Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Rétsági kormányprogramban ma voltam és kérdeztem leszek a előbb Fht.
Azt mondta a hölgy, hogy 22.-én elindítják a kifizetéseket elvileg itt szilveszterig a postán is megjön. Persze ez nem Szentírás.
Kőbányán valaki kapott fht-t posta által?
Köszi😊
Be kell jelentened a bal kéznek, hogy a jobb kéz mit csinált.
Azaz az egyik kormányhivatalnál(ahol igényelted az FHT-t anno) jelezned kell, hogy a másik kormányhivatal(a munkaügyi) megszűntette az együttműködést(kirúgott).
Akkor majd esetleg még el is verik rajtad a port, hogy miért nem jelentetted ezt 8 vagy 15 napon belül(hiszen honnan tudhatnák ők a 21. században) és visszakövetelik -kamatokkal együtt- azt, amit kaptál(a kirúgás napjától)
Sziasztok!
FHT-t kaptam és ajánlott egy munkát a munkaügyi de nem vállaltam el.És emiatt kitöröltek a rendszerből.Viszont ennek már 2 hónapja és még mindig küldik az FHT-t.Most ez miért van?Mit kell ez esetben csinálni?
Pénteken volt a kiutalas...
Neked jött?
Értem.gondoltam.
Köszi a választ.
Akkor valamit rosszul tudtam!
Múlt évben kaptál?
Ha nem - pont ugyanannyit adnak idén is.
Hacsak nem változott valami a jogosultságaidon.
(Múlt évben az a kb 4 millió ember kapott, aki valamilyen címen a nyugdíjfolyósítótól kapott ellátást. Az FHT pedig nem tőlük jött/jön)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?