Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
En azt tegnap kaptam a 2 nagyra,a kicsire még nem.Dolgozzàk fel a hiánypótlást.Online adtam be a kerelmeket,minden jol ment...a csp-re jott a hatarozat h a donest 60 napjuk lesz meghozni,indok semmi.Hivtam másnap őket h mi az oka.Hiánypótl@s,m a 2 nagyobb nevet nem îrtam be,amit az ügyintézô sorolt egyébként,minden adat előtte volt hiszen evek óta kapom a csp-ét rájuk.Még megkérdezte,h kirepültek már a családból.Majdnem mondtam ha ja,egy 9 meg egy 13 eves önellátó lent saját keresettel.🤣🤣🤣🤣A lényeg h gyorsan megcsináltam a pótlást online,najd újra hîvtam őket h tuti akkor a dolog.Ürge 10 percet mazsolázot,m fától az erdőt nem latta,majd éljen megtalálta.Kérdem tôle h akkor okes...a válasza:gondolom îgy már az lesz.8 napjuk van elbîrálni es utalnak.
Tegnap h nem jött a gyes es felhîvtam őket,rá kérdeztem a csp-re,h akkor rendben van es 8 nap a beadástól.Válasz:nem tudom megigerni,de a hónapba még megkapja.🤣🤣🤣🤣No comment
Az előző évekhez megszokottan, most is előrébb hozzák a januári pótlék kifizetését, ezért már karácsony előtt kézhez kapják a szülők. December 2-án fogják utalni az összeget első körben, míg a második kifizetés a tervek szerint december 19-én zajlik majd. Valamint, akik készpénzben kapják a támogatást, azok december 3-4-én, illetve december 20-21-én vehetik majd át.
(Én ezt nem értem már komolyan)