Milyen porszívót érdemes venni? (tudásbázis)
Szia
Nekünk ZEPTER vizes porszívón van. De inkább csak volt. Szívásteljesítménye 0, még új korában is. (Nem tudom, hogy a víz miatt vagy mart ZEPTER)Van egy régi elektrolux Mondo, szívásteljesítménye sokkal nagyobb mint a vizes porszívóé.
Szűrő beszerzése körülményes, nehéz az elész gép, szerintem hangos, hiába szellőzettük és mostuk ki a tartályát használat után akkor is büdös, kábele rövid.
Most fogjuk kb. 4 év után kikukázni. H
Ne hallgass senkire,mert mindenki mást mond és csak összezavarodsz.
Azt vedd meg ami neked a legszimpatikusabb
samsung vagy aeg pórszívót vegyél, és porzsák nélkülit
a samsungnál van a csövénél van egy pohár és abba gyülik a nagyobb kosz, és a porszívó gyűjtőtartályába már csak egy kis púderszerű por megy be
aeg-nél egyenest megy a tartályba, de ez is szuper mert azt kiöntöd, és nem kell vele porolni mint a porzsák ürítésnél
Az én ajánlatom nem vizes porszívó, hanem "csak" porzsák nélküli: LG Cyking. Én is ilyen tanácstalan voltam, amikor vettem, és ezt egy barátnőm ajánlotta, aki ezt a típust használja, és erre esküszik. Ez volt az első ebben a kategóriában és sok gyártó ezt koppintotta le utána, de nem mindegyik sikerült ilyen jól. Ebben is sokszoros porszűrés van és HEPA filter (az egy nagyon apró lyukú mosható szivacsfilter, ami nem engedi ki a levegőbe a port), szabályozható a szíváserő, méghozzá a cső tetején, ahol fogod (ott is kell ki-be kapcsolni) és adnak hozzá egy kárpittisztító fejet, amilyen a legdrágább (több százezres) porszívókhoz van, szuperül leszedi még s kutyaszőrt is. Amit nagyon szeretk benne, hogy akkor sem csökken a szívóereje, amikor a tartály tele van - ez nagyon sok porszívónál hiba!
Én is gondolkoztam vizes porszívón, de mivel nem vagyok túl rendes, attól féltem, hogy majd jól beposhad nekem a víz, ha nem ürítem időben... így azt nem próbáltam, de ez nagyon bevált!
www.lg.hu/proddivergent.do?categoryId=050301&parentId=0503
Mindenképpen vizes porszívót vegyél, többen ecsetelték már hogy miért jó ez. Én is erre "koplalok" most, mert ez nem 5-6 ezer forint, viszont tina68 tömören, röviden leírta minden előnyét...
AGUAFILTER [ aquafilter ] vizes porszívó vízszűrős porszívó ...AGUAFILTER >>> a 99,97%-os tisztaságot szavatoló vizes porszívó, vízszűrős porszívó takarítógép rendszer bemutatása.Mely kitűnően alkalmas; parlagfű pollen ...
www.aguafilter.hu/ - 19k - Tárolt változat - Hasonló oldalak A google oldalon írd be, hogy vizes porszívó, vagy egy másik, porszivó.lap.hu é ezen az odlalon csak porszívókról olvashatsz. :)))
Csak vizes porszivót vegyél, mert megköti a levegőben az allergén anyagokat. Kiszívja a poron éló atkát, és élösködő mentes, tiszta jó illatú lesz a lakásod!!
Tiszta porszívó ügynök duma lett a végére:-DDDD
Szia!
Teljesen egyetértek Anitával, mindenképpen porzsák nélkülit vegyél, igaz a vizes jobb, de szerintem sokkal drágább
További ajánlott fórumok:
- Száraz nedves porszívót vagy gőztisztítót érdemes venni?
- Szerintetek vízszűrős vagy Hepafilteres porszívót érdemes venni?
- Milyen porszívót érdemes venni? Porzsákosat vagy papírzacskósat?
- Milyen porszívót érdemes venni?
- Milyen porszívót érdemes venni 2014-ben?
- Milyen porszívót érdemes venni porzsákkal vagy anélkül?