Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mindig csak az MSN? fórum

Mindig csak az MSN? (beszélgetés)

1 2
21. Controller (válaszként erre: 15. - 35486a5042)
2011. nov. 23. 20:38
Hidd el nekem is elég rossz ez. Neki se csak rossz tulajdonságai vannak,csak ugye most azokat emeltem ki amivel problémám van...és tudom hogy kutyából nem lesz szalonna,de bizonyos dolgokban meg elég komoly és céltudatos tud lenni (pl jövővel kapcsolatban: lakástakarék,megtakarítás,munkahelyen előrelépés,aztán lakásvásárlás). Szóval nem értem hogy amúgy ha komolyan szemlél néhány dolgot,meg rendesen végzi a munkáját miért van ennyire rákattanva a játékokra és MSN-re. Bár lehet hogy van talán köze annak is,hogy sajnos az anyukája sose volt igazi szerető anya,rájuk hagyta az öccsével a dolgokat..így pedig otthon már 13-14 évesen mindig játszhattak :S
20. 4d5610bcc4 (válaszként erre: 13. - Controller)
2011. nov. 23. 20:37
Fejlett példány ha játék közbe tud beszélni, én nem tudok és a párom sem. De ha ennyire dühít, nem kéne... lehet elszalasztod a nagyon nagy Ő-t:(
19. 4d5610bcc4 (válaszként erre: 16. - Controller)
2011. nov. 23. 20:35
Nem lövöldözőset, csak a Portalt tudom, azért is mondtam lövöldözőset mert a pasik azt szeretik... Na jó meg én is de az már nem számít :P
18. 4d5610bcc4 (válaszként erre: 12. - Angelgirl8588)
2011. nov. 23. 20:34
Mi suliba toltuk, össze voltak kötve a gépek, de nekem az netes hubokról, nem megy ahogy becsatlakozik egy pályára már le is szednek... grrr... és amúgy-sem viselem jól, ha 11évesek emlegetik anyámat:)
17. Controller (válaszként erre: 11. - Angelgirl8588)
2011. nov. 23. 20:34
Hát ez igaz... :( köszi.
16. Controller (válaszként erre: 10. - 4d5610bcc4)
2011. nov. 23. 20:33
jaj ne,pont a Crysis 2-t ne ajánld, utálom :D nagyon nem szeretem az állandó lövöldözés hangját :S de köszönöm a tippeket :)
2011. nov. 23. 20:32
24 évesen ott tart mint egy 11 éves, hogy még az smn-ezik. Hát te tudod, hogy egy ovodással mennyire lesz boldog továbbra a kapcsolatod. Sőt az hogy kijelenti, hogy az sokkal érdekesebb mint te, nem gondolod, hogy akkor nem érdekled őt?? :)
14. 4d5610bcc4 (válaszként erre: 5. - Molly38)
Második bekezdés Big Like :)
13. Controller (válaszként erre: 7. - Angelgirl8588)
Nem mondom hogy nem foglalkozik velem,mert szoktunk eljárni kirándulni,moziba,sétálni,de amikor itthon vagyunk,akkor az MSN a fő mellékszál az összes többi cselekvése mellett...játék mellett..hogy hozzám beszél,amellett...
12. Angelgirl8588 (válaszként erre: 10. - 4d5610bcc4)
2011. nov. 23. 20:31
Ha már játék, akkor Counter Strike, na az a nem nehéz :D És az még részemről is élvezhető, sőt néha hiányzik is, de nem mániákusan xD
11. Angelgirl8588 (válaszként erre: 9. - Controller)
2011. nov. 23. 20:29
Ez egy jó ötlet. Le kellene ülnötök és megbeszélni ezt az egész játék meg msn dolgot. Ha nem érti meg, h ez neked szarul esik, akkor adj neki egy kis időt, és majd rájön... Attól mert szereted, nem kell mindent eltűrnöd neki...
2011. nov. 23. 20:29

A.) variáció, szerezd meg a Crysis 2-őt vagy a Deus Ex Human Revolution-t és kezdj el játszani vele, nagyjából könnyű célozni, mászkálni vele, játék könnyűség szempontjából a Deus Ex könnyebb, ha nagyon utálod a lövöldözős játékokat, ott a Portal 2, de attól nem szakadna le a képe.

A lényeg ezekhez a játékokhoz vannak netről leszedhető Trainerek, amitől nem fogy el a lőszer, meg hasonlók, tehát egy fehér-egér is végig tudja tolni. Neked elsősorban nem a nehézség számít hanem a hatás amit keltenél vele.

B.) variáció, ami szerintem előnyösebb, ne hagyd magad megalázni, állítsd választás elé. Ha a hülyeségeit választja, nem volt értelme az elmúlt 2évnek.

Remélem segítettem valamennyire...

2011. nov. 23. 20:26
köszi a hozzászólásokat! az a baj,hogy szeretem és ennyi(?) miatt nem dobnám,csak ez az,ami megkeseríti a hétköznapjaimat. Szerintem megpróbálok vele egyszer komolyan beszélgetni (nem letámadni),és érzékeltetni hogy ez nekem milyen rosszul esik. Hátha akkor rájönne hogy nem csak hisztiről van szó...
8. d6abf08191 (válaszként erre: 1. - Controller)
Én biztos megőrülnék egy ilyen hapsitól.24évesen már több esze lehetne.Ha nem szereted annyira,lépj,hiszen egyáltalán nem foglalkozik veled.
Ez már tényleg túlzás, amit csinál :S Az én párom is sokat játszik meg gépezik, de velem is sokat foglalkozik. Ezt tutira nem tolerálnám :S
2011. nov. 23. 20:25
Szia! Irigyellek a türelmedért, én nagyonnagyon könnyen leszek féltékeny és akadok ki, szóval magamból kiindulva a helyedben tuti nem lennék már együtt vele :/
2011. nov. 23. 20:25

Szerintem mond a pasidnak, hogy akkor járjon valamelyik msn-es barátjával és csukd be magad mögött az ajtót... ha szeret rá fog eszmélni, hogy elveszíthet.. ha hagy menni, nem kár érte.

De ez az én véleményem, viszont hidd el, tapasztaltam már jópár dolgot. Az önző pasikért sosem kár.

Egyébként sajnos szerintem netfüggő, ez egy betegség, mellesleg egy óriási gyerek még.

Sajna a mai fiatalok meglehetősen infantilisek, pedig régen ennyi idősen már felelős apák voltak.. mostmeg. Hát igen.

Ha úgy érzed, hogy jobbat érdemelsz, valószínű így is van. :-S

Nagyon fiatal vagy még, nem kell egy olyan kapcsolatban lenned, amiben nem érzed jól magad és elhanyagolnak, és ne azért legyen valaki melletted, hogy legyen valakije!

2011. nov. 23. 20:23
Ja és szia!:)
3. féknyom (válaszként erre: 1. - Controller)
2011. nov. 23. 20:22
Megvárod míg felnő(lehet sosem), vagy leves.
2011. nov. 23. 20:19
Ez egy hülye függő... én dobnám.
2011. nov. 23. 20:17

Sziasztok!

2 éve vagyunk együtt barátommal. Ő 24, én 21 éves vagyok. Ő dolgozik, én tanulok. Általában fél 4-4 felé ér haza, egyből gép bekapcs és netezés/játék mellett ha gépen nem, akkor az Iphone-ján egyfolytában msn-ezik. De annyira egyfolytában, hogy a wc-be, fürdőbe is magával viszi. És szerinte én vagyok a hisztis,féltékenykedős és túlreagálom ezt az egészet,de fogalmam sincs kikkel beszél ilyenkor! Hiába mondja hogy az öccse, unokaöccse az, nem tudom elhinni, mert tudom hogy lányok is vannak az msn-es listáján. És ez megőrjít, ez az állandó msn-ezés...velem nem foglalkozik ennyit :( Szerinte csak azért nem,mert nem kérdezem arról ami őt érdekli (számítógépes dolgok,játékkal kapcsolatosak),pedig ez nem igaz...régebben egy szót nem tudtam ezekről a dolgokról és most karácsonyra én rendelem neki az új COOLER ARCTIC Accelero Xtreme Plus II-t...gondolom nem sok lány tudja miről van szó. De ő ezt nem képes beismerni, szerinte ez a minimum hogy én ezt ismerem és azt is hogy kijött a Battlefield 3 meg az Assassin's Creednek is az újabb része (ezek meg játékok). Én a környezetemben 1 db lányt SEM ismerek, akik tudnák hogy ezek a dolgok mit jelentek, de a pasim szerint még mindig nem vagyok elég érdeklődő az ő "hobbijával" szemben. Meg hogy MSN-en sokkal érdeklődőbbek a többiek vele szemben. És ilyenkor akadok ki és kezdek el kiabálni hogy NEM ők élnek vele 2 éve és nem ők találkoznak vele minden nap, MSN-en keresztül könnyű jópofizni. És persze mindig én jövök ki ebből rosszul...

Ti hogy látjátok a helyzetet?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook