Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
megjött komárom-esztergom megye:)
Ha a MÁK ma utalta el,akkor csak hétfőn lehet levenni.Egy munkanap mindenképp kell az átfutásra.
Szabolcs megye OTP számlán van.
A taj számomat kérdezte meg, az alapján mondtameg, hogy ma utalták el. A pontos összeget is tudta.
Most már abban reménykedem, hogy talán volt annyi gerincesség bennük, hogy úgy utalták, hogy azonnal lelehessen venni.
gyerekek 4-5 éve sírtam utoljára de ezeket a sorokat olvasva elszorul a torkom nekem is,mennyien küzdünk "kenyérproblémával".Szörnyű ...és én még szerencsés vagyok mert már pelenkára nem kell mert az egyik 10 a másik 4 éves......:-((((((((((
Kell a "kiskutyának" a far-hát meg a csirkeláb.:(
Legyen úgy.Ha ma nem lesz rajta fizetnek kamatot?
Most voltam a barátnőmmel OTP-ben.Megvan a pénz,csak az sms-szolgáltatás akadozik náluk.A párom is kivette reggel a fizuját,de sms-t még nem kapott.
Az én ügyem is rendeződött,megvan a csp,az apeh meg menjen,ahova kívánom őket!!
akkor ki hazudik? Mert állítólag a megyei Mák tegnap utalt 8.45kor :D Megyek bőgni én is
ráadásul ma van az elsős fiamnak a mikulás és vinni kelett sütit meg üditöt hát sajnos reggel 500 ft volt aból vetem egy olcsó üditöt meg egy ropit enyíre telet szegénynek
Na ez az az érzés amit honatyáinkkal is ki kellene próbáltatni és akkor talán nem faragnák a pénzeket mindenféle ügyes dolgokkal, az ilyen eset pedig nem fordulna elő!!! Ne szégyeld magad, nincs miért!!!Rengetegen vannak így csak nem vallják be, vagy nem tudsz róla.
csongrád megye, legalábbis Makó ma magasról le lesz tojva :S
Püspökladány OTP megérkezett! :)
Bezzeg a nyugdíj már rajta van.Nekik nagyon kell mert sok kis gyerekük van akiknek enni kell adni.
Nálunk a cégnél ha valami gebasz van bent kell maradni ,vagy túlóra hétvégén!
Ők is bemennek majd ,hogy a családok ne maradjanak pénz nélkül?
Most kérdeztem itt cegléden már számlán van a pénz!!! De sms nem jött csak az otpdirektet kérdeztem
A pesti tákiszt hívtam. MA utalták el cspt. Nem tudja miért,valami gond volt. Úgy látszik mi csak hétfőn kapjuk meg.
Én megyek a WC-be kibőgöm magam.
Aztán valamit ki kell találnom a hétvégére.
Makón az erste állítja, hogy utalást sem kaptak
hát igen. SEnki se foglalkozik velünk csak azzal hogy minél több pénze legyen a banknak, no meg az államnak. De kitartás HÁTHA vannak még csodák.
Úh szegény:(( Jobbulást a kicsinek!:(((
nekem meg egy sincs és még hozzá hasmenésse van a kicsinek
Sajnos nem tudom. a bankok nem közölnek velünk semmit. Csak a pénzt vonják TEKNIKAI hiba nélkül:) Valószínűbb hogy ülnek rajta. Szerintem várjon mindenki ha TUD. előző hónapban délután 4 órakor kaptam meg.
Sziasztok!
Az OTP-nél van valami gubanc, de -állítólag- mindenki megkapja ma a pénzt.
Felhívtam őket, mert Édesanyám sem kapta meg a nyugdíját, és azt mondták, mivel sok az utalás a mai napon (gyes, családi, nyugdíj + még valahol fizetések is), a rendszer túlterhelt, de rajta lesz a számlákon.
Csak azt nem értem, hogy ha ezt előre tudták (márpedig előre tudták), akkor miért nem lehetett előre felkészülni rá? Mindenkinek szüksége van a pénzre...
Én drukkolok Nektek, hogy megkapjátok ma!
+++++++++++++++
nekem is ez a megérzésem sajnos reggel óta:-((((((((((,holnap mikulás ünnepségre mennénk a gyerekekkel....
Nálunk a fiúk 8,5 és 3 évesek,kislányom 10 hós.Szégyen,hogy ezt bármilyen korú gyermeknek meg kell élnie.:((((Nem mondanám,hogy mi tehetünk róla....
Az én lányom ma reggeli nélkül ment el a suliba, mert annyi pénzem nem volt, hogy adjak neki kiflire valót:((((( Szerencsére a napközije be van fizetve, így a suliban fog majd enni. Mikor mondtam, hogy nincs ma reggeli, mert nem kaptam meg a pénzem azt mondta nem baj anya, majd kérek valakitől kaját a suliba, mert sok olyan gazdag osztálytársam van aki nem eszi meg a szendvicsét amit az anyja pakol, inkább a büfében vesz édességet. Majd kérek tőlük szendvicset! A pofámról lesült a bőr:(((((((( Alig bírtam a sírásomat visszatartani:((((
További ajánlott fórumok: