Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
sziasztok!
fejér megye családi postán
Nem èrtem miért kell vitázni állandóan a másikat miért kell lemondani ez az oldal elvileg azért van hogy érdeklődjön mindenki mikor lesz családi mindenkinek a saját dolga mikor mire ès hogy költ várja e vagy nem.
Tuti hogy nem dolgoznak.Hosszú hétvége lesz.
Sziasztok.Napok óta olvasom,h ki miket ir.
1et tisztázzunk.
Csak örülni lehet annak hogy előbb megkapjuk a családit meg ilyeneket.
Mert hivatalosan November 5.-ig kell a számlán rajta lennie.Postásoknak meg 8.-ig.
Tehát ha valamilyen malőr miatt mégsem kapnánk meg holnap.Akkor sem lehetne lázongani.A törvényben előirva ugy van h a szamlan a hónap 5dik napjaig a postan pedig a hónap 8dik napjaig.
Tehát nyugalom!!!!
Amugy szerintem holnap rajt lesz. ;-)
Sziasztok! Posta ma kézbesíti a cspt. Számlán holnap írják jóvá.
Postán dolgozók, nem ide tartozik, de lenne egy kérdésem! Pénteken dolgoznak a kézbesítők? A gyerekemnek küldök pénzt, ha holnap nem kapja meg, pénteken kiviszik? Kösz a válaszokat előre is. (Gyöngyösre küldeném) Pusszantás mindenkinek!
Sziasztok üdvözlök mindenkit hencsy vagyok 😁
Én már régota olvasgatom eszt az oldalt de ugymond ebben a csopiban új vagyok 😁
Láttom mindig azon megy a vita hogy ki mikor kapja meg a családi potlékot !nyugodjon meg mindenki holnap már a számlások is kapnak persze tisztelet a kivételnek mielött kiosztanna bár ki 😁
Sajnos ez előfordul...itt nálunk is volt már hasonló fèlrevezetès...
Na erről ennyit össze vissza beszéltek a postásunk is meg tegnap nekem a Mák hogy elutalták. Kár már rajta gondolkozni holnap reggel rajta lesz. Ma már biztos nem!
Igen,ugyanaz a szabály mindkettőre a folyósítás esetében.
Majd eldönti mindenki maga hogy hol akarja kapni.èn nem sajnálom attól aki postán ma megkapja èn meg holnap.
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozó téma,de nem tzdja valaki hogy a családit és a fogyatékosságit egy napon hozza a postas?
agyon kéne ütni azt a postást :D ma tuti nem lesz számlásoknak,mert ők nem tartoznak a 4 órás utalásba :D majd holnap csak
Igen,ezzel csak az a baj,hogy aki meg tènyleg várja ès meglát egy kèt ilyen hozzászólást elkezd remènykedni utána meg jól pofára esik...nem szèp dolog fèlrevezetni másokat ,,azt hallottam innen onnan"szöveggel.de ezaz èn vèlemènyem...
Az internet varázsa bárki bármit irhat arc nélkül és pesze hogy sokaknak számit ez a kevés pénz is bár ne számitana
Ez így igaz...de ha a postás mondja...😂
Csak idegesítő az emberi butaság.
Sziasztok vitát nem nehéz sajnos generálni föleg ha páran csak idöt elütni jönnek ide mindenki nyugodjon meg és kitartást szép napot
Miért kell ilyen őnzőnek lenni?
Sziasztok sokan itt olyan írnak ami nem igaz egy napon már nem múlik a családi.van egy ismerösöm aki azt mondta őt nem èrdekel a családi mert úgyis odaadja a gyerekènek és abból azt csinál amit akar na de az a gyermek nem olyan hogy betudható osztani hanem előszobája a haverjaival.Es utánna meg rohan az anyukájához hogy elfogyott a pènze de ö még nem ad neki mert odaadta a csaladit neki.Hát így van ez.Szèp napot mindenkinek.Kitartás a sok anyukának.
További ajánlott fórumok: