Milyen üzletben lehet gyöngyöt beszerezni? (tudásbázis kérdés)
Szia! Most tudtam csak megnézni a képet! Ebből is látszik, hogy az egyszerű milyen szép is tud lenni!
Én pl. még nem fűztem fülbevalót!
sajnos mi még nagyon kezdők vagyunk
egyenlőre csak a színeket variáljuk...hétvégén talán eljutunk oda is, hogy mintákat fűzzünk damilra))
Vannak a neten pl: letoltheto hopihe mintak (biztos vagyok benne) amik nemcsak egyszeruen sorba fuzesrol szolnak, annal komplexebbek, de nem nehez meg igy sem.
Elvezetes lesz a gyerkocnek is! ES aztan majd lehet gyonyorkodni miket csinaltatok! :)
ÓÓÓ én nagyon kezdő vagyok ebben a gyöngyfüzögetős témában!!!A fiammal készítünk ajándékokat mint pl. ajtódísz.
Egyenlőre még csak sorba tudjuk felfűzni:-)), aztán, ha tetszik majd meglátjuk....
Mindenképpen!
Meg kapcsot sem mindegy, hogy mennyiért veszel, zárószemeket, ha mindent összevetsz úgy már nem is olyan olcsó.
Aztán kell gyöngyfűző fű, meg kifejezetten ehhez cérna, ami nem szakad el olyan könnyen...
Köszi!!Akkor előtte érdemes felmérni az árakat!!!
Okos gondolat!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Rubint Rékának a (teraszán lévő) hintaágyát hol lehet beszerezni?
- Gyerekeknek való körömlakkot hol lehet beszerezni?
- Tudjátok hol lehet beszerezni fogyasztásra alkalmas desz.vízet a patikán kívül, mert ott 2l=600Ft, tudtok jobbat?
- Melyik üzletben tudnám beszerezni a Gynex cseppet?
- Hol lehet venni fésűt, milyen üzletben? Kislánynak ha valaki tud Hello Kittys fésűt hol lehet beszerezni?