Milyen gyakorlatokkal lehet formában tartani a melleket? (tudásbázis)
Hmmm...
Milyen jo otleteket adtal!En is koszonom!Majd kiprobalom oket.
A váltózuhanynál számit,hogy hideg vagy meleg vízzel fejezed be?
Sajnos nekem is megereszkedtek a melleim szoptatás után,s engem borzalmasan zavar.Valahogy el kell fogadnom,de azért jó lenne,ha egy kicsit lehetne javítani az állapoton.
hatha valaki tud gyakorlatokat akkor Rubint Reka tud, akkor neki miert volt szuksege mellplasztikara?
szerintem ez alkat kerdese, a tobbi egyeb csak reklam es penzcsalas
Nekem a szülés után kissé megereszkedett a mellem, ezért én is szivesen olvasom a tippeiteket.
Én az Avontól a mellápoló krémet használtam régebben,de mivel nem állandóan és nem folyamatosan, ezért igy sok értelme nem volt, de egy tubust elkentem magamra.
Az én anyukám is pont ezt a váltózuhanyos dolgot csinálja fiatal kora óta.Most lesz 47 éves.
És 3 gyerek után is olyan mellei vannak mint sok fatalnak! Lehet hihetetlen, de nagyon sokat számit ez a fajta zuhanyozás:)
Csak szorgalmasan!:) Minden nap pár perc, de megéri!!!
Hát, hogy mennyire hasznos, és mennyire hozza helyre a dolgokat, azt nemtom, de néhány gyakorlatot tudok mondani!
-Földön hanyatt fekvés 0,5-1kg-os súlyzó v. ásványvizes palack stb. a kézbe, oldalra nyitás nyújtott karral, aztán zár.
-Ugyanígy a földön fekve félig hajlított összezárt kar emel a fej mögé a földig, majd vissza.
-Aztán még mindig hanyatt fekve kezek a fej felett(mögött), pár cm-re a földtől, és felváltva emelgetni, de közel a földhöz!
-Fekvőtámasz(női)
-Tenyereket összeteszed, és erősen összenyomod.Az újjak nézzenek előre, aztán lefelé, majd felfelé.
-Törölköző két végét megfogod, jó erősen meghúzod, majd ellazítod(remélem nem szakad el:))
Hát, hirtelen ennyi jutott eszembe! Remélm érthetően írtam le!?
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?
- Kisgyermekgondozó-nevelő képzés esetén milyen formában várják el a gyakorlati naplót?