Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Minden esetben nyomják a szülő nő hasát kívülről, amikor a tolófájások alatt nyomnia kell? fórum

Minden esetben nyomják a szülő nő hasát kívülről, amikor a tolófájások alatt nyomnia kell? (tudásbázis)

1 2
2009. szept. 9. 17:40
Gondolom nem ok nélkül nyomta az orvos, az is lehet, hogy ő úgy ítélte meg, hogy már nagyon sok ideje van a szülőcsatornában a bébi. Az én szülésznőm mondta, hogy ha nagyon lassan vagy nem jön a baba, akkor x idő után meg kell, hogy császározzák az anyukát a baba érdekében. Biztosan segíteni akart vele, még az is lehet, hogy rá volt tekeredve köldökzsinór, amit te nem láthattál. Bár kellemetlen, szerintem inkább nyomják kívülről is, minthogy agykárosodása legyen a babának.
2009. szept. 9. 17:39
Nekem is nyomta pedig jött rendesen meg tágitott nem tudom én hány ujjal azt hittem szétrepedek.
2009. szept. 9. 17:39
Viszont, ha ez a hasnyomas alapon nem is olyan rossz, akkor mar legalabb nem tartok tole. Nem foghatom ki ujra ugyanazt a "nyomot".
11. Kolibri (válaszként erre: 5. - Mel81)
2009. szept. 9. 17:37
Akkor nelem biztos csak nem sikerult megtalalni a kozos "ritmust". De en tenyleg azt hittem, hogy a gyomromon keresztul fogjak porra zuzni a csigojaimat! Szerintem akkor nem biztos, hogy olyan gyakorlott volt az illeto.
2009. szept. 9. 17:36
nem.de nekem is rásegített a dokinő-de nem fájt nem is éreztem és nem maradt nyoma sem.inkább besegített.
2009. szept. 9. 17:35
csak akkor kéne a hasat nyomni,ha valami miatt nem jön a baba.a hasamhoz hozzá sem nyúltak:)
8. Kolibri (válaszként erre: 6. - Cdeb5ffe64)
2009. szept. 9. 17:35
Pedig nem jott nehezen, de kinti segitseg nelkul nem is probalhattam. Nem is volt nagy a baba, mert kicsit sietett.
7. Kolibri (válaszként erre: 4. - B393c24117)
2009. szept. 9. 17:34
Miert kerted? Valami nem volt rendben? Ugy ertem, nem akart kibujni?
2009. szept. 9. 17:34
Nem. Csak ha nem bírsz úgy nyomni, hogy könnyen jöjjön kifelé a baba
2009. szept. 9. 17:33

Nekem nyomta a doki, de szinte nem is emlékszem rá, csak ugye a lila foltok megvoltak még egy ideig.

Lehet, hogy nagyon jól csinálta? Akkor nyomtam amikor akartam és éreztem, hogy kell, és valahogy ehhez igazodva csinálta, inkább segítségnek tűnt.

2009. szept. 9. 17:31
Nekem nem nyomta az orvosom.. pedig én kértem :))))
2009. szept. 9. 17:30
Mindjart jon a masodik, de ezt nem szeretnem ujra, mert hihetetlen, de rettenetesen zavart abban, hogy a sajat nyomasaimra koncentraljak.
2009. szept. 9. 17:28
Ugy ertem, ez mindenkepp kell? Mert az elso babam szuleteserol a legrosszabb emlekem az maradt, hogy valaki kikonyokoli a beleimet (mar bocsanat), de mar az elso nyomastol, pedig nem volt semmi gond.
2009. szept. 9. 17:27
Minden esetben nyomjak a szulo no hasat kivulrol amikor a tolofajasok alatt nyomnia kell?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook