Mit adnál egy 14 éves fiúnak ballagására aki a keresztfiad? (tudásbázis)
Óvodai ballagásra ugyanez vagy hasonló?Az sem piskóta!Csoda,hogy a gyerek 14 évesen az általános iskola elvégzése után kiskirálynak gondolja magát és úgy érzi neki minden jár?
Nem is csodálom,hogy már fiatalkorban kialakul a versenyszellem és azon licitálnak,ki kapta a nagyobb értékű cuccot.
Igazad van.
Nálunk semmi cirkusz nem volt ált. suli befejezésekor.
Érettségi után volt ünnepi ebéd, szülők, ballagó és a testvére. (kitűnő és jó érettségi bizik mellet)
Diplomaosztó után a lányt virágcsokorral vártam a vasútállomáson, a fiam pedig jött utánam megmutatni, mert sajnos nem tudtam Pestre menni vele, "nyári munkám" volt egy közeli faluban.
Mindkettő tudta, hogy az az ajándék, hogy tanulhattak. Nehéz volt anyagilag. Mindkettő dolgozott közben, a fiam pl. nappalin járt és délutánonként, meg éjszaka vállalt mindenfélét, hogy minél kevesebbe kerüljön nekem.
Tudta, hogy az árvaellátás mellé nem sokat tudok adni neki.
És boldog ember így is, hogy maga teremtette meg a családjának a lakást, autót, jólétet. Talán boldogabb is, mint az, akit elhalmoznak mindennel, és a kisujját sem kell mozdítania.
Ja és az sem lényegtelen, hogy jeles lett a diploma a Műegyetemen.
Hát ez tényleg állati jó ötlet!!!Én mint virágkötő hideglelést kapok tőle:)))A csokorban virágnak kell lenni!!Nem gyümölcsnek,nem zöldségnek,nem lóvénak,nem bonbonnak hanem VIRÁGNAK!!!!!!!!!!!
A lóvét adjátok inkább boritékba!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ti mit vennétek kislányotoknak bölcsis ballagására?
- Elvesztettem a keresztfiam
- Milyen ajándékot vegyek, 1, 5 hónapos leendő keresztfiamnak? (Nővérem babája)
- Hogy hízlalhatnánk fel a 7 éves keresztfiamat?
- Ovisok ballagására illő rövidke színdarabot keresek. Már annyi weboldalt megnéztem, de sehol semmi. Tud valaki segíteni?
- Mit lehet adni egy 14 éves fiúnak ballagására?