Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
2254. 5arany9 (válaszként erre: 2253. - Danya)
2008. szept. 23. 08:50

Szia :)

lassan eléri a mutató a 90-et :(

2253. danya (válaszként erre: 2250. - 5arany9)
2008. szept. 23. 06:11

szia:)

ha nagyon elszánt vagy akkor fogj csak bele a kurába, ha fejben még nem vagy ott, akkor nem tehetsz semmit. amikor besokallsz magadtól, és átgondolod az egészet, és ugy érzed, van erőd, csak akkor csinálj bármit is.

a legjobb módszer szerintem, hogy lecsökkented a kalória mennyiséget, a szénhidrátot kiiktatod, se csoki, se kenyérféle, se tészta féle.

és ha tudod 5x étkezéssel egyél, tulnyomó részben zöldség, gyümölcs.

sok idő kell neki, és nem egyszerü, de ne higyj a csoda kuráknak mind u.arról szól a lemondásról, és a vasakaratról.

ha teheted akkor mozogj többet

de nem irtad hány kiló vagy, mert nem mindegy, hogy most 80 kilós vagy, vagy pedig 120.

de ha első körön megfelezed a kaját azzal már elindithatod a fogyást.

sok sikert

2252. danya
2008. szept. 23. 06:07

sziasztok:)

Zuzmika, ha titokban szerelek fel, akkor ugy megbüntetnek mint az állat sajnos. itt már nem az a világ van, hogy a jó elnyerje méltó jutalmát és a rossz a méltó büntetésést. pont forditva szól minden.

ne nekünk tartoznak pénzzel az nem számit, de ha az államnak tartoznak akkor vége a dalnak, azt azonnal lekezelik, te pedig dögölj meg. ennyire egyszerü az egész.

egy pl. a tegnap tudtuk meg, hogy cégünk ellen végrehajtást irtak elő, mivel tartozásunk van.

na figyeljétek van két számla az apeh-ken belül, az egyiken tul fizetésünk volt 70.000 a másikon pedig minusz 30.000. ezt a két számlaszámot kellett volna nekik összevezetni, és akkor az jött volna ki, hogy plusszos a cég.

de mivel ezt nem tették, igy elinditották az eljárást, amiről egyetlen sort sem irtak, nem telefonáltak, de már a honlapon fent van, hogy tartozó cég vagyunk.

na most pereljük be az államot? vagy mit lehet tenni, hitelrontás? vagy mi a teendő?

ha most egy uj partnertünk lett volna, és tárgyalás szinten állnánk, tudjátok mikor kaphatnánk átutalást és ráadásul mondjuk 30 napot?

eláshatnám magunkat......

de sajnos ez az élet más területén is u.igy müködik.

Pusi köszönöm, hogy megadtad a tanárnőnek az elérhetőségem, tegnap át is küldtem dalmának este, majd megnézi.

Zuzmika amugy a kis fannika remélem jobban van már, olvastam, hogy kicsit meg van fázva. de hát nem is csodálom ebben a rossz időben.....

tegnap gyümölcsnapot tartottam, ma mérlegelek, de a baj, hogy a hétvégén nem mértem magam, ugyhogy nem tudom mihez viszonyitani.

remélem igy kordában tudomn tartani a sulyom, hogy ha hétfőnként mindig gyümi, vagy zöldség napot tartok.

most olvastam, sokkal jobb mint a viznap, mert a rostokkal sokkal jobbat teszek az emésztőrendszeremnek.

ti hogy álltok?

2251. zuzmika (válaszként erre: 2249. - Danya)
2008. szept. 22. 14:46

Ismét megvan a baj látom!Tipped sincs hogy ki lehetett?Tébnyleg jó lenne ilyenkor egy kamera.Szerintem szereljetek fel titokban egyet, nem kell azt senkinek sem tudni hogy van, és ha meg máskor ilyesmi történik legalább van felvételed.

Remélem a lánod talál hamarosan munkát, szerintem Pesten sok lehetőség van, biztosan sikerül.Fel a fejjel, és kitartást mindkettőjüknek!

2250. 5arany9
2008. szept. 22. 07:40

Sziasztok!

Segítsetek, megkellene szabadulnom legalább 20 kg-tól, de ha sikerül 1-2-től bizti hogy egy hónap múlva a dupláját szedem vissza. :(

2249. danya
2008. szept. 22. 07:37

sziasztok csajekok:)

hát tényleg kicsit hanyagolva van a fórumunk, de egyszer csak mindenki utoléri magát, és ráérünk majd egymásra.

Melcsi béby nagyon örülök, hogy ilyen jó munkád van, főleg, ha még látsz fejlődési leheőséget is, ez azért nagy dolog. akkor nem volt hiába való a sok keresgélés.

Hugicád van most letörve teljesen, 4. hete vannak fönt pöstön, de még egyenlőre semmi.

most mondtam neki, hogy irjon egy másik önéletrajzot mert a marketing kiemelés nem biztos, hogy minden hová nagyon jó. pl. az apeh is keres mindig embereket, és fel is vesz, de inkább ott a kereskedelmi mulatat amit nálunk dolgozott azt kellene kiemelni.

na majd meglátjuk

dalmának tetszik a suli, de nagyon nehéznek találja a matekot, már most mondtuk, hogy jó lenne, ha keresni maga mellé tanárt, ne járjon ugy mint blanka azzal a hülye némettel.

és ugye blankának is elő kellene venni a németet ujra, mert akkor igy sosem lesz meg a teljes diploma.

mi jól vagyunk, igaz nagyon sok a kihihvás a munka, és kicsit unom is már mindkettőt, jó lenne kicsit unatkozni, de mindig vannak események.

most pl. egy hete az irodából amikor még nem voltam bent elloptak 80.000 ft-ot, de hogy ki azt szerintem sosem tudjuk meg?

sajnos bent nincs kamera az irodában, lehet hogy nem is lehetne......, de nem is mi lennénk, ha ugy spontán tudnánk dolgozni mi?

az én munkám is jóval több, mivel a jobb kezem elment egy másik nyugisabb helyre több pénzért, ami érhető is, és kivánom neki, hogy sikerrel járjon. na de itt maradtam én..... ha eddig nem birtam kivenni egy rohadt napot, akkor ezután még ugy sem.

annyira ráférne már egy hatalmas takaritás a lakásunkra, ilyen szekrény, ágy kihuzigálás meg ilyesmi, de hát ? ez csak álom az álomban......

minden hétfőn gyüminapot tartok, igy próbálom megfogni a további hizásomat, igaz ma el is felejtettem megméretkezni, hogy mennyire sikeredett a hétvége?

de annyi szent, hogy valami nagyon rosszul van rajtam elosztva, mert ennél sulyosabban vettem az idén februárban a nadrágjaimat, és most ugy feszülnek rajtam és kényelmetlenek, hogy csak na.

nem tudom mi változott?

a hasam az tuti nőtt, meg a combom ott érzem nagyon.

tehát most rohanok, mert egy-két kiló gyümölcsöt összerakok.

legyetek jók

2248. c42a13b98c (válaszként erre: 2247. - Schybie)
2008. szept. 21. 16:30
Kíváncsi vagyok erre a webáruházra, nekem úgy hangzik, hogy Amway. Ha az, akkor van itt róla fórum, nekem is van egy véleményem, érdekelne a tiéd is, miután meghallgatod...persze lehet, hogy mellétrafálok és nem is az...;-)
2247. schybie
2008. szept. 21. 16:20

Hú, alig találtam meg a topicot! Remélem nem maradozik el mindenki. Megpróbálok sűrűn jönni, de nem mindig jön össze.

Danya, igen, teljesen kitölti a munkám az életem, van fejlődési lehetőség, változatos, és igen érdekes, most ha a postán fel is ajánlanának 8 órás munkát, biztos nem hagynám ezt itt, mert a két munka jól kiegészíti egymást, sőt, a honlapszerkesztő netes mindkettőt, mert azt itthon nyugiba, csendbe csinálom, ellentétbe a másik kettővel.

Ép most indulok a szomszédba, webáruházat működtet, állítólag nagyon jó termékeket (megy is az üzlet) engem is be akar vonni, meghallgatom, kicseszni biztos nem akar velem, mert nagyon jó a kapcsolat a szüleimmel, csak hát ők úgye nem értenek a nethez, bár anyum egy hónapja elkezdett járni egy alapfokú pc-tanfolyamra, már e-mailt tud írni és az admirális kártyajáték is megy neki:)

Tegnap is dolgoztam, ma hajat festettünk hugomat végre rábírtam, főztem, aludtam, dolgoztam, mi kell még?! Este Maszattal nézegettük a bajai ingatlanokat, most kezdünk el gyűjtögetni, soká lesz még ebből saját kuckó, de vhol el kell kezdeni. Mi nem öröklünk, nem hazárdirozunk, tiszteségesen dolgozunk, éhbért kapunk, de azt mondom aki normális, azt az Isten segíti...

Tornára járok rendesen, fogyni nem fogok mert itt-ott becsúszik ez-az, de ráállok most már, mert mindjárt itt a karácsony:)

kellemes hetet lányok, amint tudok, jövök

2246. rudiandi (válaszként erre: 2245. - 7abb7adbf0)
2008. szept. 18. 20:03
köszi szépen, én is úgy gondolom, hogy szuper lesz, mivel ez nagyrészt rajtunk is múlik
2245. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 2242. - Rudiandi)
2008. szept. 17. 19:09

Szia,

mámé' lenne baj? Mivel? Ez csak egy isteni nyaralás lesz a melegben!

Hajrá nektek és finom, nagyszerű nyaralást kívánok innen a télből!

2244. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 2243. - 56288d981e)
2008. szept. 17. 19:07
Igen. Pont ezt akarták elérni vele! Sokkterápia!
2243. 56288d981e (válaszként erre: 2241. - 7abb7adbf0)
2008. szept. 17. 19:01

Sziasztok!

Köszönöm a címet, nem a leszokás, hanem maga a "kezdet" időpontját írtam be, átlagot számítva (szál/nap, Ft/doboz), és közel 6 év alatt 435 ezer magyar forintot költöttem cigire :O

Borzasztó.

Rendesen sokkot kaptam.

2242. rudiandi
2008. szept. 17. 18:57

Tuézia, 15 nap, jövőhét keddtől

még soha nem repültem, úgyhogy kicsit izgulok

remélem minden rendben lesz

nem! tudom, hogy minden rendben lesz!!

2241. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 2239. - 56288d981e)
2008. szept. 17. 14:26

Szia,

dohányzás.hu

2240. zuzmika
2008. szept. 17. 12:14

Itt vagyok én is, csak még mindig nem keveredtünk ki ebből a nyavajából.A láz végre elmúlt, most jött a köhögés, mindenki felpárnázva alszik, mert csak úgy lehet kibírni, na de majdcsak vége lesz már.

A kilóim sajnos megvannak.Mot látom csak mennyit jelent 5-6 kiló is.Múlt ősszel amit vettem nadrágot gondoltam felprbólám...hát be tudom gombolni, de nem valami szép látvány.Ismét el vagyok keseredve.

2239. 56288d981e (válaszként erre: 2225. - 7abb7adbf0)
2008. szept. 17. 08:48

Gratula!

Ilyen számlálót hol találok?

Hátha elrettent a végösszeg, és végre le tudom tenni azt a sz*rt.

Köszi.:)

2238. danya
2008. szept. 17. 06:31

sziaszotk csajekok:)

én is gratulálok és irigykedem rudika az eljövendő utazásodért. de nagyon jó szórakozást kivánunk.

mi is olyan fáradtak vagyunk már apával, hogy szerintem már látják az emberek, hogy huzzuk a belünket:))))))még ebben az évben olyan igazi pihenés nem volt, az hogy oda voltunk a kanárin, az felért egy nagy teljesitménnyel, hiszen fáradtabban jöttünk haza mint ahogy elmentünk.

és most az idén még hosszu hétvégée sem volt, de látom az uramat is ahogy szét van csuszva, és én is érzem magamon, hog nagyon ránk férne vagy 3 nap, amikor csak a lustálkodás, alvás, evés, séta a program.

de hát nem tudom lesz e ebben az évben még ilyen?

annyi teendőnk lenne amihez egyszerüen nem tudunk hozzáfogni, mert olyan gyorsan itt a hétvége, mindig tervezek, hogy na hétfőn, és kicsuszunk az időből. pedig lennének fontos dolgok is.

na majd eccer csak

most én nagyon keresem a lányoknak a lakást a 14. kerületben, de ehhez még én kevés vagyok, ehhez az uramnak is jelen kellene lenni.

de most hallottam, hogy az ingatlan vásárlási kedv már októberben nincs meg, igy arra gondoltam, hogy talán akkor olcsóbban lehetne venni, tehát arra összpontositik, de azért nézem folyamatosan, a szerencse hátha mellénk áll.

a héten bekeményitettem én is, vasárnap viz nap, hétfő gyüminap, és keddtől kb. 800 kalória, lemegyek 80 alá, és ott szertnék maradni. az alatt már látom a lógó tokám, az pedig nem tetszik.

igaz a combom olyan mint a göröngyös domb, zavar is, de ez van.

blanka még nem talált munkát, már sok meghallgatáson volt. most változtatott a keresésen, már nemcsak rendezvény szervezési munkát keres, most már ilyan irodait is. szegénykém eléggé el van keseredve.

Melcsi emlékszel te is mennyire el voltál? remélem neked jó helyed lett, sokat tudsz ott tanuni, fejlődni? na de ha valaki tud pesten egy jó munkát szóljon.

na pusza

2237. Szeszipuszi (válaszként erre: 2236. - Rudiandi)
2008. szept. 16. 18:31

Gratulálok! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Hová mentek? Mennyi időre?

2236. rudiandi (válaszként erre: 2235. - Szeszipuszi)
2008. szept. 16. 14:26
nem kevered, mert már voltunk görögországban, de most vol 10-én a házassági évfordulónk, és úgy döntöttünk, hogy bevállalunk még egy édeskettes utat
2235. Szeszipuszi (válaszként erre: 2234. - Rudiandi)
2008. szept. 16. 10:50

Milyen nyaralás? Hát már voltatok idén Apusoddal édeskettesben...vagy összekavarok valamit?

Hogy milyen jó egyeseknek!;))))

2234. rudiandi
2008. szept. 16. 07:38

jó reggelt mindenkinek

nem vesztem el, csak munka ezer, készülődés a nyaralásra ezerrel, este munkahelyi buli. tehát nincs unatkozás

2233. danya
2008. szept. 15. 20:02

sziasztok casjok, behavazva, de vagyok, tudom ezt igérem már több hete, de nem sokára jövök:)

remélem mindenki jól van.

puszi mindnekinek

2232. schybie
2008. szept. 14. 12:36

Pusi, GRATULÁLOK!

Én is felére csökkentettem az adagom mióta az új helyen dolgozom és esküszöm érzi a szervezetem a jótékony hatást, na meg a pénztárcám is:) Mindjárt itt vannak anyósék, csak beugranak, vasárnapi ebéd kész, én főztem, aztán indulok mert el kell ugranom egy közeli városba, ha már ott vagyok akkor shopping is lesz:)

Egyébként megvagyok, beilleszkedtem az új helyre, tetszik a sok kihívás, pénteken pl. pauszpapírra csináltam pergamenhez hasonló esküvői meghívót most meg egy falinaptár megrendelésem van, tök jó.

Torna is elkezdődött ezért jövök ritkán, mert magamra is alig van időm, ma is ugrik a hajfestés a kocsikázás miatt.

Danya, mesélj majd hogy sikerült a rendezvény.

Kellemes pihenést mára

2231. zuzmika (válaszként erre: 2230. - 7abb7adbf0)
2008. szept. 12. 18:11
A helyzet most úgy néz ki hogy én feküdnék, ő meg inkább rohanna...a kettőt még nem nagyon tudtuk összeegyeztetni, de próbálkozunk.
2230. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 2229. - Zuzmika)
2008. szept. 12. 16:30

Szia, Zuzmika,

és most Fanninak elmúlt és átvetted Te? Na, jól kinézünk! Akkor most Fanni ápolhat Téged, vagy inkább az anyósod?

Jobbulást kívánok mindkettőtöknek, puszillak.

2229. zuzmika
2008. szept. 12. 15:16

Sziasztok!

Pusi!Gratulálok a leszokásodhoz, nagyon büszke vagyok Rád!Adhatnál egy kis tnácsot a páromnak, mert az is annyit cigizik, hogy azt hiszem agyon ütöm mostmár ha hazajön.persze csak ha lesz erőm, mert most nmeg én kaptam el a betegséget a Fannitól.Ő még éjszaka is olyan beteg volt, hoigy ki kellett hívni az ügyeletet, mert 39, 3 volt a láza.

2228. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 2227. - Rudiandi)
2008. szept. 12. 11:11

Igen, köszi.

Csak egyetlen merész gondolat ugrál a fejemben:

HOL A JÓFRANCBAN VAN EZ A PÉNZ???????

2227. rudiandi
2008. szept. 12. 07:33

gondolj bele, hogy a szervezetek mennyi káros és mérgező anyagtól szabadult meg

a megspórolt pénzről ne is beszéljünk. gondolj bele, hogy ha ezt az egészségedre költöd, mennyivel jobban jársz.

2226. c42a13b98c (válaszként erre: 2225. - 7abb7adbf0)
2008. szept. 11. 21:07
Na, ezt mondtam! Gratula és csak így tovább!!!:-)
2008. szept. 11. 20:55

Hello, lányok, figyuzzatok ide! A cigitlenségem:

2008/03/26 01:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:

0 év, 5 hónap, 16 nap, 19 óra, 48 perc.

A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 2535 db.

Az így megspórolt költség: 84055 Ft

Egyéb adatok:

Ezen idő alatt nem füstölt el 2.535 kg. dohányt,

nem szívódott fel a szervezetében 5.07 gramm nikotin,

és nem mérgezte magát 15.21 gramm kátránnyal és 12.675 gramm szénmonoxiddal.

Na, mit szóltok? Ehhez képest smafu az a plusz 4-5 kilócska, nem?

Puszi mindenkinek.

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook