsd ki, mit csinálnál ma másképpen, mint korábban!
- Ha megnyernéd a lottó főnyereményt mire költenél?
- Ha megnyerném a lottó ötöst, az 1.dolog az lenne, hogy...
- Budapest és környéke! Ha megnyernétek a lottó ötöst megosztanátok valakivel?