Milyen ékszereket hordasz, szereted a bizsut is vagy csak az eredeti vonz? (beszélgetés)
Utálok mindent ami bizsu...
Az aranyaimat csak arra használom hogy néha nagy családi összejöveteleken megutáltassam magam a nem szeretem rokonaimmal, (meg azokkal is akiket szeretek) egyébként bedobvom lelkifurdalád nélkül a zálogházba ha olyanom van. Az ezüstöt szeretem:-)
Abból is azt ami már minimum 100 esztendős:-)
A bizsut nem bírja a bőröm,egy vékony aranylánc van a nyakamban amit a mamámtól kaptam,arany fülit 2éve karácsonykor kaptam a gyűrümet kislányom születésekor a férjemtől.És még egy vékony karkötő.
Mielött az arany fübevalót kaptam,csak ezüstöt hordtam mert az tetszett,a nyakláncot akkor is de csak a poló alá tettem.
Sziasztok!
Nálam az a helyzet, hogy nagyon tetszenek a szép bizsuk, csak sajnos allergiás vagyok rájuk:(
Nem bírja a bőröm, sem a nyakamon, sem a fülemben, sem a kezemen, fémallergiám van, és csak az ezüstöt vagy az aranyat bírom elviselni:)
Én is imádom a bizsukat,hiszen egy trendi cuccot nagyon feldob egy-egy magam készítette,vagy éppen kirakatban meglátott szett....
És az is külön élvezet,ahogy reggelente a cuccaimhoz összeválogathatom őket:D
Az aranyaimat nem igazán hordom én sem,igaz,szerencsére nincsen sok,az értékesebb gyémántos cuccaimat pedig váláskor vissza adtam.
Én nagyon felemásan állok az ékszerekhez.Rengeteg van és azt veszem meg,ami megtetszik,inkább a különleges érdekel,mint a drága.Ebből következik,hogy rengeteg bizsut hordok.
Az ezüst is vonz,de az aranyaimat alig-alig veszem fel,ezeket szinte mind kaptam,illetve örököltem./sajnos/
Vajon ti hogy álltok ezzel?
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet az ezüst ékszereket tisztítani?
- Tudtok Budapesten olyan zálogházat, ahol korrekt árat adnak antik és egyéb ékszerekért ?
- Arany felvásárlás - Hová érdemes most az arany ékszereket eladni?
- Hol javítanak, pótolnak swarovski ékszereket?
- Tudna valaki olyan helyet, ahol vásárolnak brill köves ékszereket Budapesten?
- Sziasztok!Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudok venni nemesacél ékszereket Budapesten?