Milyenek a nős pasik? (beszélgetés)
Nem tudom,én nem vagyok irigy senkire.A másik csajra sem.Én is ugyan úgy megkapok mindent,engem is elvisz nyaralni,és még sorolhatnám.Én nem vagyok belé szerelmes,nem is leszek.
Nem tartom magam szánalmasnak,ameddig jól érezzük magunkat,és élvezzük egymás társaságát.Nem rombolok szét családot,elvenni sem veszem el mástól(jön az magától is)
Ha van valakim, mindig körülvesznek a nők. Egyszerűen nem tudják elviselni, ha a másik nő bolgod valakivel. Mire ez a nagy irigység...:-)
Mikor veszik már észre, hogy nincs annál szánalmasabb, mint szeretőként élni?
... én azt nem tartom igazán jónak, elválni csak tiszta fejjel szabad, azzal a tudattal, hogy ezt nem akarom.... ha ott van a harmadik, urambocsá még hirtelen fellobbanó szerelem is, az már nem tiszta fej... tud így hülyeségeket csinálni az ember fia/lánya. :)
... szerintem... :)
Most lapítasz? Sunnyogsz? A fülemile.
„Istenem uram,
Beh szépen
Fütyöl ez az én madaram!”
„Kendé bizony az árnyéka!
Nem támadtam én ... nah...
Alapból családpárti vagyok, de azt vallom, hogy ha nem megy, akkor el kell engedni egymást, és nem kínlódni, nyűglődni.... az élet nem kínlódásra való, hanem arra, hogy szeressünk és szeretve legyünk....
...hm... szerintem...;)
Na pont ezért nem szabad azonnal letámadni a másikat a tettért ! Egy lány sem úgy kel fel reggel, hogy ma tuti tönkre teszem valakik életét.
Az ilyen esetben a lányok is megszenvedik a helyzetet , sőt talán jobban mint a nejek többsége amikor szembesül a helyzettel. Tudnék mesélni ...
Hjaaa... ha idióta a pasi, akkor megint csak ne sírjon, megérdemelte. :))
A többi sajnabajna így van.... meg van írva kivel kell együtthaladni az úton , csak azt nem lehet tudni, hogy meddig....;) szerintem...
De bizony pedig hányan figyelmeztettük hogy ne vegye el. és ő is látta már a végén, de már megvan minden szervezve intézve, a csajnak jók a paraméterei és neki ez elég aztán kiderült hogy mégsem.
Én már nem vagyok egy mai csirke túlsokat láttam , a szerelem dolgában nincsenek erkölcsi szabályok . Akarod ,megdöglesz érte és kész.
"...ráerőszakolta magát a pasira"
Na máááá' .... ezt Te se gondolod komolyan! :o)))
Mert?
Mi a baj?