Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyenek a skorpio fèrfiak? fórum

Milyenek a skorpio fèrfiak? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
63. 867f9adc74 (válaszként erre: 60. - Aladin21)
2009. jan. 18. 21:20

Nyolcadik éve:-)

Eleinte nehéz volt, mert kisebb viták is hatalmas veszekedésbe torkolltak, és képesek voltunk napokig nem szólni a másikhoz pitiáner dolgok miatt..ráadásul olyan vérmérséklettel tudtunk veszekedni...aztán egymáshoz idomultunk, és nem is tudom, mikor veszekedtünk utoljára.

Szerencsére Ő halak ascendenssel bír, míg nekem abból is a skorpió virtus jutott:-)

Így általában(mindig) Ő enged.

Viszont nem elhanyagolható, hogy az ágyban tökéletes az összhang. Nem emlékszem olyan esetre a 7 év alatt, hogy valamelyikünknek ne lett volna jó.És ez alapkő egy kapcsolatban szerintem:-)

62. PiciSery (válaszként erre: 61. - Lilura)
2009. jan. 18. 21:18
Na ez ránk is igaz nagyrész, viszont rák létemre nálunk én vagyok az irányítóbb, és a féltékenyebb is:)
61. lilura
2009. jan. 18. 21:13

Rólunk-szinte szóról szóra igaz:).

RÁK - SKORPIÓ:

Ebben a kapcsolatban a Skorpió kezében van a gyeplő, és ez jó lehet. Eszményi kapcsolat. A Skorpió birtoklásra és uralkodásra törő, szenvedélyes természete kiválóan megfelel az érzékeny Ráknak. A Skorpió ereje, határozottsága a határozatlan Rákból sikeres embert csinál, míg a Skorpió érzelmi biztonságot kap a Ráktól, ami nagyon fontos, mert mindkettejük életében a központ az otthon. Erotikusan is ragyogóan megértik egymást. Az állatöv két legbizalmatlanabb jegye, mégis megtanulják, hogy számíthatnak egymásra, és a köztük lévő összhang igen magas fokra fejlődhet.

E két jegy szülöttjei együtt nagyon erős érzelmi életet élnek. Mindkettő nagyon védelmező típus, akár önmagáról, akár szeretteiről, családjáról van szó. Ha mélyebben belegondolunk, akkor a szimbólum állatok testét is erős páncél borítja, mellyel védi magát.

A munkában a Rák azokat az elfoglaltságokat részesíti előnyben, melyeket otthon is könnyen elvégezhet, a Skorpió pedig függetlenségre vágyik, amikor nem kell egy főnöknek alárendelnie magát.

A Skorpió mindig megfontoltabb. A Rák számára is fontosak az „élet nagy dolgai”, de ő könnyebben veszi az akadályokat.

Mindkét fél nagyon jó emlékezőtehetséggel rendelkezik, ami a velük történt személyes élményeket, érzelmeket illeti. Ha megkérdezzük a Ráktól, hogy mi történt a tizedik születésnapján, valószínűleg részletesen el tudja majd mesélni, hogy mit tett akkor. Ha viszont ugyanezt a Skorpiótól kérdezzük meg, ő is tisztán emlékezni fog a történetre, de ő semmit nem fog elárulni. A Skorpió ugyanis sokkal titkolózóbb. Ahhoz, hogy megbízzon valakiben, előbb el kell nyerni bizalmát. A Ráknak pedig érzéke van ahhoz, hogyan kell ezt a bizalmat megszerezni.

A szexualitásuk nagyon szenvedélyes. Szinte jellemző rá a telepatikusság, amikor egy érintés többet mond ezer szónál, és ezt csak ők értik.

Ez a kapcsolat tökéletesen működhet hosszútávon is.

Szerelem:

Ebből a kapcsolatból végzetes, szenvedélyes, örökké tartó szerelem lehet! Mindketten érzelmek által motiváltak, és képesek mindent megtenni társukért. Egyikőjük sem a félmegoldások híve, ha odaadják magukat, akkor egész lényüket adják. Mindezzel együtt mindegyikük hajlamos kézbe venni életük irányítását, de ebben a kapcsolatban valószínűleg a Skorpió lesz a hangadó. A Skorpió végletes jellemével talán megrémíti a biztonságra törekvő Rákot, de csakhamar felenged a tartózkodása. A Skorpió nemhogy felmelegíti, hanem felperzseli izzó szerelmével. Hisznek benne, hogy egymásnak születtek, ami talán így is van. A Rák az, aki a legjobban tolerálja a Skorpió soha nem szűnő féltékenységét, hiszen szeretete megnyilvánulását látja benne. A Rák mindenét odaadja és feláldozza a Skorpióért, aki elhalmozza kitüntető figyelmével, meglepetésekkel árasztja el, és a leglehetetlenebb dolgokat képes véghezvinni szerelmét bizonyítandó. Nagyon szoros a kapocs közöttük, szeretnek ketten, a sajátos atmoszférájú világukban ketten lenni, nincs szükségük társaságra, hogy szórakozzanak. Vizes jegyek lévén túláradó fantáziával megáldottan jellemző rájuk egy titkos nyelv kialakítása, amit csak ők értenek és tudnak. A titkos nyelv mellé egy különleges világ társul, amit fokozatosan maguk teremtenek meg, ami messze esik a szürke valóságtól, amiben ők a király és a királynő. Ha elvesztik egymást, azt nagyon nehezen vagy soha nem heverik ki.

Tanács: A Skorpiónak felesleges féltékenykednie, hiszen a Rák nagyon megbízható, a Rák pedig nyugodtan elengedheti magát a Skorpió mellett, az izgalmak számára sem lesznek kellemetlenek.

Szex:

Szexuális életük irigylésre méltó. Szenvedélyességük életük ezen dimenziójára is jellemző, még hosszú évek múltával is. Soha nem szeretkeznek öncélúan, csak a "szex kedvéért", csakis azzal érzik jól magukat, akit szeretnek.

60. aladin21 (válaszként erre: 58. - 867f9adc74)
2009. jan. 18. 21:12
és mennyi ideje vagytok együtt ??
59. PiciSery (válaszként erre: 54. - Lilura)
2009. jan. 18. 21:10
Akkor az enyémmel valami baj lehet, mert nem ilyen:)
58. 867f9adc74 (válaszként erre: 54. - Lilura)
2009. jan. 18. 21:10

Minden egyes szó igaz, amit leírtál!

Az én párom is skorpió!:-)

Hab a tortán, hogy én is:-S

57. herengtimea (válaszként erre: 56. - Lilura)
2009. jan. 18. 21:08
igen énis igazat kell hogy adjak,az igy igaz!!!és milyen jó is ez!!!
56. lilura (válaszként erre: 55. - Aladin21)
2009. jan. 18. 21:02
Igyekszik az ember:P. Az Én Skorpióm legalábbis ilyen:).
55. aladin21 (válaszként erre: 54. - Lilura)
2009. jan. 18. 21:01
köszönöm lilura, teljesen igazad van :D
54. lilura
2009. jan. 18. 20:52

A Skorpió pasi...a legjobb választás, ha egy igazi férfire vágysz:)!

Aki mellett Te is igazi nőnek fogod érezni magadat, mert tényleg úgy kezel, ahogy azt kell:). Aki féltékeny persze, mert hatalmas a birtoklási vágya...Aki mellett mindig csúcsformában kell lenned, mert a szépet szereti csak. Viszont akitől érzelmi téren többet kapsz, mint amiről valaha is álmodtál:). Szex terén pedig csak a legjobbra számíthatsz:P.

Ő sem tökéletes, kompromisszumokra itt is szükség van, de ha úgy érzi, hogy Te vagy az akire mindig is vágyott, akkor a tenyerén fog hordozni és Te leszel az Ő életének a kis királynője:)!

2009. jan. 18. 20:51
az én párom most lett 24, de nála nem volt ilyen szex szakasz szerintem, neki mindig is fontosak voltak a lelkiek
52. aladin21 (válaszként erre: 49. - Baster)
2009. jan. 18. 20:49

bocsi, de még csak 19 vagyok xD

idén nov 21-én leszek 20 ..

51. aladin21 (válaszként erre: 47. - Herengtimea)
2009. jan. 18. 20:45
hát így kifejezetten nem, nekem nem csak a lány "teste" számít, ilyen kapcsolatom még nem volt.
50. Baster (válaszként erre: 44. - Aladin21)
2009. jan. 18. 20:43

Hàt!Foggalmam sincs mi tèvo legyek.....

Haza akarok menni nyitni egy kis kocsmàt!Ha sikerul ès minden jò lesz!!!!

Vele?Foggggggalmam sincs!

49. Baster (válaszként erre: 47. - Herengtimea)
2009. jan. 18. 20:40

Szerintem aladin baràtunk sokkal komolyabb fèrfi a 21 èvèvel ,mint az èn T.-m 25 èvessen!

Szerintem most van abba az idoszakàba amikor mèg csak a szex kène ,h èrdekelje..ès nem!

48. Baster (válaszként erre: 44. - Aladin21)
2009. jan. 18. 20:36
Mèg nem....:(
47. herengtimea (válaszként erre: 45. - Aladin21)
2009. jan. 18. 20:31
hát ahogy néztem elég fiatal vagy még,nem volt olyan időszak az életedben amikor csak a szex számitott?és nem érdekelt a lány csak a teste?és ha igen akkor sok volt?mert azis érvényes a skorpióra hogy szeret hóditani.
2009. jan. 18. 20:15
Nálunk is szokott veszekedés lenni, de mindig az én kis skorpióm kezdeményezi a békülést, és jön oda bocsánatot kérni:)
45. aladin21 (válaszként erre: 43. - Herengtimea)
2009. jan. 18. 20:14
háát ha összeveszek a barátnőmmel utána elgondolkozok a dolgon, és akármire is jutok, oda megyek és megbeszélem vele a dolgokat, (eddig 5 percnél tovább sosem volt hosszabb mosolyszünet) semmiképpen sem folytatódik úgy az élet, mindenképpen megbeszélem a dolgokat!
44. aladin21 (válaszként erre: 42. - Baster)
2009. jan. 18. 20:10

húúú ez már tényleg dúrva "EGY RETUS PISZTOLY"

és mit fogol csinálni most ?

írt már sms-t ?

43. herengtimea (válaszként erre: 39. - Aladin21)
2009. jan. 18. 19:49
és amúgy te is nagyon büszke egyéniség vagy?mondjuk pl. ha összevesztetek a barátnőddel akkor megvárod mig ő kezd békülni?haragtartó vagy?ha valami konfliktus van köztetek sokat gondolkozol rajta,vagy éppúgy folytatódik az élet?
42. Baster
2009. jan. 18. 18:56

De mit is akarok!Egy fiù aki grefitizget èjszaka a falakra,nem hiszem,hogy meg tudnà nekem azt adni amire vàgyok!!!!

Megkèrdesztem mi az amit nagyon szeretne az èletben:EGY RETUS PISZTOLY!!!!!!Ezt vàlaszolta.....ezek utàn,hogy tetszhet mèg?Nem birom felfogni.....

41. Baster (válaszként erre: 39. - Aladin21)
2009. jan. 18. 18:53
ès azèrt mert valaki azt mondja neked,hogy komolytalan vagy megsèrtodsz?Nem bizonyitod be inkàbb az elentètèt?Hogy nem vagy komolytalan?
2009. jan. 18. 18:33
Úgy tudom elég tüzesek, szeretik a szexet, de nem túl megbízhatóak. Én csak 3 skorpió pasit ismertem, de mindegyik ilyen volt. Sok sikert!
39. aladin21 (válaszként erre: 38. - Baster)
2009. jan. 18. 18:33

ne keresd szerintem, és jelentkezik.

de ha nagyon büszke akkor lehet hogy ő vár arra hogy te jelentkezz, mert azt mondtad neki hogy "komolytalan" ..

38. Baster (válaszként erre: 37. - Aladin21)
2009. jan. 18. 18:29
De èn ne keressem,igaz?Mert ugye ha bàntanà a dolog ,biztos ràszànnà magàt....mi?
2009. jan. 18. 18:24
hát remélem!
36. Baster (válaszként erre: 34. - Aladin21)
2009. jan. 18. 18:20
ès gondolod,h utàna ràszànja magàt egy sms-re???
35. Baster
2009. jan. 18. 18:19

Szerintem egy nagy gyerek mèg....àllitòlag 2 napja nem ment haza...csavarog a baràtaival!

Akkor èn barom 27 èvesen bele esek egy 25 èves fiùba,akit nem is ismerek!Nem ismerek magamra!!!Tènyleg!!!

34. aladin21 (válaszként erre: 29. - Baster)
2009. jan. 18. 18:18

biztos nem csak azért volt veled hogy lefektessen!

és lehet ezt így nem kellet volna hogy "komolytalan" erre hirtelen én is hasonlót válaszoltam volna mint Ő , de utána rájöttem volna hogy helytelen volt, .. hátha ő is rájön !

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook