Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szép estét mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék hogy meg fogom-e kapni az árvaellátást (tudom nem ide tartozik) ha ebben a hónapban a nyugdíjfolyósító igazgatóság kiküldte nekem a papírt arról hogy igazolnom kell azt hogy folytatom tanulmányaimat? (Természetesen folytatom) Tehát hogy befolyásolja-e ez vagy elég bemennem az iskolába a jövő hónapban is hogy kitöltsék a papíromat? :)
Na akkor jól mondta a navos köszi én is így gondoltam 😂😂😂
Nem kell semmi bejegyzett élettársi kapcsolat. Nem is lehet, hiszen nem barátnőd van ,hanem pasid.
"Bejegyzett élettársi kapcsolatot két nagykorú (18 év feletti), azonos nemű személy köthet."😂🤣
Na meg azt nem tudom miért kell bejegyeztetni? Hisz már 11 éve ugyan az a címünk de nem vagyunk házasok.
De engedik azt mondták nem kell bejegyezni semmit.
Szia! Igen ez így van! Amíg egyedülálló csp kapsz nem tudsz adót osztani azokra a hónapokra. Amint megváltoztattad már igénybe vehető. Arra még figyelj oda hogy tavalyinál igénybe lehetett venni ha csak együtt éltetek idén vagyis ha jövőre adjátok be már kell hozzá vagy hivatalos bejegyzett elettarsi papír vagy házasság. Anélkül már nem engedik a megosztast.
Hát te is okos vagy ezzel a bugyuta hozzászólással😬😬😬
Okosan csináltátok,ehhez csak gratulálni lehet...és nem bántásból.
Azért mert az egyedülállo családit kaptam és így elestünk 400 ezer Ft tol de holnap megyek a mákba le mondom a gyest mert párom igényli a gyedet és le mondom az egyedül álló családit is így jövőre tudjuk érvényesíteni a családi adókedvezményt mivel én már megyek vissza dolgozni 6 órába így jövőre párom igénekli majd 3 gyerekre az ado kedvezményt én meg 1 re mert az ő órabére több lesz mint az enyém így tudjuk megosztani.
Szerintem szedjétek össze a papírokat és könyvelővel csináltassatok önellenőrzést!
Boszika!
4 gyereknél ahhoz hogy a maxot kitudjátok használni (nekem ezt mondták)350ezres fizu kell.Vagy pedig megosztva.
Nálunk is 4 gyerek van,férjem se keres 350-et,de fullos a kedvezménye a fizujához képest...jövőre mi is megosztjuk,mert igy a semmiből ő sem tudja visszaigényelni a fennmaradót...már ami a max fizuhoz jó lenne..
Én se tudtam. Nem tudtam visszaküldeni a munkáltatónak a családi adókedvezmény érvényesítéséröl a papírokat. Mert közben elküldtek és most nem tudom mit tegyek lehet járna is pénz vissza
Bocs, miért nem kaptok vissza? Tudtátok érvényesíteni?
Sziasztok. Számlaszámot akarok váltani a családi pótléknál. Meg tudnátok nekem mondani hogy melyik szervhez kell ezzel bemenni? MÁK vagy kormányhivatal? Előre is köszönöm.
Postás hozta a a CSedet Fejér Megye
Köszi már utána jártunk nem kapunk vissza semmit.
Van navos fórum Hoxán. De a munkáltató által kiadott adóbevalláshoz az igazolás de elvileg nem kell semmi mert a Nav-nak is meg vannak az adatok.
Sziasztok az adót szeretnénk vissza igényelni a 4 gyerek után milyen iratokat vigyünk az apehba?
Sziasztok Gyedet kapott valaki? (Hajdú Bihar)
Csed-et kapott már valaki? Nekem még mindig nem utalták. (Heves megye, Eger)
Nekem mindíg családival együtt hozta.
Sziasztok
Esetleg megtudnátok mondani hogy a gyedet mikor szokta a posta hozni?
Délelőtt hozta a postás a családit.fejèr megye
Budapest, Bosnyák téren volt ma családi. Csak épp a postás nem hozta fel.... :/
Kecskemét,postás nem hozott családit
Szolnok megye családit, gyest most hozta a postás.
Sziasztok. Baranya megyében póstás hozta a családit.
További ajánlott fórumok: