Milyenek a skorpio fèrfiak? (beszélgetés)
Nyolcadik éve:-)
Eleinte nehéz volt, mert kisebb viták is hatalmas veszekedésbe torkolltak, és képesek voltunk napokig nem szólni a másikhoz pitiáner dolgok miatt..ráadásul olyan vérmérséklettel tudtunk veszekedni...aztán egymáshoz idomultunk, és nem is tudom, mikor veszekedtünk utoljára.
Szerencsére Ő halak ascendenssel bír, míg nekem abból is a skorpió virtus jutott:-)
Így általában(mindig) Ő enged.
Viszont nem elhanyagolható, hogy az ágyban tökéletes az összhang. Nem emlékszem olyan esetre a 7 év alatt, hogy valamelyikünknek ne lett volna jó.És ez alapkő egy kapcsolatban szerintem:-)
Rólunk-szinte szóról szóra igaz:).
RÁK - SKORPIÓ:
Ebben a kapcsolatban a Skorpió kezében van a gyeplő, és ez jó lehet. Eszményi kapcsolat. A Skorpió birtoklásra és uralkodásra törő, szenvedélyes természete kiválóan megfelel az érzékeny Ráknak. A Skorpió ereje, határozottsága a határozatlan Rákból sikeres embert csinál, míg a Skorpió érzelmi biztonságot kap a Ráktól, ami nagyon fontos, mert mindkettejük életében a központ az otthon. Erotikusan is ragyogóan megértik egymást. Az állatöv két legbizalmatlanabb jegye, mégis megtanulják, hogy számíthatnak egymásra, és a köztük lévő összhang igen magas fokra fejlődhet.
E két jegy szülöttjei együtt nagyon erős érzelmi életet élnek. Mindkettő nagyon védelmező típus, akár önmagáról, akár szeretteiről, családjáról van szó. Ha mélyebben belegondolunk, akkor a szimbólum állatok testét is erős páncél borítja, mellyel védi magát.
A munkában a Rák azokat az elfoglaltságokat részesíti előnyben, melyeket otthon is könnyen elvégezhet, a Skorpió pedig függetlenségre vágyik, amikor nem kell egy főnöknek alárendelnie magát.
A Skorpió mindig megfontoltabb. A Rák számára is fontosak az „élet nagy dolgai”, de ő könnyebben veszi az akadályokat.
Mindkét fél nagyon jó emlékezőtehetséggel rendelkezik, ami a velük történt személyes élményeket, érzelmeket illeti. Ha megkérdezzük a Ráktól, hogy mi történt a tizedik születésnapján, valószínűleg részletesen el tudja majd mesélni, hogy mit tett akkor. Ha viszont ugyanezt a Skorpiótól kérdezzük meg, ő is tisztán emlékezni fog a történetre, de ő semmit nem fog elárulni. A Skorpió ugyanis sokkal titkolózóbb. Ahhoz, hogy megbízzon valakiben, előbb el kell nyerni bizalmát. A Ráknak pedig érzéke van ahhoz, hogyan kell ezt a bizalmat megszerezni.
A szexualitásuk nagyon szenvedélyes. Szinte jellemző rá a telepatikusság, amikor egy érintés többet mond ezer szónál, és ezt csak ők értik.
Ez a kapcsolat tökéletesen működhet hosszútávon is.
Szerelem:
Ebből a kapcsolatból végzetes, szenvedélyes, örökké tartó szerelem lehet! Mindketten érzelmek által motiváltak, és képesek mindent megtenni társukért. Egyikőjük sem a félmegoldások híve, ha odaadják magukat, akkor egész lényüket adják. Mindezzel együtt mindegyikük hajlamos kézbe venni életük irányítását, de ebben a kapcsolatban valószínűleg a Skorpió lesz a hangadó. A Skorpió végletes jellemével talán megrémíti a biztonságra törekvő Rákot, de csakhamar felenged a tartózkodása. A Skorpió nemhogy felmelegíti, hanem felperzseli izzó szerelmével. Hisznek benne, hogy egymásnak születtek, ami talán így is van. A Rák az, aki a legjobban tolerálja a Skorpió soha nem szűnő féltékenységét, hiszen szeretete megnyilvánulását látja benne. A Rák mindenét odaadja és feláldozza a Skorpióért, aki elhalmozza kitüntető figyelmével, meglepetésekkel árasztja el, és a leglehetetlenebb dolgokat képes véghezvinni szerelmét bizonyítandó. Nagyon szoros a kapocs közöttük, szeretnek ketten, a sajátos atmoszférájú világukban ketten lenni, nincs szükségük társaságra, hogy szórakozzanak. Vizes jegyek lévén túláradó fantáziával megáldottan jellemző rájuk egy titkos nyelv kialakítása, amit csak ők értenek és tudnak. A titkos nyelv mellé egy különleges világ társul, amit fokozatosan maguk teremtenek meg, ami messze esik a szürke valóságtól, amiben ők a király és a királynő. Ha elvesztik egymást, azt nagyon nehezen vagy soha nem heverik ki.
Tanács: A Skorpiónak felesleges féltékenykednie, hiszen a Rák nagyon megbízható, a Rák pedig nyugodtan elengedheti magát a Skorpió mellett, az izgalmak számára sem lesznek kellemetlenek.
Szex:
Szexuális életük irigylésre méltó. Szenvedélyességük életük ezen dimenziójára is jellemző, még hosszú évek múltával is. Soha nem szeretkeznek öncélúan, csak a "szex kedvéért", csakis azzal érzik jól magukat, akit szeretnek.
Minden egyes szó igaz, amit leírtál!
Az én párom is skorpió!:-)
Hab a tortán, hogy én is:-S
A Skorpió pasi...a legjobb választás, ha egy igazi férfire vágysz:)!
Aki mellett Te is igazi nőnek fogod érezni magadat, mert tényleg úgy kezel, ahogy azt kell:). Aki féltékeny persze, mert hatalmas a birtoklási vágya...Aki mellett mindig csúcsformában kell lenned, mert a szépet szereti csak. Viszont akitől érzelmi téren többet kapsz, mint amiről valaha is álmodtál:). Szex terén pedig csak a legjobbra számíthatsz:P.
Ő sem tökéletes, kompromisszumokra itt is szükség van, de ha úgy érzi, hogy Te vagy az akire mindig is vágyott, akkor a tenyerén fog hordozni és Te leszel az Ő életének a kis királynője:)!
bocsi, de még csak 19 vagyok xD
idén nov 21-én leszek 20 ..
Hàt!Foggalmam sincs mi tèvo legyek.....
Haza akarok menni nyitni egy kis kocsmàt!Ha sikerul ès minden jò lesz!!!!
Vele?Foggggggalmam sincs!
Szerintem aladin baràtunk sokkal komolyabb fèrfi a 21 èvèvel ,mint az èn T.-m 25 èvessen!
Szerintem most van abba az idoszakàba amikor mèg csak a szex kène ,h èrdekelje..ès nem!
húúú ez már tényleg dúrva "EGY RETUS PISZTOLY"
és mit fogol csinálni most ?
írt már sms-t ?
De mit is akarok!Egy fiù aki grefitizget èjszaka a falakra,nem hiszem,hogy meg tudnà nekem azt adni amire vàgyok!!!!
Megkèrdesztem mi az amit nagyon szeretne az èletben:EGY RETUS PISZTOLY!!!!!!Ezt vàlaszolta.....ezek utàn,hogy tetszhet mèg?Nem birom felfogni.....
ne keresd szerintem, és jelentkezik.
de ha nagyon büszke akkor lehet hogy ő vár arra hogy te jelentkezz, mert azt mondtad neki hogy "komolytalan" ..
Szerintem egy nagy gyerek mèg....àllitòlag 2 napja nem ment haza...csavarog a baràtaival!
Akkor èn barom 27 èvesen bele esek egy 25 èves fiùba,akit nem is ismerek!Nem ismerek magamra!!!Tènyleg!!!
biztos nem csak azért volt veled hogy lefektessen!
és lehet ezt így nem kellet volna hogy "komolytalan" erre hirtelen én is hasonlót válaszoltam volna mint Ő , de utána rájöttem volna hogy helytelen volt, .. hátha ő is rájön !
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- A skorpió horoszkópú férfiak milyenek szerintetek?
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?
- A mérleg férfiak milyenek?
- "Szűz" férfiak milyenek?