Mit álmodtál az éjjel? :D (beszélgetés)
Borzalmas volt.:D
Valami ismeretlen nő(álmomban ismertem) mondta nekem,hogy bemegy és szól a barátomnak,hogy jöjjön utánam. Átmentem a szomszéd utcába és ott álltam a cicámmal fél órát,de nem jött a barátom. Visszamentem és bent ült a lakásban egy barátnőmmel és valamilyen feladatokat oldottak meg. Mikor számonkértem,hogy miért nem jött és hogy én ott álltam és vártam őt,megragadta a torkomat és elkezdett folytogatni. Éreztem,hogy már alig kapok levegőt és hogy mindjárt meghalok. Aztán anyukám kihívta a tűzoltókat,de mondtam hogy minek és hogy jól vagyok. Erre elkezdett minden égni és próbáltam menekülni,de nem tudtam. Bezártak az égő lakásba és éreztem ahogy éget a tűz és hogy megint nem kapok levegőt. Aztán minden elhomályosult, elkezdtem elájulni és ahogy estem el, abban a pillanatban felébredtem.
.Amúgy a találkozásainkat mindig felvettem telóra..több mint 10 órás anyag gyűlt össze...lefekvés előtt mindig visszahallgatom vmelyiket, vagy vmelyik részt. Olyan jó hallani a hangját...
Jaaa,ez a rózsaszín köd?
Ne viccelj már!
3 napja azzal a csajjal álmodtam, akit nem kapok meg soha, soha nem lesz a feleségem.
Annyit gondolok rá, szinte egész nap, biztos eért álmodtam vele...Amúgy a találkozásainkat mindig felvettem telóra..több mint 10 órás anyag gyűlt össze...lefekvés előtt mindig visszahallgatom vmelyiket, vagy vmelyik részt. Olyan jó hallani a hangját...