Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser? (beszélgetés)
Nem is vagytok ti rosszak.
A fenébe is, örülök hogy vagytok! 😁
Bírom. Nem naponta kell megvenni ezeket szerencsére.
Köszönöm az eddigi hozzászólásaidat, építő volt.
Köszönöm.
Kétfelé veszem a ruhákat.
Vannak az alkapdarabok,ebből muszáj jó minőséget venni vagy varratni,nem kell Gucci.
De:
Jól szabott farmer
Nyári vászonnadrág.
1-2 jó szövetnadrág.
Jó bőrcipő.
Jó sportos cipő.
Fehér ing
Fekete ing
Fekete zakó
Navy blue zakó
Kockás zakó
1-2 jó öltöny.
Fekete hosszú télikabát
Sál.
Ebből muszáj jókat venni,ezek évekig kitartanak.
1-2 jó bőröv.
Bőrkesztyű.
És vannak azok a dolgok,amiről érződik, hogy 1-2 szezonig tartanak,abból nem muszáj drága,akár turuból is lehet
A elgelején igen.Kb.2-3 találkozásig! Már bocs.Birod majd utána is anyagilag azt a "tempót" öltözködésben?
Az élet többségében hétköznapokból áll.Válásom utáni kapcsolatomban mindig magassarkú cipőben jártam ,csini ,modern ruhákat hordtam,lehet,hogy az önbizalmam több lett de nem biztos ,hogy én voltam az.
Most mivel a párom sportos,végre nem kell mindig "kiöltöznöm" és nagyon jól érzem magam a lezserebb ruhákban.Ez vagyok én.
Ehhez a fórumhoz többet nem kivánok hozzászólni,jó tanácsokat adtam úgy gondolom.Üdv.
Ezt senki várja el, de felfigyelnek rá.
Hatásos lehet.
Dehogy nem!
Úgy járok.
De miért is ne lehetne jobb?
Persze nem azt veszem fel.
De például, ha ki vagy öltözve, komolyabban vesznek.
A stílusod, már csak hab lesz a tortán. Ez így van!
Sajnos nem sajnos, rengeteg múlhat egy jól eltalált öltözködésen.
Miért? Hétköznap nem jársz rendezetten,tisztán?
Nyilván nem azt az inget, pólót és nadrágot fogod felvenni amit agyonhordtál.Igen a friss frizurával egyetértek.A viselkedésed ennél is fontosabb.
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Céges karácsonyi vacsorára milyen alkalmi, elegáns öltözetet válasszak?
- Csajok! Köztetek ki szeret sportosan öltözködni?
- Kisfiúnak hol tudok venni elegáns öltözetet Budapesten, reális áron?
- Kia Sportage melyik motorral szerelt változatát érdemes megvenni, ha sportosan szeretek vezetni?