Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok!
Februártól családpótlék emelés lesz? Köszi válaszolj
Jó reggelt. Itt egy link, itt leírnak mindent, milyen feltételeknek kell megfelelni.
[link]
Sziasztok valaki gudna segiteni nekem hogy 4 órába dolgozik a férjem igy igénybe tudjuk venni a falusi csokot ?
Ha igaz lenne minden ezzel lenne tele,nem csak egy zugoldalon lenne megosztva kisbetűkkel.
Nem.
Ez az oldal egy nagy kamu.
Amúgy ez a hír, évek óta kering, csak a dátumot írják át🤷
Bármikor beadhatod, márciustól kezdik kifizetni.
Jó reggelt. Minél hamarabb, annál hamarabb dolgozzák fel, s kapod majd meg a lényeg Májusig, mindenképp mert akkor van az adóbevallás.
Hello tudna valaki segiteni, hogy mikort lehet az gyerekek utan visza igenyelni adokedvezmeny mikort lehet be vini papirt es visza igenyelni ,?
Sziasztok!
Tavaly vizsgázott a nagyfiam, a vészhelyzet miatt június 30-ig kaptuk a családi pótlékot, az adóvisszatérítésnél addig jár utána az adókedvezmény? Mert mi most igényeljük majd egy összegben ami visszajár.vagy csak májis 30-ig?
Szia igen jár az emelt családi
[link]
Útvonalterv:
1123 Budapest XII. kerület - 15:14
1021 Budapest II. kerület Hűvösvölgyi út 116 - 15:40
Egyéb információk:
Útidő: 26 perc
Gyaloglás kb: 7 perc
Várakozás kb: 4 perc
Utazás kb: 15 perc
Részletes útiterv
Gyaloglás
15:141123 Budapest XII. kerület
48m gyaloglás (1 perc)
15:154 perc várakozás
56 (villamos)
Déli pályaudvar M - Vadaskerti utca
Lássam a megállókat Lássam a térképet
15:19Déli pályaudvar M
15:21Széll Kálmán tér M
15:23Nyúl utca
15:24Városmajor
15:25Szent János Kórház
15:27Nagyajtai utca
15:29Budagyöngye
15:30Akadémia
15:31Kelemen László utca
15:33Zuhatag sor
15:34Nagyhíd
15:35Vadaskerti utca
Gyaloglás
15:35332m gyaloglás (6 perc)
15:401021 Budapest II. kerület Hűvösvölgyi út 116
Sziasztok. Budapest Délitől, hogy lehet eljutni tömeg közlekedéssel a Vadaskertbe? Köszi a válaszokat
Szia köszönöm a válaszod. Valószínűleg félre számolták neki. 2 gyerek van nála és nálam is 😊 tőle vagy levonják vagy nem kap a következő hónapba :)
Szia! Szerintem ez rendben van így.Az ellátásokat utólag fizetik ki,mint a munkabért.Megkaptad a novemberit és a decemberit,a januárit pedig majd február elején küldik.
A szobatársadnál olyat tudok elképzelni,hogy több gyerkőce van.2,illetve 3 gyermeknél magasabb gyermekenként a családi pótlék,ezért a novemberi és a decemberi különbözetet is kifizették,ami a másik gyermeknek,vagy gyermekeknek jár
Sziasztok érdeklődnék, hogy November 6.kán született meg a kisfiam január 4.kén igényeltük meg a gyest családit. Január 7.kén kaptam utalást 134.466ft ebbe 2 hónap csp 2 hónap gyes és az anyasági van benne.. November 6.kától igényeltem. A szobatársam is.. Ő hogy kapott 3 hónapot plusz anyaságit? Próbálom elérni az illetékes hivatalt de eddig még nem sikerült.
sziasztok. Érdeklődnék, hogy van e akinek a gyermeke érintett epilepsziában?
Az komoly. A fiam 2017-ben feküdt a gyermekpszichiátrián a Heim Pálba,ott szólt az ottani orvosa,hogy jár. Bár mi a mai napig havonta hordjuk pszichológushoz és pszichiáterhez is.
Itt Székesfehérváron nekünk azt mondták nem jár és nem is kapjuk ...pedig már két éve Adhd-s amiről van papirunk
Ki az orvosotok ha megkérdezhetem? Nekünk Dr.Sófi Gyula. Nagyon jó szakember. De amúgy az orvos megmondja.
Szia. De jár emelt családi. A fiam ADHD-s ritalint,stratterát és ripedon helyett(hiánycikk) perdoxot kap. Volt egy hetet Heim Pálba is.
Köszi a gyors választ hàt akkor sajnos marad az old meg magad mozgalom szomorú dehàt erràmîthattam😏
Szia! Nincs emelt családi pótlék sem támogatás.Az én fiam is Adhd-s.Ritalint szedett ami majdnem 6000ft.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy sajnos úgy néz ki hogy a kisfiam ADHD.s most folynak a vizsgàlatok valôszînű gyógyszeres kezelésre is szükség lessz bizotsàg elé is küldenek esetleg van itt valaki hasonlô helyzetbe .Ilyen esetben jàr e esetleg emelt csalàdi? Ne értsetek félre nem a fiam betegségêből akarok hasznot csak érdekel van e valami én tàmogatàs mert sajnos nem közlik az ilyesmit szeretik nagy titokban tartani az illetékesek
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy jár-e még a családipótlék a fiamra, aki decemberben töltötte be a 18.életévét de esti (levelező) tagozaton tanul. Vagy ezt jelezni kell, hogy tovább kapja? Köszönöm a válaszokat.
Postán kérd vissza. Ha Nav felé tartozol, azt le is kapja, ha máshova, akkor nem. De mindenképp postai úton kérd a kifizetést. Szerintem kérj meg egy könyvelőt, hogy csinálja meg neked.
Sziasztok. Hová tudok írni, ha nem kaptam meg a táppenzem??
További ajánlott fórumok: