Mindig csak az MSN? (beszélgetés)
A.) variáció, szerezd meg a Crysis 2-őt vagy a Deus Ex Human Revolution-t és kezdj el játszani vele, nagyjából könnyű célozni, mászkálni vele, játék könnyűség szempontjából a Deus Ex könnyebb, ha nagyon utálod a lövöldözős játékokat, ott a Portal 2, de attól nem szakadna le a képe.
A lényeg ezekhez a játékokhoz vannak netről leszedhető Trainerek, amitől nem fogy el a lőszer, meg hasonlók, tehát egy fehér-egér is végig tudja tolni. Neked elsősorban nem a nehézség számít hanem a hatás amit keltenél vele.
B.) variáció, ami szerintem előnyösebb, ne hagyd magad megalázni, állítsd választás elé. Ha a hülyeségeit választja, nem volt értelme az elmúlt 2évnek.
Remélem segítettem valamennyire...
Szerintem mond a pasidnak, hogy akkor járjon valamelyik msn-es barátjával és csukd be magad mögött az ajtót... ha szeret rá fog eszmélni, hogy elveszíthet.. ha hagy menni, nem kár érte.
De ez az én véleményem, viszont hidd el, tapasztaltam már jópár dolgot. Az önző pasikért sosem kár.
Egyébként sajnos szerintem netfüggő, ez egy betegség, mellesleg egy óriási gyerek még.
Sajna a mai fiatalok meglehetősen infantilisek, pedig régen ennyi idősen már felelős apák voltak.. mostmeg. Hát igen.
Ha úgy érzed, hogy jobbat érdemelsz, valószínű így is van. :-S
Nagyon fiatal vagy még, nem kell egy olyan kapcsolatban lenned, amiben nem érzed jól magad és elhanyagolnak, és ne azért legyen valaki melletted, hogy legyen valakije!
Sziasztok!
2 éve vagyunk együtt barátommal. Ő 24, én 21 éves vagyok. Ő dolgozik, én tanulok. Általában fél 4-4 felé ér haza, egyből gép bekapcs és netezés/játék mellett ha gépen nem, akkor az Iphone-ján egyfolytában msn-ezik. De annyira egyfolytában, hogy a wc-be, fürdőbe is magával viszi. És szerinte én vagyok a hisztis,féltékenykedős és túlreagálom ezt az egészet,de fogalmam sincs kikkel beszél ilyenkor! Hiába mondja hogy az öccse, unokaöccse az, nem tudom elhinni, mert tudom hogy lányok is vannak az msn-es listáján. És ez megőrjít, ez az állandó msn-ezés...velem nem foglalkozik ennyit :( Szerinte csak azért nem,mert nem kérdezem arról ami őt érdekli (számítógépes dolgok,játékkal kapcsolatosak),pedig ez nem igaz...régebben egy szót nem tudtam ezekről a dolgokról és most karácsonyra én rendelem neki az új COOLER ARCTIC Accelero Xtreme Plus II-t...gondolom nem sok lány tudja miről van szó. De ő ezt nem képes beismerni, szerinte ez a minimum hogy én ezt ismerem és azt is hogy kijött a Battlefield 3 meg az Assassin's Creednek is az újabb része (ezek meg játékok). Én a környezetemben 1 db lányt SEM ismerek, akik tudnák hogy ezek a dolgok mit jelentek, de a pasim szerint még mindig nem vagyok elég érdeklődő az ő "hobbijával" szemben. Meg hogy MSN-en sokkal érdeklődőbbek a többiek vele szemben. És ilyenkor akadok ki és kezdek el kiabálni hogy NEM ők élnek vele 2 éve és nem ők találkoznak vele minden nap, MSN-en keresztül könnyű jópofizni. És persze mindig én jövök ki ebből rosszul...
Ti hogy látjátok a helyzetet?
További ajánlott fórumok:
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- (Ne mindig csak a jót.) Napi rosszaságod!!:)))
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Miért csak a nyugdíjról van mindig szó?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Csak szerintem ciki még mindig fürdetni egy 13 éves lányt?