Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Nálunk az ügyintéző inkább azt mondta hogy hétfőre, nem kizárt hogy lesz pénteken de azt mondta inkább hétfő..
De állítólag már múlt hét pénteken lezárták
Akkor a két havi az a december, januari?
Az adott havi meg március legelején lenne?
De ha az már zárással nem fért bele, akkor gondolom azt is hóközi utalják ki a masik kettővel.
Sziasztok!
A két havi visszamenőleges különbözetet megkapod pár napon belül hóközivel,az adott havival meg már az emeltet.
Én is így kaptam 2 hete!
Sziasztok.
20-án kislányom megkapta az emelt csp-os papírt, s bekarikázták neki a 2 hónapra visszamenőleg részt.
Amikor beadtuk a papírt mondtak h pénteken van zárás így abba n esik bele, de soron kívüli utalás minden nap van.
Nem tudjátok ienkor hogy van a különbözet kiutalása?
Ez a hó ap visszamenöleg a december januárra vonatkozik, s a februárit is vele utalják most külön, v hogy értelmezhetik ezt?
Már megint kabaré ami itt megy🤔😏
Lehet....mondom lehet 1-én rajta lesz...de sztem tartalékoljon mindenki hétfőig..aztán legyen kellemes csalódás,mintsem egy kaja mentes hétvége ..esetleg!
Itt már nincs garancia semmire,akkor és úgy utalnak ahogy akarnak,kimagyaráznak mindent.
Legyen szép napotok,és ne stresszeljetek mikor jön,1x megérkezik :)
Sziasztok .
Nem értem sokk ember mért van fent ezen az oldalon , ha neki mindegy mikor van a számlán a pénz , el kéne olvasni a fórúm nevét. Én is voltam úgy, hogy nem érdekel mikor van útalás .De az ördög nem alszik. Senkinek nem látunk bele az életében.
Sziasztok!
Nemtudom, hogy mit nem értetek!
Februárban elseje péntekre esett és pénteken meg is kaptuk a Családit. Március 1 is péntekre esik! Akkor mikorra várható a számlára érkezés?
E L S E J É R E !!!!
Mostmár az utalás napján érkezik a Családi is.
Hogy-hogy nem utal hétfőn az OTP???
Ilyet még nem hallottam. Miért nem utal?
RE: ÉRDEKLŐDÉS
Családtámogatási és Szociális Ellátási Iroda CST Bp Váci út 71cstam.uszi@kh.allamkincstar.gov.hu 2019. 02. 20.
részletek
Tisztelt K.....r Szilvia!
Tájékoztatom, hogy a február havi családtámogatási ellátások folyósítása 2019. március 1.
Előreláthatólag a bankszámlára könyvelés napja is 2019. március 1.
Tisztelettel:
EPTWEIUPMIEE
Szabó Andrea
ügyfélszolgálati szakügyintéző
Budapest Főváros Kormányhivatala
VIII. Kerületi Hivatala
Családtámogatási Főosztály
Cím: 1139 Bp., Váci út 71.
Postacím: 1388 Budapest Pf. 74.
Tel.: 1/452-2910, FAX: 1/350-2522
Call Center: 20/881-9535, 30/344-0045, 70/460-9005
Honlap: [link]