Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Mi pénzben kapjuk és minden hónap 5. Ig a postás hozza
És a Gyed? Az is ki lesz fizetve? :)
Sziasztok! Az általános iskolásoknak mikor utalják az ösztöndíjat,nem tudjátok véletlenül?
sok helyen még pénzben folyósítják a laksfenntartásit
Nem egyébként sem folyósitják pénzbeli ellátásban!
Középiskolások hiányszakmás ösztöndíja, február-március havi számlán van.....akik buktak félévkor,azoknak már nem jár.
[link]
Itt van fent hogy mikor lesz a családi pótlék és a többi
Szia.A lányomnak az osztályába fele diák bukott és azok nem kapnak ösztöndíjat azt írta a csoportba az osztályfőnök
Jó isten gyere le atya világ pedig egyszerű matek 🤣🤣🤣
A lakásfenntartási támogatást azt nem a szolgáltatónak küldik és neked annyival kevesebb számla érkezik havonta?
Én úgy tudom megszűnt a pénzbeli kifizetés, csak természetbeni juttatásként vehető igénybe.
Sziasztok. Bocsi ezért a kérdésért de megkérdezem.
A lakasfentartasi támogatást is megkapjuk előbb? Köszi a választ.
És az időskorúak járadékot is előbb küldik?
Engem nem érdekel én nem azért szültem de ami jár nekik az jár..
Igen tudom egyedülálló vagyok amúgy és nekem azt mondta 15 000 egy családi gyes 28500 szóval mindenképp valami nem jo
Sziasztok. Jézus elkeseritô.
Most komoly,hogy egy valamit 100x kell elmondani/leirni?
Felnőtt emberek vannak itt. Postai uton a csalàdit 29.- töl hordja a podtâs. Posta függü. De 31.- ig mindenki meg kapja. 29.-én soknak màr viszi!! 🥺
Ha az adóról kérdezne valaki!!
Aki postàn kérte a 30 napra tegyen rà + 3-4 napot mert ahogy megkapja a posta nem fizeti ki egyből. Ez igy van a csalàdival is. Ma utaltak a postának màr. A kàrtyàsoknak hétfőn utalnak ami kedden levehető.
Az egy dolog.3 gyerekre a családi 48000ft,ha egyedülálló vagy több és arra még jön a gyes ami 25000ft.Valamit nahyon rosszul mondott neked az ügyintézô.
családi pótlékot,
gyermekgondozási segélyt (gyes),
gyermeknevelési támogatást (gyet),
fogyatékossági támogatást és
a vakok személyi járadékát
március 30-án utalják a bankszámlákra, a postai kézbesítés március 29-én kezdődik
Nem tudtam hogy valami van mert szomszéd 2 gyerekre többet kap nekem 3 van. Na mindegy utána nézetek
Hol îrtad itt hogy kórházba voltál.Hogy hitted azt h kapsz??Tudod mennyi a csaladi összege,a gyes összege....akkor hogy??
Szia.
A te életed, te tudod, hogy mi miért van, miért történt, nálad jobban senki sem.
A kérdésedre a válasz viszont az, hogy nem, nem utalnak neked jövő héten, mert a pénzügyi zárás megtörtént.
Hóközi utalásba megkaphatod, de a rendes utalási időben most nem, mert túl kevés az az idő, ami rendelkezésre állna az utaló szevnek.
Kitartást! Jó egészséget!
Mint írtam én 2 hónap 3 napot a kórházba voltam a gyerekel műtötték 3x anyám hozta be a papírt ki töltöttem iratok minden meg volt ami kellett hozzá ő be vitte a kormány ablakhoz és azt hitem kapom azt is
Nem ez volt a kérdésem nem tűnt fel neked meh
Képzeld el be telefonáltam azt mondta Egy nő hogy jól kapok
És egy évig nem tűnt fel neked hogy nem kapsz gyest?😃
További ajánlott fórumok: