Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Tisztelt Ügyfelünk!
A 2018.12 havi családi pótlékot várhatóan 2018.12 hónapban utalni fogjuk. Az utalás pontos dátumáról információnk még nincs.
Tisztelettel:Család-és Lakástámogatási Osztály Ügyfélszolgálat
Én is ezt írtam,le már a múlt héten.
Szia. Azt már mindenki el is felejtette szerintem.
Sziasztok gyermekvédelmis utalványt kapott már valaki? A környék települések mind megkapták már több mint egy hete csak nálunk nem
Tisztelt Ügyfelünk!
A Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Családtámogatási Ügyfélszolgálatára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
A 2018. december hónapra járó családtámogatási ellátások előrehozott dátummal kerülnek kiutalásra, a lakcímre utalandó családtámogatási ellátások 2018. december 17. dátummal, míg a bankszámlára utalandó ellátások 2018. december 19. dátummal.
Felmerülő kérdéseit a Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Családtámogatási telefonos ügyfélszolgálatán, az (1)-452-2910, (20)-881-9535, (30)-344-0045, (70)-460-9005 számokon is felteheti munkatársainknak, valamint tájékozódhat a www.kormanyhivatal.hu című honlapunkon.
Sziasztok!Csak a családit vagy a gyest,gyedet is kiutalják decemberben?
Szia ! Az ilyet úgy imádom mikor még maga a hivatal sincs tisztában a dolgokkal 😏🙄
Szia! Még az ügyfélszolgálat sem tud erre biztosat mondani..:D Elméletileg az iskola hivatalosan küldi a jogviszony adatokat, de az ügyintéző azt is mondta, hogy a biztonság kedvéért nem árt beküldeni a tanulói jogviszony igazolást..:D
Szia igen mindenképp menj be a hivatalba ők adnak nyomtatványt amit a sulinak kell kitölteni
Sziasztok ! Nekem olyan kérdésem lenne , hogy a nagy lányom januárban lesz 18. Ilyenkor megszűnik a családi vagy igazolni kell hogy tanul nappalin még ? Vagy egyáltalán hogy működik ilyenkor ?
Köszi az érdemi válaszokat .
Szia. Gratulálok a babához! 8 nap az átfutása az anyaságinak. Ez biztos,most lesz a manóm 5 hónapos. Nálam is így volt.
Biztosan. Szomszéd barátnőm is postai úton kapta. Csodálkozott hogy hamar jött. Gratulálok a bébihez!!
Köszike remélem a posta is gyors lesz 😃
Most néztem utána 8 nap. Soron kívül utaljàk. Úgyhogy bőven megkapod ünnepek előtt.
Ja értem. Ha jól emlékszem kb. Olyan 8nap. Az elég hamar megvan😁 kisfiú vagy kislány a bébi?
Köszi szerdán tudom beadni mert kedden kapjuk az anyakönyvit
Szia. Szerintem ha sietsz még megkapod
Elég nagy hiba és kereskedelmi fogás!
Most majd minden család jól kiköltekezi magát (megdobva a statisztikát, hogy milyen jól élünk), aztán januárban majd ülhetik körbe a száraz karácsonyfát.
Ki mikor kapta meg az 1 szeri anyaságit beadás után? Ha szerdán be adom a papírokat karácsony előtt megkapom szerintetek?
Az ONYF már megszüntetése és jogutódja a MÁK!!!!!EZ többször meg lett írva.Így én is a MÁK egyik szervezeténél dolgozom jogászként,a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál.Ez is a Másikhoz került az ONYF megszünése után!
mák honlapnak senki ne hidjen mert onyf utalja a csp-t meg a hirekbe is mondták dec 2szer utalnak ünnepek miatt loool
Nincs vita. Nem lesem a postást, így nem tudhatom.:)
A kormányhivatalból mondták a 20.-át.Hivatalos,a kételkedőknek is!
Csak nem az a hivatalos ha még decemberben kiutalják
Szia!
Ez az Államkincstár oldalán szerepel. Ezt venném hivatalosnak.
További ajánlott fórumok: