Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek? (beszélgetés)
Lassan a párommal mi is oda érünk hogy babánk lesz a nevük már meg van. Páromnak nagyon tetszik az én nevem Zsanett vagyok de én ezt nem szeretném adni a lányomnak(bár én nagyon szeretem), igy ha lány lesz Árven Zsanina lesz a neve, ha kisfiú akkor Eliot Valentin, lesz. Vannak amik még nagyon teteszenek pl lány név: Nadin, Niké, Ginevra, Hanna, Jázmin, Gvendolin, Matilda, Derien,
fiú név: Trisztán, Noel, Noé, Ármin (egy baj van vele tömegesen kapják már a gyerekek), Zétény, Bendegúz, Efraim, Nátán.
Ha lányunk lesz Jázmin Amina.
Ha fiú Zsombor.
De remélem lány lesz!!!:o)
lány: Panna, Laura
fiú: Bence
egyelőre ennyi.
Nekem majd olyan nevet kell adnom a gyerekemnek, amit itt kulfoldon is ki lehet mondani konnyen, meg aposomeknak se lesz nyelvtoro, hisz ok nem tudnak magyarul.
Egyebkent igy sokkal jonn, hogy ket nemzet neveibol valogathatunk, bar az itteni nevek eleg benak :D
Mindenkeppen 2 utonevet szeretnek majd adni, hogy tudjon mibol valasztani, ha megse tetszik az elso neve neki.
Az első lány (ha lesz lányom) Csenge lesz...
Az első fiú (ha lesz fiam) Attila lesz...
a többit meg majd ráérek kitalálni, ha jönnek :)
Múlthéten volt szó valamelyik műsorban róla, hogy alig betöltik a 18-at és már mennek is nevet változtatni a mai fiatalok, vajon miért?
Meg arra is gondolni kell, ha felnőttek lesznek, akkor egyik másik név elég hülyén veszi majd ki magát(pl. Napsugár, Tündérke és társai)
Egy fiam van Bence (tudom ez sem túl férfias név, de megálmodtam mielőtt terhes lettem, hogy Bence nevű fiam lesz)
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Milyen szavakkal becézed gyermekedet?
- Melyik keresztnevet nem adnád a gyermekednek?