Mit csinál most a macskád? (egyszavasok)
Köszönöm, én is imádom nézni, akár fél órán keresztül képes vagyok gyönyörködni abban a zöld szempárban 😊
Azt hiszem hogy kissé elfogult vagyok 😀
Szegény. Mindíg megnézem a képét Frodonak, annyira aranyos,felvidít mindíg.
Ezek a kandúrok nem igazán vigyáznak magukra :)
Ha az a valami kiürülne, az lenne jó.
Állatorvos adhat olyan nyugtatót, amit bele lehet keverni a kajába. Aztán irány a doktor.
Nem igazán értem, miért nem elérhető ilyen esetekre valami belövő készülék, az állatorvosok dolgát is megkönnyítené. (Van, de nyilván drága.)
Segítsetek ha tudtok!
Lakik nálunk egy nagy kandúr,aki vad,nem lehet megfogni. Lett valami a szeme alatt,óriási seb,ami most borzasztóan levedzik. Folyik belőle véres valami. Gondoltam holnap adok neki antibiotikumot. Szerintetek meggyógyul? Az étvágya nagyon jó,borzasztóan sajnálom.
Bendegúznak lett valami a szemével,nem megy vissza a harmadik szemhély. Tavaly mikor így volt,volt benne egy " bújbúj Jancsi". Egyszer csak kijött magától.
Most van az orrán is karmolás
ma reggel 4 órakor arra ébredtem, hogy ül a mellemen, ordit és adott egy nagy pofont, hogy keljek fel.
Akartam neki kaját adni, de nem kért, hanem átváltott hizelgő, muzsikáló üzemmódba. Még fekhettem volna 3/4 órát, de nem igazán tudok rá haragudni.