Mit csinál most a macskád? (egyszavasok)
Köszönjük! Jó cica volt mindig és most is az.
Köszönöm Guruljka.Lumpi cicánk családtag ,betegen is.
Szegény kicsi jószág. És szegény Ti.
Szeressétek egymást.
Böngi minden macskával kijön, de azért figyelek.
Órjáskával hol így, hol úgy, mint én is. Néha jobb békénhagyni.
Jobbulást a beteg cicusnak. A cicák szívósak. Az egyik cicám két éve nagyon beteg volt, macska leukózis volt a lehetséges diagnózis. Szerencsére a megfelelő gyógyszerek és vitaminok hatására meggyógyult, azóta már nem volt láza soha. Pedig az orvos is azt mondta, hogy nem biztos, hogy túléli. Kívánom, hogy még sok örömöt és szeretetet kapjál tőle.
Köszönöm.Sajnos az utóbbi 1 éven belül már harmadjára és ugyan az a probléma,kivizsgáltattuk.Nem tudnak mit tenni,idős a cicánk.Gondoskodunk róla és szeretjük,amig lehet.
Szeretett adott és kapott.Csodás...
Gyógyulást kívánok a cicusodnak!
Gyógyulj meg pici cica! 🐈❤️
Böngivel még szeretik egymást vagy már felnőttek ?
Szeretném hogy újra legyen cicám 😔
Édes kis szépség.
De szép időt élt veletek, boldogságban.
Igen, Órjáska szép nagy már és kiszámíthatatlanul "rusnyálka", ilyenkor alig lehet hozzányúlni. :D
Valóban. Jöttünk haza munkából, várt bennünket, lehajolt valamelyikünk hozzá, erre ő a fejecskéjét odanyomta pl. az én fejemhez. Befogadott volt, s emiatt még több törődést kapott.Örülünk,( a bánat mellett) hogy sokáig nálunk élt.
Valamit nagyon mesél neked! :D
Nem tudom, hogy mit is akar. Ráült billentyűzetre, a fejemhez dugja a kis fejét és muzsikál.Már evett ivott játszottunk vele, nem tudom, hogy mit szeretne, de mindenesetre nagyon aranyos.
Kipihenik a boldogságot, meg udvaroznak végre
😟 Ennyi év alatt nagyon a szívedhez nőtt.
Nagyon sajnálom é n is. Nekünk is volt egy fekete sárgaszemű szépségünk, 1999-2015ig élt. Fiamnak - 91-ben született - quasi ő volt a tesója, 8 -24 éves koráig, megérte diplomaosztást és a munkaviszonya legelejét-ikonikus macska volt, adatlapomon ő a Cicu.
szomszédtól kaptuk, akiktől loptuk a jelenlegi macskánkat a Picikét - emlékszem alig vártuk hogy 6 hetes legyen, akkor hoztuk el. Meseszép időket éltünk meg együtt. Háziállatos topichoz, őt többször elvittük Szabadkára is, csak azért, hogy velünk legyen, szeretett autózni
Köszönöm, 14 évet 5 hónapot élt, sárga szemű fekete cica volt.
Valószínűleg most már nagyon várnak
Ö már örök álmát alussza....
Szegény kis cicák 😟 Mindegyik egy kis egyéniség volt.
További ajánlott fórumok: