Minden gondolatot, érzést kitárni, vagy titokzatosnak maradni jobb egy kapcsolatban? (beszélgetés)
Na de, mi az amit csöpögtetni kell?
Nem értem...
Én nem is értem ezeket a lehetőségeket...
Kitárulkozni? Minden érzést kitárni? Titkolózni?
Nem lehet egyszerűen csak olyannak lenni, amilyenek vagyunk?
Taktikázás nélkül nem másokat etetni? Nem hazudni?
Mérlegelni azt, hogy mit kell feltétlenül elmondani és mi az ami már terhes lehet mások számára? Tudni azt, hogy a másikat érdekli e egy bizonyos gondolat?
Taktikázzunk a kapcsolat elején? Minek? Aztán szerencsétlen másik az összeköltözés után pl. keblére öleli majd azt, aki addig átverte?
Hát ez nem így működik.
Mindenben a mértékletesség a jó szerintem.
Nem kell titkolózni, de pl. egy pasit tuti, hogy nem érdekli, hogy órák óta azon gondolkodom, hogy a számára egyformának tűnő rózsaszín körömlakkok közül melyiket kenjem a körmeimre;)
Azt se szeretné, ha eljátszanánk a mimózát, majd előbújna a házisárkány:D
Ahogy mi sem szeretnénk, ha néhány hónapig játszaná a szőke herceget, majd naponta megverne, megcsalna, lelkileg kicsinálna...
Persze, ha valaki ilyen, akkor tegye, de utána ne csodálkozzon, hogy nincs aki szeresse, elfogadja.
Szerintem, akkor érdemes komolyan kitárulkozni, mikor a másik fél bebizonyította, hogy meg lehet bízni benne. Ami nem azt jelenti, hogy hazudozik valaki a partnerének, hanem, hogy az ember nem osztja meg a legbensőbb titkait és félelmeit a legelején, mert sajnos van, aki kihasználja ezeket.
Viszont szerintem, meg lehet valakit nagyon jól ismerni, de teljesen soha sem lehet valakit kiismerni. Legalábbis nekem már okoztak meglepetéseket emberek, akikről úgy gondoltam, hogy jól ismerem őket.
Bizonyos fokú titokzatosság mindenkit serkent, úgyhogy azért óvatosan azzzal a kitárulkodással, főleg az elején:D
Ez modnjuk nem jelenti, hogy ne legyél Önmagad...
Mi vált be?
Kapcsolatban stratégiázni?
Add inkább önmagad! A brazil, török sorozatok nem a valóság.
Őszinte,beszédes,jókedvű,odaadó és érzékeny tipus vagyok,tehát őszintén vallok érzéseimről.A párom szerint éppen ezt szereti bennem.
De mindenkinek van a lelke legmélyén egy-két "titok" amiket jobbnak lát nem feltárni vagy azért mert fájdalmas vagy azért mert olyan dolog amivel egyedül kell megbirkóznia,feldolgoznia.
Én már mindent ki fogok tárni.
Ha úgy nem kellek, pőrén, akkor ne raboljuk egymás idejét.
Persze tudom, a kitárásnak rengeteg szintje van és van, akit a titokzatosság . . . ööö serkent:)